Kako je do sad smetao Dodik funkcionisanju federalnih ili kanotnalnih nivoa? Daleko od toga da Dodik nije ni za sta kriv i treba ga skloniti jer narusava sigurnost, ali kad ga i sklone nece puno doprinjeti razvitku nam drzave, jer na vlasti ce nam ostati isti ili ce se vratiti oni sto su bili, a ni pod jednima nismo, niti cvjetamo.Virtu4l je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:23MilanMladenovic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:21Evo i kad se Dodik sankcionise, hoce li nama automatski postat bolje? Ko ce onda sve ove nase pozatvarat i pohapsit?
Kralju vidiš li ti koliko je "naših" po zatvorima i koliko se procesa vodi trenutno?
Neće nam automatski biti bolje, ali ćemo mnogo lakše funkcionisati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Kad ja mogu reci za moje da su bili zlocinci( ako su cinili zlocin) moze i bilo koji Bosanski Srbin, e dok toga ne bude, nece ovdje biti nikad bolje. To je pocetak i kraj price.
Problem je sto su nasi Bosanski Srbi veci Srbi i od onih preko Drine, samo im jos niko nije javio da ih zovu Bosanci tamo.
Problem je sto su nasi Bosanski Srbi veci Srbi i od onih preko Drine, samo im jos niko nije javio da ih zovu Bosanci tamo.
GGMU
MilanMladenovic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:30Kako je do sad smetao Dodik funkcionisanju federalnih ili kanotnalnih nivoa? Daleko od toga da Dodik nije ni za sta kriv i treba ga skloniti jer narusava sigurnost, ali kad ga i sklone nece puno doprinjeti razvitku nam drzave, jer na vlasti ce nam ostati isti ili ce se vratiti oni sto su bili, a ni pod jednima nismo, niti cvjetamo.
Apsolutno isto razmišljamo. Evo samo jedan od postova na tu temu,
S tim da će sve ovo biti mnogo lakše kad se energija ne bude trošila na Dodika i Dodike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
I tu bih ja izvukao svoj zakljucak, da mi nemamo sposobnog kadra da nas vodi (koje god boje da je). Moglo se dosad popraviti, moci ce i u budcnosti, a svjesni smo da nece nikad.Virtu4l je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:37MilanMladenovic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:30Kako je do sad smetao Dodik funkcionisanju federalnih ili kanotnalnih nivoa? Daleko od toga da Dodik nije ni za sta kriv i treba ga skloniti jer narusava sigurnost, ali kad ga i sklone nece puno doprinjeti razvitku nam drzave, jer na vlasti ce nam ostati isti ili ce se vratiti oni sto su bili, a ni pod jednima nismo, niti cvjetamo.
Apsolutno isto razmišljamo. Evo samo jedan od postova na tu temu,
S tim da će sve ovo biti mnogo lakše kad se energija ne bude trošila na Dodika i Dodike.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Zbog ovih jadova sto su bebu do smrti izgladnili treba odmah uvesti smrtnu kaznu, ma zaboli me za bilo cija osjecanja, i misljenja o smrtnoj kazni.
GGMU
- napoleon72
- Kontakt:
Koliko Srba je napustilo drzavne institucije poslije prvog zakona? Koliko Srba je preslo u MUP RS iz SIPAe? Koliko pripadnika SIPAe je uhapseno? Dodikovi zakoni su mrtvo slovo na papiru, isto da ja sad formiram VAP, vojsku Alipasinog Polja. Nabavim nam uniforme i idemo maltretirat narod. Jes, eno sve tenkovi bruje po Istocnom, gledam ih s prozora ko Boro Stjepanovic na Grbavici.avenija je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:25Emela Burdzović spominje jucer hoce li biti rata šefu NATO-a a tebi smeta moj komentar. Možda ti nanosi stres? Pročitaj jos jednom komentar sta mislim o ratu i sta on donosi svima. Pročitaj dva puta.napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:09Koji ba rat kralju, yebo ga rat vise, rat ti iz usta ne izlazi danima. Sve vise mislim da Guzija Alickovic stoji iza ovog accounta. Kakav rat, ko hoce rat? Hoce Dodik i 50 ljudi oko njega. Jesi li vidio ko mu je bio na skupu podrske? Prosjek godina? Ko ga podrzava na ulicama, na drustvenim mrezama? Platio 300 botova da hajcaju u komentarima, sve isti profili. Pravda Pravednost, Ana Kovac, onaj picousti iz Kozarske Dubice... ako narod hoce rat, sto ne idu hapsit ove iz SIPAe? Yebo te vise rat, uzmi pusku i idi u Ukrajinu ako ti se puca.avenija je napisao/la: ↑11 mar 2025, 14:47
To i jest problem što oni srljaju u sukob koji mi ne želimo jer smo se tek oporavili od prošlog.
