preporuka i od mene za ovu seriju
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
jedina sreća u zadnjoj epizodi Severancea je što traje malo duže od pola sata, prva sezona je osjetno bolja
Ogledah stranger things, odlicna. Prva sezona daleko najbolja, cetvrta nije losa zbog twista.
Četvrta je najbolja, daleko. Treća se može preskočiti. 
A ovo sa snimanjem i produciranjem po tri-četiri godine je za Haga. Da bar prave 20 epizoda, pa hajde.

A ovo sa snimanjem i produciranjem po tri-četiri godine je za Haga. Da bar prave 20 epizoda, pa hajde.
Star Wars: Skeleton Crew
https://www.imdb.com/title/tt20600980/
Onako, slabije od Mandaloriana, a bolje od Boba Fetta i onog **** Obi Wan.
6/10
Ostaje mi pogledati Ahsoku i Andora, dok ulovim vremena.
6/10
it's football day
Te dvije sto su ti ostale i Obi Wan najgore od tih StarWars serija, Mandalorian i Boba Fett daleko daleko iznad ostalihBaboon je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:16Star Wars: Skeleton Crew
6/10

Arsenal All The Way !
Prvi put odgodjena opravdano, kasnije preseravanje.
Vjerujem da je peta final, jedino sto mi se ne svidja je placip.icka Will, ostalo ok.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Andor je bolji od svega toga zajedno, ozbiljna priča, Mando iza toga pa onda ostale.Barcod je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:36Te dvije sto su ti ostale i Obi Wan najgore od tih StarWars serija, Mandalorian i Boba Fett daleko daleko iznad ostalihBaboon je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:16Star Wars: Skeleton Crew
6/10
Ostaje mi pogledati Ahsoku i Andora, dok ulovim vremena.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bas sam krenuo to da napisem za Andora. Po meni jedina Serija koja vrijedi pomena sto se tice Disneya i njihovog pokusaja. Druga sezona je sad uskoro i po Trailerima izgleda da ce biti i mnogo brza i sa vise akcije.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 mar 2025, 08:30Andor je bolji od svega toga zajedno, ozbiljna priča, Mando iza toga pa onda ostale.Barcod je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:36Te dvije sto su ti ostale i Obi Wan najgore od tih StarWars serija, Mandalorian i Boba Fett daleko daleko iznad ostalihBaboon je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:16Star Wars: Skeleton Crew
6/10
Ostaje mi pogledati Ahsoku i Andora, dok ulovim vremena.![]()
GGMU
- JayCatwright
- Kontakt:
Jesam prve dvije, vcrs cu trecu. Sta znam, normala je, podsjeca malo na original, ali je i malo razvodnjeno. Gluma na nivou. Bolji je svakako od vecine marvelovih serija do sada.
Okej, nakon trece epizode i cijelog zapleta koji oznacava povratak jednog lika, sad sam all-inFinn je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:04Jesam prve dvije, vcrs cu trecu. Sta znam, normala je, podsjeca malo na original, ali je i malo razvodnjeno. Gluma na nivou. Bolji je svakako od vecine marvelovih serija do sada.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Beduin
- Kontakt:
Zero Day onak' gledljiv, ali i predvidiv, klasican, taman 6 epizoda za ubijanje vremena.
Krenuli su Dark Winds i Yellowjackets, ako ih je neko pratio do sad.
Iz dosade sam uzeo nastavak Reachera da gledam, bas razbibriga serija uz bezveznu glumu Alan Ritchsona, barem meni.
Iz dosade sam uzeo nastavak Reachera da gledam, bas razbibriga serija uz bezveznu glumu Alan Ritchsona, barem meni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
The Patient 

Ma Reacher dobar, ugasis mozak i gledas opusteno. Neocekujem ja od Reachera bog zna sta, ni knjige nisu nista bolje nego ovo sto gledas. Ajde bar su nasli glumcka koji iole lici na lika iz kniga, kad se samo sjetim Tom CruisaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:46Zero Day onak' gledljiv, ali i predvidiv, klasican, taman 6 epizoda za ubijanje vremena.

GGMU
- Beduin
- Kontakt:
Ma ja, to i jeste svrha ovakvih serija, da bez ikakvog mozganja sjednes i gledas, odes napravis kafu i iskenjas se ili odradis partiju sa zenom dok serija ode i opet nista ne propustis.BaiMai je napisao/la: ↑16 mar 2025, 21:40Ma Reacher dobar, ugasis mozak i gledas opusteno. Neocekujem ja od Reachera bog zna sta, ni knjige nisu nista bolje nego ovo sto gledas. Ajde bar su nasli glumcka koji iole lici na lika iz kniga, kad se samo sjetim Tom CruisaBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 14:46Zero Day onak' gledljiv, ali i predvidiv, klasican, taman 6 epizoda za ubijanje vremena.
Iz dosade sam uzeo nastavak Reachera da gledam, bas razbibriga serija uz bezveznu glumu Alan Ritchsona, barem meni.![]()
Vrijeme solidno ubijes, kao i Nocni Agent i mnoge druge ovog zanra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.