na 1,3 oborili Čikago, a igrača nema uopšte
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
šta sere ovaj Premier sa NBA ??

FORZA MARŠAL !!!
+1Admir_Sa je napisao/la:lesteru famaliju vam nabijem![]()
- Citizen-X
- Kontakt:
eto adise rece ti decko nakon par markica loss-a - mene je zavila dobro lajvkladionica....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nemoj jarane online kladjenje to ti je smrt bogamiadis.p je napisao/la:@jaruga, mozel se preko AlertPay regg na neki kladionicu, i koliko je minimalno da prebacis na racun na online kladi...??![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Stoo....nebi svoje pare stavljo....naletio sam na nesto, kad se neko regg preko tebe ti dobijes 0,25$ i kontam otic u internet klub i s 7-8 kompjutera se regg preko mog acc i lagano prebacit na AlertPay i onda na neku online kladionicu....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nemoj jarane online kladjenje to ti je smrt bogamiadis.p je napisao/la:@jaruga, mozel se preko AlertPay regg na neki kladionicu, i koliko je minimalno da prebacis na racun na online kladi...??![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Odigrat preko 101 kosa u prvom poluvremenu to je za mene poklonjena kvota!hodža je napisao/la:šta sere ovaj Premier sa NBA ??
na 1,3 oborili Čikago, a igrača nema uopšte![]()
CoLdpLaY je napisao/la:LDU Quito - Godoy Cruz 1
Bury - Burton 1
Colo Colo - Dep. Tachira 1
Portland - Memphis 1
M. Russell - Odesnik 1
Nancy - Le Havre 1
I am a dreamer but when I wake,You can't break my spirit - it's my dreams you take.
Cekam jos Mladost protiv Bosne za 350 km, mislio da se igra danas a ono sutra u 7, nisam pametan sta da radim,da li da branim a moram vezati vjerovatno sa 4 po 1,01 ili da cekam....
Begonja je napisao/la:Dečko, klađenje nije navijanje.ever je napisao/la:Jes' mi zabavno vidjeti kako na svaku utakmicu raste kvota na Manchester.Nevjerovatno je to i bas sam upratio,a Mancho sve rutinski rijesava,jednu po jednu..Veceras je 1x siguran,ali 100% siguran.Mislim da ce Mancho i pobijediti,ali tu treba malo rezerve..Sto li kladionicari dizu kvotu na Manchester nije mi jasno ? Mozda zato sto nemaju uvjerljive igre ili sta ? Mancho kako god da igra on pobjedjuje / prolazi dalje u takmicenjima
Tako je DEČKO
- Citizen-X
- Kontakt:
na sportingbet.cz nema minimalnog startnog uloga - registracija je besplatna - treba ti znanje ceskog jezika ime prezime datum rodjenja visa electron kartica i to je toadis.p je napisao/la:@jaruga, mozel se preko AlertPay regg na neki kladionicu, i koliko je minimalno da prebacis na racun na online kladi...??![]()
pogledaj na sportingbet.com-u - ovamo je minimalni ulog 1€
Joj bet-live kladionice. Najšugavija na svijetu. Uđem sa namjerom da uplatim 100KM na Chicago 2/2 i Portland. I umjesto kvota 1.9 i 1.55, meni na tiketu izađu 1.55 i 1.35
I šta ću, onda zamjenim Chicago 2/2 za običnu dvicu i dodam Rose-a 25.5+. E sad me zanima od navijača Bullsa ide li Rose preko večeras?
Begonja je napisao/la:Joj bet-live kladionice. Najšugavija na svijetu. Uđem sa namjerom da uplatim 100KM na Chicago 2/2 i Portland. I umjesto kvota 1.9 i 1.55, meni na tiketu izađu 1.55 i 1.35![]()
![]()
I šta ću, onda zamjenim Chicago 2/2 za običnu dvicu i dodam Rose-a 25.5+. E sad me zanima od navijača Bullsa ide li Rose preko večeras?
Ne mogu to navijaci znati..Kladjenje nije navijanje
Sretno svakako,ali ne budi smor
- Citizen-X
- Kontakt:
ever je napisao/la:Begonja je napisao/la:Joj bet-live kladionice. Najšugavija na svijetu. Uđem sa namjerom da uplatim 100KM na Chicago 2/2 i Portland. I umjesto kvota 1.9 i 1.55, meni na tiketu izađu 1.55 i 1.35![]()
![]()
Ne mogu to navijaci znati..Kladjenje nije navijanje![]()

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 12 apr 2011, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ma znas sta....ja cu poslusat F.K.S i necu se nista 'ebavat po netu da se regg....samo cu se zarazit i ode sve u pm....bolje ovako....sedmicno bacim 2-3km, pa ako se sta dobije - dobije....a ako ne, nikom nista....Citizen-X je napisao/la:na sportingbet.cz nema minimalnog startnog uloga - registracija je besplatna - treba ti znanje ceskog jezika ime prezime datum rodjenja visa electron kartica i to je toadis.p je napisao/la:@jaruga, mozel se preko AlertPay regg na neki kladionicu, i koliko je minimalno da prebacis na racun na online kladi...??![]()
pogledaj na sportingbet.com-u - ovamo je minimalni ulog 1€
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
...zamisli dobiješ 
Hahahahaha @Jaruga,oplakah na ovu sliku,ali doslovno..Dobar je Begonja nas,ali voli pehirati i za'ebavati ljude
Opet cu ga svezati uz ogradu pa ce lajati cijelu noc..sala naravno,nemoj se ljutiti monkey batice :* 
Tvoj komentar nije bio objektivan. Mene zanima komentar nekog objektivnijeg od tebe, što i neće biti pretjerano teško.ever je napisao/la:Begonja je napisao/la:Joj bet-live kladionice. Najšugavija na svijetu. Uđem sa namjerom da uplatim 100KM na Chicago 2/2 i Portland. I umjesto kvota 1.9 i 1.55, meni na tiketu izađu 1.55 i 1.35![]()
![]()
Ne mogu to navijaci znati..Kladjenje nije navijanje![]()
Ja sam kontao odigrati ovako
LDU Quito 1
La Lakers 1X
Colo Colo 1
New York prvo poluvrijeme vise od 101,5 koseva
Portland kp 1
Blake 1
kvota 10,91
Sta mislite ??
LDU Quito 1
La Lakers 1X
Colo Colo 1
New York prvo poluvrijeme vise od 101,5 koseva
Portland kp 1
Blake 1
kvota 10,91
Sta mislite ??
mandraX je napisao/la:...zamisli dobiješ

Begonja, Rose ide over večeras, zicer dana
Vidi ga,ljuti se..Macak,salim se samo..Za Manchester je bio objektivan,jes' Ollaha mi eto
Naljuticu se na tebe misu jedan 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.