Ili će institucije BiH uraditi posao po zakonu ili je rat. Koja je treća opcija?
Rat, patnju, bol, krv, glad niko ne želi ali ovi nasljednici zločinaca Mladića i Karadzica idu u tom pravcu. Jedina brana tome su državne institucije.
Ako ta brana pukne ne znam šta je problem reći sta slijedi. Odbrana Bosne.
Ko će spriječiti ovih 50 rukovodećih ljudi nasljednika Ratka i Karadzica genocidnog entiteta ako to ne urade institucije BiH?
Jesi vidio novi ustav za sutra, osnivanje vojske RS ?
Jesi vidio da SUD BiH jos nije otpremio ni pismo po kojem je Dodik osudjen na 1 god, 26.2...prije 20 dana..
Nemoj prijatelju zabijati glavu u pijesak.
De ne budi smijesan. Cuj Emela pitala, Senad u svojim emisijama pita za rat zadnjih 15 godina. Sad cemo se drzat toga sto neka novinarka bubne da privuce preglede. Mediji samo huskaju, Oslob.odjenje dva dana pise kako je u pretresima MUPa RS nadjeno oruzje, otvoris clanak, tamo 300 vrsta droga i lovacka puska. Al naravno, u prvom planu je oruzje. Mediji se hrane tim i loze raju, huskaju po direktivi, jer nikom ne odgovara mir i zajednistvo ovdje. Nikad neke ljubavi tu nece bit, da se razumijemo, al kad se 2 godine ne bi rat spomenuo ova drzava bi munjevitom brzinom krenula naprijed.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- relativizam
- Kontakt:
Kakav crni Crnadak,isto je to **** samo drugo pakovanje.
Pod hitno promijeniti ime manjeg entiteta,to je entitet gdje žive sva tri naroda a ne samo jedan.
Tek onda sve ostalo da bi se zivjelo u miru
Pod hitno promijeniti ime manjeg entiteta,to je entitet gdje žive sva tri naroda a ne samo jedan.
- VensanKasel
- Kontakt:
Vojska B-Faze već postoji , nemojte se zajebavatinapoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:05Koliko Srba je napustilo drzavne institucije poslije prvog zakona? Koliko Srba je preslo u MUP RS iz SIPAe? Koliko pripadnika SIPAe je uhapseno? Dodikovi zakoni su mrtvo slovo na papiru, isto da ja sad formiram VAP, vojsku Alipasinog Polja. Nabavim nam uniforme i idemo maltretirat narod. Jes, eno sve tenkovi bruje po Istocnom, gledam ih s prozora ko Boro Stjepanovic na Grbavici.avenija je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:25Emela Burdzović spominje jucer hoce li biti rata šefu NATO-a a tebi smeta moj komentar. Možda ti nanosi stres? Pročitaj jos jednom komentar sta mislim o ratu i sta on donosi svima. Pročitaj dva puta.napoleon72 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 15:09
Koji ba rat kralju, yebo ga rat vise, rat ti iz usta ne izlazi danima. Sve vise mislim da Guzija Alickovic stoji iza ovog accounta. Kakav rat, ko hoce rat? Hoce Dodik i 50 ljudi oko njega. Jesi li vidio ko mu je bio na skupu podrske? Prosjek godina? Ko ga podrzava na ulicama, na drustvenim mrezama? Platio 300 botova da hajcaju u komentarima, sve isti profili. Pravda Pravednost, Ana Kovac, onaj picousti iz Kozarske Dubice... ako narod hoce rat, sto ne idu hapsit ove iz SIPAe? Yebo te vise rat, uzmi pusku i idi u Ukrajinu ako ti se puca.
Ko će spriječiti ovih 50 rukovodećih ljudi nasljednika Ratka i Karadzica genocidnog entiteta ako to ne urade institucije BiH?
Jesi vidio novi ustav za sutra, osnivanje vojske RS ?
Jesi vidio da SUD BiH jos nije otpremio ni pismo po kojem je Dodik osudjen na 1 god, 26.2...prije 20 dana..
