GG3 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 17:25
Madal je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:52
PasodelMar je napisao/la: ↑10 mar 2025, 16:48
Nije ni tebi baš dobro kada ti je to sve uredu i normalno. Čuj stiče poznanstva, pa nije ovo Tinder ybte

.
Nek je tebi dobro. Frajer ide gleda tekme vi ga pljujete zbog toga. Za psihijatrije ste.
Ma ne vrijedi covjece boziji, oni su sebi zapisali da Barbarez ne valja, i nema te sanse da oni promijene misljenje. U nekom trenutku mogu malo ublazit stavove al sutra ce se vratit na staro.
To ti je isto ko da Srbima pokusavas objasnit da je BiH i njihova Drzava.
Čovjek je dobio posao da stvara novu reprezentaciju iz temelja za EP28 bez jednog dana radnog iskustva.
Naravno da nema moju podršku jer ne podržavam preskakanje stepenica nego poštujem samo red, rad i trud za razliku od vas koji nemate apsolutno nikakve kriterije, očigledno. Pri tome pojma nema, postavio do sada apsolutno sve pogrešno, počevši od progrešne formacije, preko taktike do postave igrača.
Kako vidite vas dvojica Fan Boysa, ima tu dovoljno razloga da čovjek bude skeptičan prema njemu i da ga ne podržava a da pri tome nije idiot, budala itd...
Isto tako mi čudno i imam pravo da kažem da ide 10 dana pred utakmicu gledati uzivo desnog beka Rumunije umjesto da podrži naše igrače, kojima je sigurno potrebnija podrška selektora od njegovog putovanja po Madridu.
Moguće da smo mi u krivu, ništa nije isključeno, ja sam o tome pisao neki dan, ali isto tako stoji da nismo slijepci kao vi

.