Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Ne da postane Cvajtraktarević
Esmir je projekat, nadati se dobrom ishodu tog projekta, i ne bi ga PSV uzimao da nisu nešto vidjeli u njemu, i normalno je da će se morati strpiti, grijati klupu, učiti i vrijedno trenirati da bi sebi obezbjedio sebi poziciju da bude konkurentan drugim igračimau nekom nadolazećem vremenu.
Forumaši trebaju imati strpljenja i realnosti, a neki osnove civilizovanog ponašanja. Neki ovdje ispoljavaju lične životne frustracije i bolesne karaktere i mentalitete koji su za ustanova.
Forumaši trebaju imati strpljenja i realnosti, a neki osnove civilizovanog ponašanja. Neki ovdje ispoljavaju lične životne frustracije i bolesne karaktere i mentalitete koji su za ustanova.
Jer je dosao iz MLS, izbor lige mu je najpametniji potez.
Iz nase lige kvazi talenti ostali igraci ne mogu meda po turskim i portugalskim prvim i drugima ligama. Vracaju se iz Belgije ili Skandinavije nakon jedne sezone nicega.
Bas zbog toga vam je ovaj malac vec prezaljen.
Ko zeli, neka se sjeti puta Vede Ibisevica.
Iz nase lige kvazi talenti ostali igraci ne mogu meda po turskim i portugalskim prvim i drugima ligama. Vracaju se iz Belgije ili Skandinavije nakon jedne sezone nicega.
Bas zbog toga vam je ovaj malac vec prezaljen.
Ko zeli, neka se sjeti puta Vede Ibisevica.
-
- Kontakt:
Bosz na današnjoj pressici reče da Esmira neće biti ni sutra u rosteru jer je povrijeđen.
Mene ne bi iznenadilo da ni ne bude pozvan u martu.
Ma vec mjesec dana nije bio u Protokoll a i da ga ne pozove nema nekih opcija osim starohana iz Turske lige sve u svemu vezni red u losem stanju ima jos 3 sedmice do RumunijeCoolpanda24 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 18:00Bosz na današnjoj pressici reče da Esmira neće biti ni sutra u rosteru jer je povrijeđen.
Ispali iz Kupa od Go Aheada 1 2 samo Perisic dao go
Epski raspad Psv-a. Ispadošu u kupu i to na domaćem terenu od Naprijed Orlovi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Opet popusise od Orlova.
Ovaj put u ligi.

Ovaj put u ligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To ti je kad nemaš sreće. Hem povreda, hem klub u raspadu sistema i nižu katastrofalne rezultate i to nakon maltene fantastične jeseni i prvog dijela sezone.
Samo da ga ne zadesi sudbina kao Tahirovica - Ajax se raspao, direktor koji ga doveo nogu dobio, trener se promijenio i bla bla...
Samo da ga ne zadesi sudbina kao Tahirovica - Ajax se raspao, direktor koji ga doveo nogu dobio, trener se promijenio i bla bla...
Esmir ne može izgubiti dolaskom u PSV. Nije bitan ni PSV kao klub, mogao je to biti bilo koji evropski klub sa međunarodnom reputacijom, jer ono što je bitno je prelazak iz polu profesionalne karijere u profesionalnu i velik upgrade za njega u smislu odnosa prema igri, treninzima, svojoj karijeri.
U USA je mogao trčkarati laganini, ali ovdje toga nema i gdje se traži 100% spremnost i posvećenost a ne rekreacija style pristup. Da se dotjera fizički, a prije svega mentalno spram odnosa prema pro fudbalu i karijeri je dovoljno za početak; da počne ozbiljno da ulaže u sebe. Vjerujem da će rezultati doći kad tad ako bude istinski posvećen da napreduje.
U USA je mogao trčkarati laganini, ali ovdje toga nema i gdje se traži 100% spremnost i posvećenost a ne rekreacija style pristup. Da se dotjera fizički, a prije svega mentalno spram odnosa prema pro fudbalu i karijeri je dovoljno za početak; da počne ozbiljno da ulaže u sebe. Vjerujem da će rezultati doći kad tad ako bude istinski posvećen da napreduje.
-
- Kontakt:
Trenira sa Jong PSV-om. Mediji pišu da bi večeras trebao biti u protokolu za utakmicu Jong PSV-OSS.
Evo ga u prvih 11.
-
- Kontakt:
Starter večeras za Jong Psv. Zna li neko gdje bih mogao naći link za gledanje?
https://namesorrel.com/match/12441907/j ... en-top-ossCoolpanda24 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:30Starter večeras za Jong Psv. Zna li neko gdje bih mogao naći link za gledanje?
-
- Kontakt:
Hvalazikerrz21 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:31https://namesorrel.com/match/12441907/j ... en-top-ossCoolpanda24 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:30Starter večeras za Jong Psv. Zna li neko gdje bih mogao naći link za gledanje?

- L' Imperator
- Kontakt:
Veceras aBd gol 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kod mene nažalost ovaj link sa rd-live ne radi, ako ima neki drugi, šaljite.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poslao sam ti u inbox, da ne bi dobio ban ovdje.Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:54Kod mene nažalost ovaj link sa rd-live ne radi, ako ima neki drugi, šaljite.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- L' Imperator
- Kontakt:
Možeš li i meni poslati?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:55Poslao sam ti u inbox, da ne bi dobio ban ovdje.Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 19:54Kod mene nažalost ovaj link sa rd-live ne radi, ako ima neki drugi, šaljite.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Zglavkar i 25 gostiju.