Nisu svi krivi. Ima stvarno urednih i normalnih ljudi ali ne mogu doći do izražaja jer su medijski blokirani. Svi oni koji sad izlaze na ulice su takvi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Vjeruj da me ne zanima. Mislim ko kod dođe makar će bit koja godina mirna.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma ima naravno, ali kao i sto sam kazes, to je manjina kad nikako ne mogu doci do izrazaja. Mislis da devedesetih isto nije bilo tih normalnih? Naravno da jeste, ali rulja predvodi tamo sve.
Ajmo sad biti realno, ko je tamo opozicija, sta nudi ta opozicija, koja su uvjerenja, razmisljanja? Pa ista kao i u Vucica, mozda i radikalnija, e u tome je problem. Nece sutra ti normalni Studenti biti politicki aktivni, vec ce samo neko ko je vec tu da preuzme i ide ista spika. Zato kazem ko im hebe mater, kad su mogli njemci da se obracunaju sa svojom proslocu, pa i italijani, pa i spanci, pa i japanci, mogu vala i hebeni srbi
GGMU
Hvala svima nama koji smo dozvolili da nam se ovo sve radi 30 hebnih godina. Nebitno ko god da je trenurno vlada isto bi ti bilo, tako da ohani malo.jasmin10 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:18https://www.facebook.com/share/r/15vfKM ... tid=wwXIfr
Ma samo Nek ne puca. Hvala vladi federacije.
GGMU
On nema veze sa ovom državom osim što je pobjegao iz nje pa sada nama prosipa pamet.BaiMai je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:23Hvala svima nama koji smo dozvolili da nam se ovo sve radi 30 hebnih godina. Nebitno ko god da je trenurno vlada isto bi ti bilo, tako da ohani malo.jasmin10 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:18https://www.facebook.com/share/r/15vfKM ... tid=wwXIfr
Apsolutno me ne zanima ko je na vlasti. Ili zeleni kerovi ili ova trojka. Par mjeseci nakon poplava, narod mora strahovati i otežano se kretati čim padne i najmanja kiša. Nije Jablanica New York pa da se dionice puta ne mogu sanirati.BaiMai je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:23Hvala svima nama koji smo dozvolili da nam se ovo sve radi 30 hebnih godina. Nebitno ko god da je trenurno vlada isto bi ti bilo, tako da ohani malo.jasmin10 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:18https://www.facebook.com/share/r/15vfKM ... tid=wwXIfr
Barem nisam ustaša.Rosicky je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:30On nema veze sa ovom državom osim što je pobjegao iz nje pa sada nama prosipa pamet.BaiMai je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:23Hvala svima nama koji smo dozvolili da nam se ovo sve radi 30 hebnih godina. Nebitno ko god da je trenurno vlada isto bi ti bilo, tako da ohani malo.jasmin10 je napisao/la: ↑11 mar 2025, 10:18https://www.facebook.com/share/r/15vfKM ... tid=wwXIfr
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Chuck Grassley izreseta dodicka u US senatu. Troglava nacionalisticka kriminalisticka hobotnica zivi najgore dane, covic se ne vidi, familija (izetbegovic
) pokusava vucic propagandom se spasiti 

....sve drugo će proći!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Od ovog Crnadka mozda bude kakvog hajra za suzivot.

Zakone od 27. februara svi su osudili, ogroman je teret nepotrebno na leđima Republike Srpske. Ako vam je stalo do naroda, do naše budućnosti, danas se zaustavite", poručio je Crnadak.
Crnadak i Šarović su najnormalnije glave iz rs-a. Ne treba zaboraviti kakvu je ulogu odigrao Šarović dok je bio bio ministar vanjske ekonomije. Prije svega razumni i odmjereni ljudi.
Uslov za bilo kakav vid saradnje s tim i sličnim glavama bi trebao ovisiti od odgovora na jedno vrlo jednostavno pitanje: "Da li je u Srebrenici počinjen genocid"
Nakon toga sve će ti se samo kazati
- VivaLaStella
- Kontakt:
nije neko mjerilo
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Nista onda nek stane sve u drzavi zato jer pojedinci na funkcijama iz RS-a iz ovih ili onih razloga nece priznati genocid. Brilijantna ideja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ova budaletina Trump vodi svijet u ekonomsku krizu. Vrijednost dolara na najnižem nivou na kojem nije bila mjesecima. Dionice velikih firmi u strmoglavom padu. Što je najžalosnije Trump odveo dosta svojih biznisa u bankrot, a smatra ga se nekakvim epskim biznismenom. Tarife su vjerovatno najgluplja moguća stvar koju je mogao uraditi. Vidim kritikovalo se Bajdena, a kod njega je ekonomija bila u odličnom stanju kada je prestao biti predsjednik. A evo sada mjesec i pol nakon što je Trump preuzeo sve otišlo u qrac.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
O sebi se zabavili! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ko Hoce u vlast samo neka podpise da ce se obavezat u jacanju drzavni institucija,(bez ostecivanja ili negiranja entiteta) da drzavna obiljezja moraju biti Svugdje Istaknuta na ulazima i izlazima iz drzave, da gdje je god istaknut entitetski znak mora biti i drzavni u istoj ili vecoj dimenziji, da se usvoji text himne, da se na svim sportiskim, Kulturnim i bilo kojim drugim dogadjajima izvan zemlje moze samo sa drzavnim Grbom i zastavom prestavljat.Madal je napisao/la: ↑11 mar 2025, 11:44Nista onda nek stane sve u drzavi zato jer pojedinci na funkcijama iz RS-a iz ovih ili onih razloga nece priznati genocid. Brilijantna ideja.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.