FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel ovo odgodjena utakmica
Edit:jes, zvanicno
Edit:jes, zvanicno
“FC Barcelona sa žaljenjem objavljuje tužnu vijest o smrti liječnika prve momčadi, Carlesa Miñarroa Garcije, danas poslijepodne. Zbog toga se utakmica između FC Barcelone i CA Osasune odgađa do daljnjeg. Upravni odbor i svi zaposlenici FC Barcelone izražavaju najiskreniju sućut obitelji i prijateljima, pružajući im podršku u ovim teškim trenucima.”
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kiks atletico madrida protiv getafeta, sve se fino poklapa u borbi za titulu , sledece kolo protiv njih i nerijeseno nam godi itekako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma red je da ih dobijemo i da ih eliminišemo iz borbe za titulu, valjalo bi kad bi i Real kiksao danas.
Rodjeni su pitarske picke!
I ja mislim da cemo ih istamburati sledece kolo, platit ce tu otprilike za nafaku koju su imali u zadnjim mecevima protiv nas
Real se provuce, vidi se patnja u njihovoj igri i svaki ozbiljnijii protivnik ih napati,sledece kolo idu viljarealu i tu ce kiksati real mislim jer viljareal je vrlo jak ove sezone
Nasi imaju sad benficu odraditi i dobiti atletico i tako sjajjnu seriju kompletirati i onda ide reprezentativna pauza
Real se provuce, vidi se patnja u njihovoj igri i svaki ozbiljnijii protivnik ih napati,sledece kolo idu viljarealu i tu ce kiksati real mislim jer viljareal je vrlo jak ove sezone
Nasi imaju sad benficu odraditi i dobiti atletico i tako sjajjnu seriju kompletirati i onda ide reprezentativna pauza
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ovi ubjeđeni da ce veceras mlatnuti Barcu. Mnogo su kurcheviti i samopouzdaniBruno Lage (trener Benfice): "Ubijeđeni smo da ćemo pobijediti Barcelonu. Nastavit ćemo igrati na naš način. Smatram da je tim u dobroj formi, da su fizički jako spremni te da u svim segmentima možemo parirati Barçi."

Ocekujem da Flick dobro spremi ekipu.
Dosta je ovih miševa zaduzilo Barsu u proteklim godinama. Veceras im treba jedna porcija do poluvremena
- jasonstatham
- Kontakt:
Va por ti doctor, va por ti.
Idemo završiti ovo.
Sretno momci, jako i hrabro.
Idemo završiti ovo.
Sretno momci, jako i hrabro.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kunde za presjecanje lopte i Yamal za onaj laznjak 

Opet Araujo čuva zrak, bolje da su ga prodali nego što je ostao, Pau je za njega Puyol lično, glavom i bradom.
Rodjeni su pitarske picke!
Raja,moze link.Hvala
Nece da otvori,da nisi lose paste ?
Lewat il kasni il prejako dodaje loptu.Sindrom važne utakmice 

Ne znam. Dobar je paste.
Meni radi kad kucnem

Mislim ja gledam na TV-u, ovo radi tebe prebacujem sa BH.liga.com.
Pogledaj, ima tamo linkova.
Yamal

Sta radi malac, ovo je nestvarno 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Lamine Yamal 

Yamal, Pedri i Balde fenomenalni. Djeca su definitivno stasala 

Lewat je mrtva raga, nema vise on refleksa za ovog tempa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.