Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mogli
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Mogli » 09 mar 2025, 20:54

Arvid je napisao/la:
09 mar 2025, 19:20
Parama saveza otisao gledati Reala, pardon, skautirati desnog beka Rumunije :rol: :rol: :tokralju:
Pametniji je nego sto sam mislio. A sigurno je vise stadiona posjetio u zadnjih godinu dana nego u petnaest godina prije toga. :yawn:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 mar 2025, 20:54

NoDi80 je napisao/la:
09 mar 2025, 20:47
Hoce li Sosica zvati
Zvao ga je dok je igro u Radomlju, a evo vise je pokazao od Kulasina i Vukovica
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:

Pa jesi li realan brate? :rol: :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 mar 2025, 20:56

fanatik19 je napisao/la:
09 mar 2025, 20:54
NoDi80 je napisao/la:
Hoce li Sosica zvati
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:

Odinaka pojeo Vukovica i od Kulasina je to to za danas
Uzima Zeljeznicar ovu utakmicu :salut:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 mar 2025, 20:58

NoDi80 je napisao/la:
09 mar 2025, 20:56
fanatik19 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Hoce li Sosica zvati

Pa ne mozes brate na osnovu jedne utakmice davat sud o ta 3 igraca yebote, ovi su u cetvrtak igrali 1/8 finala konferencijske lige a Zeljo nije, ovima je u mislima revans s Rapidom a Zelji revans s Krusevom ybte :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 mar 2025, 21:02

fanatik19 je napisao/la:
09 mar 2025, 20:58
NoDi80 je napisao/la:
09 mar 2025, 20:56
fanatik19 je napisao/la:

Pa ne mozes brate na osnovu jedne utakmice davat sud o ta 3 igraca yebote, ovi su u cetvrtak igrali 1/8 finala konferencijske lige a Zeljo nije, ovima je u mislima revans s Rapidom a Zelji revans s Krusevom ybte :rol:
To ja znam vev 2,3 godine, a ne na osnovu jedne utakmice
Sad je samo pravo vrijeme da ti to saopstim
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 mar 2025, 21:10

Drum je napisao/la:
09 mar 2025, 20:11
bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 20:03
hurem je napisao/la:
09 mar 2025, 19:32

Jel istog onog Vukovica kojeg (ste) su navijači otjerali?!
Istog tog, bas tako.
Nemoj mene u te BHF stavljati.
Sjeti se slučaja Katic pobjegao, potvrdio dolazak pa pobjegao a danas nam stub odbrane.
Napravio reprezentaciju petokolonaša.
Pokeraš.
Nije on potvrdio dolazak, dosao je. A srz problema je neodgovoreno pitanje, zasto je doticni vec prvi dan napustio pripreme. Time se trebalo pozabaviti.
Da, jos gore. Nisam bio siguran jel dosao. Dvostruki aršini, kockarski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 mar 2025, 21:27

bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 21:10
Drum je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Istog tog, bas tako.
Sjeti se slučaja Katic pobjegao, potvrdio dolazak pa pobjegao a danas nam stub odbrane.
Pokeraš.
Nije on potvrdio dolazak, dosao je. A srz problema je neodgovoreno pitanje, zasto je doticni vec prvi dan napustio pripreme. Time se trebalo pozabaviti.
Cuvaju se za Rapida i Kulasin i Vukovic igraju na 60% al cim Vukovic nije ni na potencijalnom spisku znaci da Barbarez zna da mu se nece odazvat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 mar 2025, 21:34

Muftic :bih: :salut:
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 09 mar 2025, 21:37

HariTz je napisao/la:
09 mar 2025, 20:45
Drum je napisao/la:
09 mar 2025, 19:50
Ovi i da trose, barem dokazu sa lica mjesta. Bilo bi zanimljivo doci do putnih naloga i iznosa troskova skautiranja u proslosti. Ono sto je sigurno, nije nam predoceno jedno, ni drugo. Iz poznatih razloga.
Transparentnost je nešto što su i sami navijači zahtijevali. Ispijanje kafa i privatni odlasci Džeki, Pjaniću i slične stvari su svi mediji objavili i tome se trebalo stati u kraj.
Traženo je da se putuje, skautira, razgovara sa igračima, gledaju potencijalni reprezentativci, potencijalni protivnici i sl.. Sada smo to manje-više dobili (ima nekih stvari koje možda mogu i bolje ali nejse).. Opet nam ne valja.

Ne možeš ljudima ugoditi nema šanse. Uvijek će naći nešto novo da seru.
Upravo. I upoznati smo sa tim izletima, a javnost pusila jer su u pitanju bili doticni. I od selektora do selektora osjecali potrebu posjetiti Dzeku, Pjanica. Cemu?

A danas ne valja kada se skautiraju, pronalaze i upoznavaju sa novim, potencijalnim igracima.

