Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Eno kacket na OlXu se prodaje. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je za pohvaliti. Ovaj iz Iowe, ja sam zivio tamo. Moji su jos uvjek u des moinesu, ima nas tamo oko 15k i jos u waterloo mozda 5k.
I ona Ann iz St.Louisa je dosta bosanaca upoznala. Nasi ljudi su se fino pokazali.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meni rodbina iz Amerike, koja je btw istih shvatanja ko @alem kaže da Senada Adžem radi fantastičan posao za nas.
Isto tako, neki moji poznanici iz Njemačke, a koji su rodbina sa Adisom Ahmetovićem, kažu da je on jedan od glavnih zagovarača da je Njemačka ovoliko gurala rezoluciju o Srebrenici.
Isto tako, neki moji poznanici iz Njemačke, a koji su rodbina sa Adisom Ahmetovićem, kažu da je on jedan od glavnih zagovarača da je Njemačka ovoliko gurala rezoluciju o Srebrenici.
- akisarajevo92
- Kontakt:
evo i Emela se bas muski trudila da dobije neki konkrentniji odgovor od Ruttea za portal ali dzaba, na kraju su morali za naslov izvuci iz konteksta "da ne zeli pricati sa Dodikom"
sta mu tacno znaci kad kaze "necemo dozvoliti sigurnosni vakuum u BiH"
Don't believe the hype.
Iznenađen sam sa ovako jakom podrškom Trumpove administracije kao i drugih sila Njemačke,V.Britanije i Francuske.
Dodiku se očigledno nije isplatilo lobiranje u Americi i bacanje miliona niz vodu kao i nošenje kačketa u znak podrške Trumpu kakav blavor.

Dodiku se očigledno nije isplatilo lobiranje u Americi i bacanje miliona niz vodu kao i nošenje kačketa u znak podrške Trumpu kakav blavor.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba Alema predlozit za neku funkciju u SAD-u
Glavni Dopisnik Klixa Ili Naroda i Pravde
Glavni Dopisnik Klixa Ili Naroda i Pravde
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Znaci da gledaju tacno situaciju i da nece dozvoliti da ko dodje mjesto Dodika na vlast da ce imati istu politiku. Znas kako recimo smjene vlast negdje na bliskom istoku a ono dodje neko gori. Kaze da ti se to nece desiti u Bosni. U sustini niko ko bi mogao dovesti u pitanje sigurnost u BiH tj. rat/seperatisticku retoriku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:00evo i Emela se bas muski trudila da dobije neki konkrentniji odgovor od Ruttea za portal ali dzaba, na kraju su morali za naslov izvuci iz konteksta "da ne zeli pricati sa Dodikom"
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 mar 2025, 21:25, ukupno mijenjano 3 puta.
- Centre forward
- Kontakt:
Alem > Zbigniew Brzezinski + Henry Kissinger 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Krme je gotovo samo mu nisu javili.
Od sad svi u auta i trubimo gradovima kad republikanci uzmu. Al ih metu izjavama, ovako jako ne bi ni demokrate udarale da su ostali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ako institucije drzave ne djeluju u skladu sa zakonom i ne bude Dodik izveden pred lice pravde nakon silne podrske Bosni i instutiijama koju nema ni Izrael u svijetu onda smo bas bas dno dna i jako nesposobni. I drago mi je sto se saznalo da su i čoviceve ustase planirale pruziti Dodiku podrsku i zabiti nam noz u ledja po drugi put. Fasisti i teroristi evropski iz kamenjara. Jos cu jednom ponoviti ne postoji zemlja na svijetu koja ima podrsku kao Bosna od Islamskih zemalja do najzapadnijih sila. To se ne smije prokockati. Svaki bitan svjetski covjek salje indirektnu poruku institucije to neka rjesavaju a mi stojimo iza njih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Amerika je uvjek stajla uz BiH, ne bitno od stranke.MarcoBorriello je napisao/la: ↑10 mar 2025, 20:51Izvini što smo sumnjali u tebe.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:03Pa anti-Muslimani, rasisiti, white supermacists, seljaci, ratoborni itd. Samo vi i dalje vjerujte medijamaMarcoBorriello je napisao/la: ↑10 mar 2025, 18:56Ovi alemovi izgazaše Dodaru.![]()
Samo da ne bude sutra 'Kad smo mi to rekli?'
Ovi tvoji, za razliku od Bidenovih , su radikalni po svim pitanjima. Znači, tamo gdje oni imaju stav o nečemu, tako će biti.
Ovo sto podrzavaju je za pohvaliti.
Bidenovi su podrzavali BiH plus su davali pomoc, prosle godine 40M. I jos planirali da daju 400m za slijedece 4 godine
Pomoc je sad zaledjena, a evo izasli podaci da je 83% us aid ukinuto.
Vidjecemo sta ce biti
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni djeluje da jedva čekaš da se šansa prokocka i da to bude potvrda da je ova vlast i to nesposobna napraviti.avenija je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:18Ako institucije drzave ne djeluju u skladu sa zakonom i ne bude Dodik izveden pred lice pravde nakon silne podrske Bosni i instutiijama koju nema ni Izrael u svijetu onda smo bas bas dno dna i jako nesposobni. I drago mi je sto se saznalo da su i čoviceve ustase planirale pruziti Dodiku podrsku i zabiti nam noz u ledja po drugi put. Fasisti i teroristi evropski iz kamenjara. Jos cu jednom ponoviti ne postoji zemlja na svijetu koja ima podrsku kao Bosna od Islamskih zemalja do najzapadnijih sila. To se ne smije prokockati. Svaki bitan svjetski covjek salje indirektnu poruku institucije to neka rjesavaju a mi stojimo iza njih.
Mi imamo podrsku vec 30 god pa nista nismo napravili. Vec smo uvijek ustupke pravili Dodi i Covicu.avenija je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:18Ako institucije drzave ne djeluju u skladu sa zakonom i ne bude Dodik izveden pred lice pravde nakon silne podrske Bosni i instutiijama koju nema ni Izrael u svijetu onda smo bas bas dno dna i jako nesposobni. I drago mi je sto se saznalo da su i čoviceve ustase planirale pruziti Dodiku podrsku i zabiti nam noz u ledja po drugi put. Fasisti i teroristi evropski iz kamenjara. Jos cu jednom ponoviti ne postoji zemlja na svijetu koja ima podrsku kao Bosna od Islamskih zemalja do najzapadnijih sila. To se ne smije prokockati. Svaki bitan svjetski covjek salje indirektnu poruku institucije to neka rjesavaju a mi stojimo iza njih.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sto se Hrvata tice samo hoce li neki politicar imati muda kad ga budu pitali o izbornom zakonu. Muda da kaze kad je Dodik prijetio otcjepljenjem Komsic je aktivno radio da zastiti BiH a Covic da uzme svoj dio kolaca, i zato im se ne smije dati izborni zakon po njihovoj volji.
Vec je ljudima ogroman ovo revolt izazvalo jer svi znaju u historiji kako je Hrvatska znala supacki raditi, ne sumnjam da ce hdzov kandidat biti pometen na izborima. Nikad vise u predsjednistvo.
A Rubiju je jos samo ostalo da dodje udarat Dodika
Vec je ljudima ogroman ovo revolt izazvalo jer svi znaju u historiji kako je Hrvatska znala supacki raditi, ne sumnjam da ce hdzov kandidat biti pometen na izborima. Nikad vise u predsjednistvo.

