Pametniji je nego sto sam mislio. A sigurno je vise stadiona posjetio u zadnjih godinu dana nego u petnaest godina prije toga.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odinaka pojeo Vukovica i od Kulasina je to to za danas
Pa ne mozes brate na osnovu jedne utakmice davat sud o ta 3 igraca yebote, ovi su u cetvrtak igrali 1/8 finala konferencijske lige a Zeljo nije, ovima je u mislima revans s Rapidom a Zelji revans s Krusevom ybte
To ja znam vev 2,3 godine, a ne na osnovu jedne utakmice
Da, jos gore. Nisam bio siguran jel dosao. Dvostruki aršini, kockarski.Drum je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:11Nije on potvrdio dolazak, dosao je. A srz problema je neodgovoreno pitanje, zasto je doticni vec prvi dan napustio pripreme. Time se trebalo pozabaviti.
Cuvaju se za Rapida i Kulasin i Vukovic igraju na 60% al cim Vukovic nije ni na potencijalnom spisku znaci da Barbarez zna da mu se nece odazvatbhsport je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:10Da, jos gore. Nisam bio siguran jel dosao. Dvostruki aršini, kockarski.
Upravo. I upoznati smo sa tim izletima, a javnost pusila jer su u pitanju bili doticni. I od selektora do selektora osjecali potrebu posjetiti Dzeku, Pjanica. Cemu?HariTz je napisao/la: ↑09 mar 2025, 20:45Transparentnost je nešto što su i sami navijači zahtijevali. Ispijanje kafa i privatni odlasci Džeki, Pjaniću i slične stvari su svi mediji objavili i tome se trebalo stati u kraj.
Traženo je da se putuje, skautira, razgovara sa igračima, gledaju potencijalni reprezentativci, potencijalni protivnici i sl.. Sada smo to manje-više dobili (ima nekih stvari koje možda mogu i bolje ali nejse).. Opet nam ne valja.
Ne možeš ljudima ugoditi nema šanse. Uvijek će naći nešto novo da seru.
Vjerovatno ga zamjenio s Jozom Simunovicem. On je potvrdio pa otkazaobabino je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:37malo me zbuniste..kada je Katic dolazio i bjezao?
znam i ja za simunovica, ali mi neozbiljno ako na njega misli...bhsport je nekad bio ozbiljan forumas, ovo sa Barbarezom ga izbezumilo, nadam se da nije zbog muftica hehe
Kolega, sad se ja sjetih. Grijesis ti, a i ja sa tobom. Nego, kada je ta situacija u pitanju, ista se ne odnosi na Katica. Nego je pitanju onaj Simunovic, a koji je tada igrao za Celtic. Katic je igrao za ljutog rivala, Rangerse. Mozda zbog toga mislis na njega u tom kontekstu.bhsport je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:10Da, jos gore. Nisam bio siguran jel dosao. Dvostruki aršini, kockarski.
Nemoguće je ugoditi. Imali smo niz selektora koji su za razliku od Barbareza imali iskustvo kao treneri pa nam ništa nisu donijeli.Drum je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:37Upravo. I upoznati smo sa tim izletima, a javnost pusila jer su u pitanju bili doticni. I od selektora do selektora osjecali potrebu posjetiti Dzeku, Pjanica. Cemu?
A danas ne valja kada se skautiraju, pronalaze i upoznavaju sa novim, potencijalnim igracima.
Kako to ugoditi i biti fin u javnosti, radeci svoj posao na nacin kako to ista ta javnost vec godinama prizeljkuje.
Sutra da Barbarez osvoji milijon na turniru i sve stambura na reprezentaciju, rekli bi da je to kockarska para. Bilo bi i onih sa pricom o haramu i kako ce nas tek sada Barbarez upropastiti![]()
Jedan Bajevic zavrsio karijeru tako sto se Misimovicem za vrat hvatao.HariTz je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:00Nemoguće je ugoditi. Imali smo niz selektora koji su za razliku od Barbareza imali iskustvo kao treneri pa nam ništa nisu donijeli.Drum je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:37Upravo. I upoznati smo sa tim izletima, a javnost pusila jer su u pitanju bili doticni. I od selektora do selektora osjecali potrebu posjetiti Dzeku, Pjanica. Cemu?
A danas ne valja kada se skautiraju, pronalaze i upoznavaju sa novim, potencijalnim igracima.
Kako to ugoditi i biti fin u javnosti, radeci svoj posao na nacin kako to ista ta javnost vec godinama prizeljkuje.
Sutra da Barbarez osvoji milijon na turniru i sve stambura na reprezentaciju, rekli bi da je to kockarska para. Bilo bi i onih sa pricom o haramu i kako ce nas tek sada Barbarez upropastiti![]()
Sušić je to uspio sa zlatnom generacijom, ali i njegov se doprinos konstantno diskredituje.. (Plasirali bi se i bez njega, imao samo sreće itd).
Nemam problem sa konstruktivnim kritikama ili nečijim nezadovoljstvom. Svi mi ovdje smo obični navijači koji želimo uspjeh reprezentaciji. (Osim pojedinih)
Problem nastaje kada ga se naziva kockarom, lažovom, prevarantom, osobom koja uništava reprezentaciju, da troši pare običnih građana..
Hoćemo instant uspjeh a većina nas vidi samo par slika treninga i onih 90 minuta na terenu.. sve ostalo ipak ne vidimo i ne znamo tačno šta se dešava.
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 22:36Sto ljudi mogu kenjat o kadru Boze sacuvaj. Koliko trener ima uticaja na ekipu vidjeli smo dolaskom Jakirovica u Tursku. Sa manje-vise istim kadrom (ne vjerujem da su ekipu rekonstruisali) kao i ranije covjek preporodio ekipu. To se zove uticaj trenera koji zna posao.
Ovdje se prave alibiji kao nismo pobijedili 2 godine. Ja, i? Mozemo nastaviti gubiti i bez SS da se igraci sami organizuju. Kakav je onda uticaj SS na ekipu?
Takodjer alibi kao kratko je tu. OK, pa duze je na klupi reprezentacije nego selektor Rumunije. Koliko to njemu treba utakmica?
Data mu je potpuna sloboda i pravio je velike promjene u ekipi, tu se najvise misli na odstranjivanje nekih igraca ili to sto neke nije pozvao. Veliki potezi i hrabri ali treba dokazati da zna sta radi. Jer ako ne isporuci rezultate to cemu se samo obiti o glavu. Od uigrane i solide odrane Ahmedhodzic-Hadzikadunic-Kolasinac on je napravio veresiju. Jos si imao tu Dedica i Gazibegovica.
On ako ne pobijedi ovakvu Rumuniju vec mu u svlacionici uruciti otkaz. Jer sta onda ocekivati protiv Austrije ili u uzvratu protiv Rumunije kada budu kompletni?! Sada je idealna prilika da se uzme 6 bodova, jer ako ih ne uzme kvalifikacije su u startu gotove.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, invincible1921, jasmin10 i 18 gostiju.