Kako to ugoditi i biti fin u javnosti, radeci svoj posao na nacin kako to ista ta javnost vec godinama prizeljkuje.

Sutra da Barbarez osvoji milijon na turniru i sve stambura na reprezentaciju, rekli bi da je to kockarska para. Bilo bi i onih sa pricom o haramu i kako ce nas tek sada Barbarez upropastiti :D

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 mar 2025, 21:37

bhsport je napisao/la:
hurem je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 19:11
Vukovica mu pred očima otimaju a on putuje i planduje.
Ljendohan, upala mu kašika u med.
Istog tog, bas tako.
Pokeraš.
malo me zbuniste..kada je Katic dolazio i bjezao?

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 mar 2025, 21:39

babino je napisao/la:
09 mar 2025, 21:37
bhsport je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Istog tog, bas tako.
Pokeraš.
Vjerovatno ga zamjenio s Jozom Simunovicem. On je potvrdio pa otkazao :mrgreen:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 09 mar 2025, 21:43

xinxee je napisao/la:
09 mar 2025, 21:39
babino je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Istog tog, bas tako.
Pokeraš.
Vjerovatno ga zamjenio s Jozom Simunovicem. On je potvrdio pa otkazao :mrgreen:
znam i ja za simunovica, ali mi neozbiljno ako na njega misli...bhsport je nekad bio ozbiljan forumas, ovo sa Barbarezom ga izbezumilo, nadam se da nije zbog muftica hehe
a tek neku noc u vezi ovog malog chetnicica vukovica hehe

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 09 mar 2025, 21:44

bhsport je napisao/la:
09 mar 2025, 21:10
Drum je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Istog tog, bas tako.
Pokeraš.
Kolega, sad se ja sjetih. Grijesis ti, a i ja sa tobom. Nego, kada je ta situacija u pitanju, ista se ne odnosi na Katica. Nego je pitanju onaj Simunovic, a koji je tada igrao za Celtic. Katic je igrao za ljutog rivala, Rangerse. Mozda zbog toga mislis na njega u tom kontekstu.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 mar 2025, 22:00

Drum je napisao/la:
Upravo. I upoznati smo sa tim izletima, a javnost pusila jer su u pitanju bili doticni. I od selektora do selektora osjecali potrebu posjetiti Dzeku, Pjanica. Cemu?

A danas ne valja kada se skautiraju, pronalaze i upoznavaju sa novim, potencijalnim igracima.

Kako to ugoditi i biti fin u javnosti, radeci svoj posao na nacin kako to ista ta javnost vec godinama prizeljkuje.

Sutra da Barbarez osvoji milijon na turniru i sve stambura na reprezentaciju, rekli bi da je to kockarska para. Bilo bi i onih sa pricom o haramu i kako ce nas tek sada Barbarez upropastiti :D
Nemoguće je ugoditi. Imali smo niz selektora koji su za razliku od Barbareza imali iskustvo kao treneri pa nam ništa nisu donijeli.
Sušić je to uspio sa zlatnom generacijom, ali i njegov se doprinos konstantno diskredituje.. (Plasirali bi se i bez njega, imao samo sreće itd).

Nemam problem sa konstruktivnim kritikama ili nečijim nezadovoljstvom. Svi mi ovdje smo obični navijači koji želimo uspjeh reprezentaciji. (Osim pojedinih :mrgreen: )

Problem nastaje kada ga se naziva kockarom, lažovom, prevarantom, osobom koja uništava reprezentaciju, da troši pare običnih građana :tokralju: ..

Hoćemo instant uspjeh a većina nas vidi samo par slika treninga i onih 90 minuta na terenu.. sve ostalo ipak ne vidimo i ne znamo tačno šta se dešava.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 09 mar 2025, 22:19

HariTz je napisao/la:
09 mar 2025, 22:00
Drum je napisao/la:

Nemoguće je ugoditi. Imali smo niz selektora koji su za razliku od Barbareza imali iskustvo kao treneri pa nam ništa nisu donijeli.
Sušić je to uspio sa zlatnom generacijom, ali i njegov se doprinos konstantno diskredituje.. (Plasirali bi se i bez njega, imao samo sreće itd).

Nemam problem sa konstruktivnim kritikama ili nečijim nezadovoljstvom. Svi mi ovdje smo obični navijači koji želimo uspjeh reprezentaciji. (Osim pojedinih :mrgreen: )

Problem nastaje kada ga se naziva kockarom, lažovom, prevarantom, osobom koja uništava reprezentaciju, da troši pare običnih građana :tokralju: ..

Hoćemo instant uspjeh a većina nas vidi samo par slika treninga i onih 90 minuta na terenu.. sve ostalo ipak ne vidimo i ne znamo tačno šta se dešava.
Jedan Bajevic zavrsio karijeru tako sto se Misimovicem za vrat hvatao.