A Rubiju je jos samo ostalo da dodje udarat Dodika

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
soko je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:18
Amerika je uvjek stajla uz BiH, ne bitno od stranke.
Bidenovi su podrzavali BiH plus su davali pomoc, prosle godine 40M. I jos planirali da daju 400m za slijedece 4 godine
Vidjecemo sta ce biti
Demokrate su ucinile Ameriku slabom, da je svijet malo i zaboravio ko je glavni

- napoleon72
- Kontakt:
Jel ovo i Vucko pusta Mileta niz vodu? Ne da mu da dodje u Beograd na sjednicu. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jel demokrate nisu podravala BiH? Jel nisu davali pomoc?alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:28soko je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:18
Vidjecemo sta ce biti
Demokrate su ucinile Ameriku slabom, da je svijet malo i zaboravio ko je glavnis toga su se mnoge stvari i desavale ali ti to neces priznati. Ovi cvrsto bez zaje.bancije i okolisanja, nekom kurcenje nek tumaci kako hoce, u ovom slucaju je dobro ovo kurcenje jer je u korist BiH
![]()
![]()
Jel sad ta pomoc zaledjena?
Nebi ulazio u pricu ko koga cini slabim, vidjecemo po ekonomiji i ne zaposlenosti.
Ne znam zasto mu smeta sto je drzava u kojoj zivi prestala bacati pare tek tako na gluposti.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:28soko je napisao/la: ↑10 mar 2025, 21:18
Vidjecemo sta ce biti
Demokrate su ucinile Ameriku slabom, da je svijet malo i zaboravio ko je glavnis toga su se mnoge stvari i desavale ali ti to neces priznati. Ovi cvrsto bez zaje.bancije i okolisanja, nekom kurcenje nek tumaci kako hoce, u ovom slucaju je dobro ovo kurcenje jer je u korist BiH
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.