FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I nasi malo jedu goovna s ovim kornerima, bolji smo, nemocni su nema potrebe dobit zuti za odugovlacenje u prvom poluvremenu
-
- Kontakt:
Prvi put vidim Goretzku na terenu, kakav duh 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Urbig bas uziva sa loptom u nogama.
Ima zaista dobar pas, bolji od mnogih veznjaka.
Ima zaista dobar pas, bolji od mnogih veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
eh sad je obrnuto, moze se igrat do sabaha, a cini se da lever ne moze zabit, vecinom je bilo obrnuto zadnje dvije godine, jedno sad kod kornera vidi se da urbig nije gospodar svog peterca, kako je to znao neuer, ali ja sam zadovoljan poluvremenom
Pustili Leveru inicijativu i čekamo svoju šansu a imali smo par dobrih prilika,ono povlačenje Kanea od strane Taha je čist penal.Sve u svemu dobro poluvrijeme Urbig dosta siguran.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da ne ureknem ali odbrana je beton.
Svidja mi se reakcija Kima pred kraj poluvremena, bez rizika izbacuje loptu u aut i odbranu ne izlaze opasnosti.
Nadam se da ce mu to postati praksa.
Napad je mogao malo vise toga uraditi jer je bilo prilika ali vjerujem da ce i u drugom biti istih.
Goretzka se sakrio, nevidljiv dok Coman i Laimer igraju pod opterećenjem od drugog zutog koji ce Vincic sigurno pokazati ako se ukaze i sitna prilika.
Svidja mi se reakcija Kima pred kraj poluvremena, bez rizika izbacuje loptu u aut i odbranu ne izlaze opasnosti.
Nadam se da ce mu to postati praksa.
Napad je mogao malo vise toga uraditi jer je bilo prilika ali vjerujem da ce i u drugom biti istih.
Goretzka se sakrio, nevidljiv dok Coman i Laimer igraju pod opterećenjem od drugog zutog koji ce Vincic sigurno pokazati ako se ukaze i sitna prilika.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobro je zasad. Vincic sudi ko da je igrao na prolaz Levera. Samo nastaviti koncentrirano do kraja jer jedan glup gol moze zakomplikovati sve.
Coman mislima negdje u drugom klubu...
Vrše oritisak na Urbiga kod kornera 5-6 u petercu, zasad dobar, prepo sam se kod onog boksanja. Iz igre ne mogu meda, samo smeće od yebenog Janeza i idiotsko razmišljanje Klauzule su krivi što ne vodimo. Koji k praviš još par koraka prebaci desno o šah-mat
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pametan potez je izvodjenje Laimera. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je. 
Harry za jubilej.

Harry za jubilej.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 11 mar 2025, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa tako jeeee
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam od kada ovaj Leverkusen postade ovako pogana ekipa. 

-
- Kontakt:
Harry majstorcino 

I am not yet born; O hear me.
Šaka kita… zbog ovih ciganluka nikada nije postao veliki igrač
Dugo je bio zdrav, kome ćemo ga sad prodati 
Mješaj karte treneru, klupa nikad veća.
Mješaj karte treneru, klupa nikad veća.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ma ovo je bilo gotovo nakon 1. poluvremena, vidjelo se da su prevaranti iz Leverkusens psihicki slomljeni nakon sto nisu uspjeli zabiti gol odmah na pocetku.
Psihicki su izgubili utakmicu od prve minute. Raduje me malo drugaciji pristup utakmicama, imamo brza krila, a imamo i dobrog centarfora za build up igru, pa konacno malo da koristimo duge lopte Kimmicha i golmanska ispucavanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.