Ja dam glavu, Vahid bi trajao najvise pola godine u nasim okolnostima. Imam osjecaj da bi se u jednom trenutku na tribine zaletio mlatiti sa navijacima. Jer su isti ti navijaci i vise nego uvjereni da bi nam na pola kvalifikacija obezbijedio plasman na bilo koje prvenstvo. A ja sam uvjeren da bi se valjao u blatu jer nam je kadar veht.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 mar 2025, 22:36

Sto ljudi mogu kenjat o kadru Boze sacuvaj. Koliko trener ima uticaja na ekipu vidjeli smo dolaskom Jakirovica u Tursku. Sa manje-vise istim kadrom (ne vjerujem da su ekipu rekonstruisali) kao i ranije covjek preporodio ekipu. To se zove uticaj trenera koji zna posao.

Ovdje se prave alibiji kao nismo pobijedili 2 godine. Ja, i? Mozemo nastaviti gubiti i bez SS da se igraci sami organizuju. Kakav je onda uticaj SS na ekipu?

Takodjer alibi kao kratko je tu. OK, pa duze je na klupi reprezentacije nego selektor Rumunije. Koliko to njemu treba utakmica?

Data mu je potpuna sloboda i pravio je velike promjene u ekipi, tu se najvise misli na odstranjivanje nekih igraca ili to sto neke nije pozvao. Veliki potezi i hrabri ali treba dokazati da zna sta radi. Jer ako ne isporuci rezultate to cemu se samo obiti o glavu. Od uigrane i solide odrane Ahmedhodzic-Hadzikadunic-Kolasinac on je napravio veresiju. Jos si imao tu Dedica i Gazibegovica.

On ako ne pobijedi ovakvu Rumuniju vec mu u svlacionici uruciti otkaz. Jer sta onda ocekivati protiv Austrije ili u uzvratu protiv Rumunije kada budu kompletni?! Sada je idealna prilika da se uzme 6 bodova, jer ako ih ne uzme kvalifikacije su u startu gotove.
Zadnja izmjena: h1a2s3o4, dana/u 09 mar 2025, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 mar 2025, 22:39

Sve osim minimalno boda u Rumuniji i 3 protiv Kipra je ne za otkaza, nego za doživotnog linča od strane navijača i medija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 09 mar 2025, 22:53

NoDi80 je napisao/la:
Hoce li Sosica zvati
Zbog cega da ga zove? Sosic ne bi smio biti ni medzu 50 igraca Koji SU u opticaju.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 mar 2025, 22:57

Diadora je napisao/la:
09 mar 2025, 22:53
NoDi80 je napisao/la:
Hoce li Sosica zvati
Zbog cega da ga zove? Sosic ne bi smio biti ni medzu 50 igraca Koji SU u opticaju.
E cuj sosic :tokralju:

Kakav bolesnik

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 mar 2025, 22:59

h1a2s3o4 je napisao/la:
09 mar 2025, 22:36
Sto ljudi mogu kenjat o kadru Boze sacuvaj. Koliko trener ima uticaja na ekipu vidjeli smo dolaskom Jakirovica u Tursku. Sa manje-vise istim kadrom (ne vjerujem da su ekipu rekonstruisali) kao i ranije covjek preporodio ekipu. To se zove uticaj trenera koji zna posao.

Ovdje se prave alibiji kao nismo pobijedili 2 godine. Ja, i? Mozemo nastaviti gubiti i bez SS da se igraci sami organizuju. Kakav je onda uticaj SS na ekipu?

Takodjer alibi kao kratko je tu. OK, pa duze je na klupi reprezentacije nego selektor Rumunije. Koliko to njemu treba utakmica?

Data mu je potpuna sloboda i pravio je velike promjene u ekipi, tu se najvise misli na odstranjivanje nekih igraca ili to sto neke nije pozvao. Veliki potezi i hrabri ali treba dokazati da zna sta radi. Jer ako ne isporuci rezultate to cemu se samo obiti o glavu. Od uigrane i solide odrane Ahmedhodzic-Hadzikadunic-Kolasinac on je napravio veresiju. Jos si imao tu Dedica i Gazibegovica.

On ako ne pobijedi ovakvu Rumuniju vec mu u svlacionici uruciti otkaz. Jer sta onda ocekivati protiv Austrije ili u uzvratu protiv Rumunije kada budu kompletni?! Sada je idealna prilika da se uzme 6 bodova, jer ako ih ne uzme kvalifikacije su u startu gotove.
:clap: :clap:

Bravo, baš sad malo čitam postove ti i baboedindzeko danas marišete nepobitnim činjenicama ove neke likove kokuznog mentaliteta

I bas se slazem svakom naipsanom rijeci napisanom, poswbno baboedin.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.