Upravu si. Hajd makar ove zadnje dvije je bio na klupi, sto ce reci da mu je forma nestalna i za nadati je se da ce potrajati jos 15 dana, a poslije toga mi želimo svu sreću ovoga svijeta.fanatik19 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:24Hagi je brate cijelu sezonu manje/vise standardan u Rangersu, 3G/5A ima u Skotskom prvenstvu ove sezone.231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:13I Dragus iz Trabzona se tek za vikend vratio nakon par mjeseci pauze zbog povrede. Razvan Marin i Hagi su dugo klupirani tako da su ofanzivno žešće hendikepirani. Golman i Burca u Arabiji, Dragusin povrijedjen- tako da su i u defanzivi taraba. Jedino je Ratiu na nivou, ali njega je Barba odradio neki dan![]()
![]()
Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
znaci da su dosta hendikepirani, ako name ovo nije dobra prilika za nakar remi onda vise nista neznam231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:13I Dragus iz Trabzona se tek za vikend vratio nakon par mjeseci pauze zbog povrede. Razvan Marin i Hagi su dugo klupirani tako da su ofanzivno žešće hendikepirani. Golman i Burca u Arabiji, Dragusin povrijedjen- tako da su i u defanzivi taraba. Jedino je Ratiu na nivou, ali njega je Barba odradio neki dan![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Covjek je sa 90g bolji takticki od naseg SS.Neutral je napisao/la: ↑11 mar 2025, 03:32Znam koliko ima godina ali ne znam ko je trener, hvalamrAdislic je napisao/la: ↑11 mar 2025, 03:07Druze taj trener je Lusescu.Neutral je napisao/la: ↑11 mar 2025, 00:24Rumunija smijurija od repke, jos im Dragusin povrijedjen.Uz to nema Olare, vjerovatno Comana i Mihaila. Da nema Man-a, doslovno bi pet najboljih igraca bilo van ekipe.
S druge strane, mi smo smijurija do repke, tako da je sve u egalu.
Trener im ima 79 godina.![]()
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Lucescu top 5 najtrofejnijih trenera ikada. Rumuni su za nas Brazil
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Naravno da jesu bar za sada i Luxemburg nas je postavio na mjesto.
Imaju Rumuni sve što mi nemamo ili što bi željeli da imamo; bazu mladih igrača, strategiju razvoja i plan, formiran tim, kvalitet.
Naš stručni štab radi na svemu gore navedenom od imenovanja i da bi se to ostvarilo treba vremena.
Svaki rezultat osim da nas razvale sa 2-3 i više razlike je realan.
3 boda iz dvije tekme je vrh.
nafaliti rumunxe bas kodasu spanijaperun je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:36Naravno da jesu bar za sada i Luxemburg nas je postavio na mjesto.
Imaju Rumuni sve što mi nemamo ili što bi željeli da imamo; bazu mladih igrača, strategiju razvoja i plan, formiran tim, kvalitet.
Naš stručni štab radi na svemu gore navedenom od imenovanja i da bi se to ostvarilo treba vremena.
Imaju team, odličnog selektora, kontinuitet dobrih igara. Gledao sam njihove zadnje tekme, dobri su i dobro rade visok presing ,imaju brzu tranziciju bez obzira ko igra a koga nema. Španija za siromašne.caffetin je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:43nafaliti rumunxe bas kodasu spanijaperun je napisao/la: ↑11 mar 2025, 22:36Naravno da jesu bar za sada i Luxemburg nas je postavio na mjesto.
Pokusavam se zamisliti u njihovoj koži, ovako bih razmišljao:
Golman im doduse brani u BL, ali vrlo moguce buducem cvajtasu, stoper koji ce sigurno startati igra u zadnjem timu engleske cvajte, onaj njihov najpotentniji tek presao u Marsej i jos se traži, uzdaju se u nekog debitanta iz Plzena (500k na TM), Dzeko 45 god., onaj drugi napadac vise ne igra nego sto igra u Stutgartu, momak koji ce siguran biti u sredini tek dosao u slabašni Brondby, drugi sigurni u sredini igra u kiparskoj ligi a ostali su cvajtare ili iz trecerazrednih europskih liga (Rusije, Turske, HNL i BiH). Jesmo i mi desetkovani ali ovi su Gibraltar. Još im selektor igra pikado.