Nemoj prijatelju zabijati glavu u pijesak.
De ne budi smijesan. Cuj Emela pitala, Senad u svojim emisijama pita za rat zadnjih 15 godina. Sad cemo se drzat toga sto neka novinarka bubne da privuce preglede. Mediji samo huskaju, Oslob.odjenje dva dana pise kako je u pretresima MUPa RS nadjeno oruzje, otvoris clanak, tamo 300 vrsta droga i lovacka puska. Al naravno, u prvom planu je oruzje. Mediji se hrane tim i loze raju, huskaju po direktivi, jer nikom ne odgovara mir i zajednistvo ovdje. Nikad neke ljubavi tu nece bit, da se razumijemo, al kad se 2 godine ne bi rat spomenuo ova drzava bi munjevitom brzinom krenula naprijed.

E čuj Emela

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ko li je ono prije par godina to isto htio da uradi ?relativizam je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:10Kakav crni Crnadak,isto je to **** samo drugo pakovanje.
Prije izbora je bilo to , ono klasika kad su se završili izbori naravno taj isti lik nikad više to nije spomenuo , ko li je ono bio ?
Možeš li se ti sjetiti ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Alija nam je potpisao i tako nam je. Entitet je Republika Srpska i to je to.relativizam je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:10Kakav crni Crnadak,isto je to **** samo drugo pakovanje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- akisarajevo92
- Kontakt:
a niti je Republika, niti je SrpskaMadal je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:25Alija nam je potpisao i tako nam je. Entitet je Republika Srpska i to je to.relativizam je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:10Kakav crni Crnadak,isto je to **** samo drugo pakovanje.
to je BiH drzava, to je jedina nada"Izgleda da su i Vucic i Dodik dobili zeleno svjetlo da prave belaj, ali nadati se da studenti nece stati"

Don't believe the hype.
Sta ces drug to im je ime koje smo mi potpisali. Naravno da treba mijenjati nego samo ukazujem na historijsku gresku u Dejtonu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:27a niti je Republika, niti je Srpska
to je BiH drzava, to je jedina nada"Izgleda da su i Vucic i Dodik dobili zeleno svjetlo da prave belaj, ali nadati se da studenti nece stati"![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- relativizam
- Kontakt:
Pojma nemam ko god da je imao je pravo .VensanKasel je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:16Ko li je ono prije par godina to isto htio da uradi ?relativizam je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:10Kakav crni Crnadak,isto je to **** samo drugo pakovanje.
Prije izbora je bilo to , ono klasika kad su se završili izbori naravno taj isti lik nikad više to nije spomenuo , ko li je ono bio ?
Možeš li se ti sjetiti ?
Ako je dobio vlast a nije prstom pomjerio paksu je kao i ostali.
Sad naši pod hitno da traže promjenu imena ,dok.je god ovo ime manjeg entiteta, komsije će ga prisvajati a naša djeca misliti da je druga drzava.
Imamo politicare najvece pickketine
Kad pomisliš da te opančari ne mogu više iznenaditi, pojave se "studenti koji hoće da uče". Šta je ono majko mila 

it's football day
Samo sacekat da studenti u srbiji prvo rijese situaciju pa se onda obracunat sa dodikomi
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- VivaLaStella
- Kontakt:
O tome i pričam. Čemu onda služi to "a bili smo došli do BL", koja je poenta?Lavcina je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:42Ako nesto ne znaš onda upitaj. 5 korpus Armije BiH je bio pred BL 20.9.95 iz koje je vec pobjeglo 90% tadasnjeg stanovnistva.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 mar 2025, 16:35i jel moguće da se ljudi još hvataju za ovo "došli do BL pa se vratili". Koliko ograničen moraš bit i da pomisliš ovo, a kamoli da u to vjeruješ![]()
Ali su ih spasili Ameri protiv kojih sad laju.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Dodik all in, Covic presjeda, trojka i sdfa na potezu uz podrsku OHR i EU.
Ishod: Dodik u zahod, mjenja ga isti kao I on.
Ishod: Dodik u zahod, mjenja ga isti kao I on.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma to su egoisticni manijaci i on i dodik, ne mogu prihvatiti poraz pogotovo sto su svjesni koliko ih nisko drze svi sad, ne mogu jednostavno da podnesu to da treba da idu jer ta pozicija na kojoj su sad je sve sto imaju u zivotu (u smislu moci) .. bice svega s ove dvije budale, nadam se da grijesim doduse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.