Super, svaka čast, od Aktobea na Koševu se nisam ovako obradovao jednoj pobjedi Sarajeva.Vidjecemo krajnji rezultat u maju, ovo je samo jedan stepenik.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovako ih ni Aston Vila nije izdominirala. Steta pa nisu urnisani sa bar cetri gola u mrezi.
-
- Kontakt:
Posteno.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ponovo se izvlace parovi za polufinale
Doktorska disertacija Zorana Zekića 

-
- Kontakt:
Mislim da nije, mi bi trebali igrati sa Širokim. Ako Velez sve iznenadi, onda sa njima
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Da su oni ovako nas ubili,stvorili milion sansi ovdje bi se pricalo o Barceloni,sistemu,pazljivo odabranim pojacanjima itd itd
Kako je Renato prije bilo kakve odluke odmah uzeo loptu i stavio je na na penal, ne čekajući nikakvu reakciju VARa.
Sve ono što nam je trebalo. Vrhunski štoper i veliki mangup.
Sve ono što nam je trebalo. Vrhunski štoper i veliki mangup.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Svaka cast igracima i trenerima. Ovo je bila jako teska utakmica ali se pobjeda mogla namirisati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2025, 09:42Sa igrom protiv veleza mi cemo svinje dobiti, oni se nece uvlaciti u 16. Zavisi i od sudije mnogo. Vidjet cemo. Sretno svima koji idu, bas je ruzno vrijeme, a i vakat.
Mi vrlo tesko probijamo taj zadnji blok kada se ekipa brani, jednostavno imamo igrace za brzu tranziciju i svinje nam se poklopile danas zbog visokog izlaska njihove zadnje linije ali i propuha nazad zbog suspenzija.
Naprimjer, Butic bi nam donio pobjedu protiv Veleza, a danas bi bio izoliran i beskoristan. Aston vila ih u 2 meca nije uspjela ovako izdominirati.
U svakom momentu ali i segmentu utakmice smo bili dominantni, sto je i njihov trener izjavio i ovo je definitivno pobjeda Zekica.
Sta je bitno napomenuti: Ovako izgleda regularno sudjenje, 50:50. Odmah unistimo protivnika. Iako je njegomirovic dosvirao ja mislim 38 prekrsaja, dobra vecina je i bila za prekrsaj, grubo smo igrali.
Steta sto ovakvog sudjenja u ligi nikada nece biti, tek kad im se priblizis na par bodova, osakacen si momentalno.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 11 mar 2025, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kad uporedis sta je Nardin radio u one dvije utakmice nasim stoperima i ovo sad nebo i zemlja . Mi nismo skoka mogli doboti protiv iole ozbiljnijeg napadaca .Vanja8 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:19Mozemo mi pricati sta hocemo, ali mi odavno jace pojacanje od Gojkovica nismo doveli...
Covjek je toliko unio stabilnost u ekipu da po prvi put apsolutno ne strahujem za gol...
Paskalev i Soldo su samo utegnuli ono sto nam je odavno bio problem...
Pogledajte kako samo Renato komanduje cijeloj ekipi, ulazi u sesnest na korner i samo pogleda Frensisa ovaj u sprintu otrca nazad na osiguraca...
Lako je sad igrati cijeloj ekipi kad ne strahujes od nekakvih fuser golova...
Za veceras nemam rijeci, Zekic pojeo Ivankovica formacijom, momci ih izlomili tempom...
I prestanite kritikovati Gulija, sto neko rece on ima kredita da deset narednih tekmi promasi po 5 puta prazan gol...
Zeka, majstore...![]()
![]()
![]()
Renata za kapitena!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Slazem se, ja poslije svake utakmice samo Gojkovica i hvalim, bas je doktor i konacno smo mirni nazad, zadnjih sigurno 5 godina strepio sam na svaki protivnicki centarsut i konacno se to sve uteglo.Vanja8 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 20:19Mozemo mi pricati sta hocemo, ali mi odavno jace pojacanje od Gojkovica nismo doveli...
Covjek je toliko unio stabilnost u ekipu da po prvi put apsolutno ne strahujem za gol...
Paskalev i Soldo su samo utegnuli ono sto nam je odavno bio problem...
Pogledajte kako samo Renato komanduje cijeloj ekipi, ulazi u sesnest na korner i samo pogleda Frensisa ovaj u sprintu otrca nazad na osiguraca...
Lako je sad igrati cijeloj ekipi kad ne strahujes od nekakvih fuser golova...
Za veceras nemam rijeci, Zekic pojeo Ivankovica formacijom, momci ih izlomili tempom...
I prestanite kritikovati Gulija, sto neko rece on ima kredita da deset narednih tekmi promasi po 5 puta prazan gol...
Zeka, majstore...![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 11 mar 2025, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kako izvodimo autove nema cekanja na foru i precizno
ovo na kraju i mene pocelo nervirati hahahahahaha 5 minuta smo bili u cosku dole
da smo dali bar jos jedan bila bi perfektna ovako je odlicna
ako bude ovako sudjenje protiv dodikove prcije ne gine im poraz
Gulisa ce uci u historiju kupa sa najvise promasenih penala
ovo na kraju i mene pocelo nervirati hahahahahaha 5 minuta smo bili u cosku dole
da smo dali bar jos jedan bila bi perfektna ovako je odlicna
ako bude ovako sudjenje protiv dodikove prcije ne gine im poraz
Gulisa ce uci u historiju kupa sa najvise promasenih penala
Pa izvlacili su isti dan meni se cini da idemo na par velez: listica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
PLITAK POTOK napisa jedan brat danas i baš tako ko PLITAK POTOK bravo momci,bravo Zorane

Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 11 mar 2025, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.