Ako ne utegnu tu atmosferu u ovih heftu dana ima da ih mi ubijemo sa nasom samo tako ...

Opet dodju i nabiju nas. Mi svima sluzimo da popravljaju i dizu formu na nama. Zadnji primjer Slovacka prosle kvalifikacije.231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:34Je li neko upratio njihove medije, forume? Osim one izjave Lucescua nisam vidio drugih izjava, ne znam kakva im je atmosfera.
Golman im doduse brani u BL, ali vrlo moguce buducem cvajtasu, stoper koji ce sigurno startati igra u zadnjem timu engleske cvajte, onaj njihov najpotentniji tek presao u Marsej i jos se traži, uzdaju se u nekog debitanta iz Plzena (500k na TM), Dzeko 45 god., onaj drugi napadac vise ne igra nego sto igra u Stutgartu, momak koji ce siguran biti u sredini tek dosao u slabašni Brondby, drugi sigurni u sredini igra u kiparskoj ligi a ostali su cvajtare ili iz trecerazrednih europskih liga (Rusije, Turske, HNL i BiH). Jesmo i mi desetkovani ali ovi su Gibraltar. Još im selektor igra pikado.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja jbt.DamirT je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:02Opet dodju i nabiju nas. Mi svima sluzimo da popravljaju i dizu formu na nama. Zadnji primjer Slovacka prosle kvalifikacije.231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:34Je li neko upratio njihove medije, forume? Osim one izjave Lucescua nisam vidio drugih izjava, ne znam kakva im je atmosfera.
Sjecam se jedne scene, vracamo se mi pokisli s Bilinog polja, kad se ono Pukki pretvorio u Van Bastena, nikakvi mi idemo ka autu, kad neki đedo iza: "Yebeš ga, svi dođu da oštre qrac na nama".
Heh, haman tako i jeste. Kad nemaju koga nadu nas da ih treniramo, i vazda ih sve mi iz 'ovana vadimo.
-
- Kontakt:
Ovi su svakako u formi. U zadnjih 20 sluzbenih utakmica imaju samo 2 poraza, i to na EP.
Dobro, realno i imali su tanke protivnike, narocito u LN.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 00:18Ovi su svakako u formi. U zadnjih 20 sluzbenih utakmica imaju samo 2 poraza, i to na EP.
Ono sto se ocekivalo da dobiju dobili su, gdje su trebali izgubiti- izgubili su. Vrijedno pažnje je svakako pobjeda protiv Ukrajine i Švicarske, ostalo ništa spektakularno.
Naravno, i to je podvig. Mi nismo imali nikad takav niz.
Interesantno je svakako da su prosle godine bili bas losi u prijateljskim: remiji kuci protiv Lihtenstajna, Bugarske i Sj. Irske, te poraz od Kolumbije na neutralnom. Protiv Lihtenštajna je bio sastav jaci nego sto ce protiv nas moci izvesti- samo kažem
Ovo treba na svaku stranicu citirati da ne zaborave231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:34Je li neko upratio njihove medije, forume? Osim one izjave Lucescua nisam vidio drugih izjava, ne znam kakva im je atmosfera.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

I pogledas brate njihovi gdje igraju i vidis da igraju u losim ekipa od nasih231983 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 23:34Je li neko upratio njihove medije, forume? Osim one izjave Lucescua nisam vidio drugih izjava, ne znam kakva im je atmosfera.
Imaju 3 igraca u ligi petice ako se ne varam
Ne racunam povrijedjenje
Evo Kolasinac igra u jacem klubu nego svi njihovi igraci
Ne igraju imena klubova u repki
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Alucard, AnelMid, Anoniman, atomac123, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, deda, denza, Dinhooo, eaglebvb09, emir79, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, Hansestadt, HariTz, HyperOS, HZbec, imekorisnicko, Jadnimi, jasmin10, Jegres, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Kaunas, Lavcina, LenyYoro15, maho_sa, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, relativizam, riki46, Rimes87, rukometubih23, s4mke, sagitarius, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, StevieG8, svemalim1, torbica, TrueBlue, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, xinxee, zastitaIdentiteta i 678 gostiju.