Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Zuji bez ucinka, bice da ce prvi van 

-
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da ga već sad na poluvremenu zamijeni sa Henriqueom, rezultat im je 0:0, hoće pobjedu, a on im je ta prevaga svakako.231983 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:56Da je bogdo onu na pocetku isao na asistenciju. Na povratnoj mu je bio ahbab, mislim da je bio u izglednijoj situaciji nego on na svojpj slabijoj ljevici. A ispao bi i tako heroj, ovako...
Bil hajr, valjda upadne nesto u drugom poluvremenu. Ako do 60.-te min. bude sve ovako, ide van u prvoj izmjeni a ulazi Henrique, ne zato sto je najgori- jer nije, nego zato sto je novak i sto nije, kako De Zerbi rece, Francuz.
On je odlican profil krpaca, imas igraca koji solidni moze pokriti pozicije u slucaju krize sa povredama.
I ja sam to htio napisat al rekoh da ne baksuziram haha.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:58Ne bi me iznenadilo da ga već sad na poluvremenu zamijeni sa Henriqueom, rezultat im je 0:0, hoće pobjedu, a on im je ta prevaga svakako.231983 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 21:56Da je bogdo onu na pocetku isao na asistenciju. Na povratnoj mu je bio ahbab, mislim da je bio u izglednijoj situaciji nego on na svojpj slabijoj ljevici. A ispao bi i tako heroj, ovako...
Bil hajr, valjda upadne nesto u drugom poluvremenu. Ako do 60.-te min. bude sve ovako, ide van u prvoj izmjeni a ulazi Henrique, ne zato sto je najgori- jer nije, nego zato sto je novak i sto nije, kako De Zerbi rece, Francuz.
Nadam se da nece.
Ja stvarno ne volim zimske transfere. To obicno bude bacanje po godine niđe. Sturi se on jadan, ali nije to to jos uvijek za sada. Nadam se da ce biti bolje nakon sto odradi kompletne pripreme i kada pronađe pravu poziciju, a ne da krpi đe škripi.
Izmjena steta
-
- Kontakt:
Bogami ga klupira, e yebiga.
Idemo na Saragosu, ima l ko link? 
Prvi put starter
Opusteno ok je bio, samo mora jos proci vremena da se opusti i da pocne probijat ko sto ste gore vec napisali
Babo je napiso dobro
Opusteno ok je bio, samo mora jos proci vremena da se opusti i da pocne probijat ko sto ste gore vec napisali
Babo je napiso dobro
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sad će on, čekao da se slegne iftar.
Gledao sam 30ak minuta prvog pol, djeluje mi skroz neprirodno na onoj poziciji, kao da je i njemu nekako neugodno igrati na onaj način. Čini mi se da ga de Zerbi ne koristi na način koji bi Amar htio
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neće se on do kraja sezone izboriti za prvu postavu, skoro pa sigurno. Vidjet ćemo na ljeto šta će biti, bilo bi dobro da Henriquea prodaju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:

Probaj na rd-live, mislim da bi tamo trebao biti prenos.
Nista posebno. Dobro je da ga izveo, treba nam zdrav. Ima vremena za njega.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
merlin je bio zreo za izmjene, ocekivao sam da ga prebaci tamo a merlina izvede, jest mu prva na desnoj strani al na lijevoj je meni odlicno izgledao kad je tu igrao
- feniksptica
- Kontakt:
On je isti, vi ste imali nerealna očekivanja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni je ovaj transfer u startu promasaj, jos u zimu, jos slusao Pjanica kao savjetnika za transfere, pa bolje bi mu x puta bilo u Romi, nego medju ovim. Provest ce se ko Hamulic u Touloseu, evo vec je predmet sprdnje nekakve jebote fakin Marsej tu ides kad si grohno vec ili si propala nada, a odatle se ne ide nigdje dalje u smislu odskocne daske
Polako brateSheyi je napisao/la: ↑08 mar 2025, 22:24Meni je ovaj transfer u startu promasaj, jos u zimu, jos slusao Pjanica kao savjetnika za transfere, pa bolje bi mu x puta bilo u Romi, nego medju ovim. Provest ce se ko Hamulic u Touloseu, evo vec je predmet sprdnje nekakve jebote fakin Marsej tu ides kad si grohno vec ili si propala nada, a odatle se ne ide nigdje dalje u smislu odskocne daske
Treba malo vremena prvi put momak igra izvan Austrije
Ne zna jos ni francuski jezik i novi je igrac
Normalno da ce drugi odredjeni period imati prednost iako nisu nesto bolji
Polako sam bice to sve dobro
Nije jos ni mjesec dana tu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 mar 2025, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa nije imao nekog izbora, naročito poslije očajne sezone što Salzburga što lično njegove gdje je baš nazadovao u svim segmentima igre, a to su mogli vidjeti mnogi "top" klubovi u Europi.Sheyi je napisao/la: ↑08 mar 2025, 22:24Meni je ovaj transfer u startu promasaj, jos u zimu, jos slusao Pjanica kao savjetnika za transfere, pa bolje bi mu x puta bilo u Romi, nego medju ovim. Provest ce se ko Hamulic u Touloseu, evo vec je predmet sprdnje nekakve jebote fakin Marsej tu ides kad si grohno vec ili si propala nada, a odatle se ne ide nigdje dalje u smislu odskocne daske
Očigledno da je htio ići bilo gdje, Marseille jedini bio konkretan i to je to. Da je mogao gdje drugo ili bolje, vjerujem da bi išao, jer realno cijena od 12-13-15 miliona koliko već za mladog a "dobrog" beka je u današnjem fudbalu ništa s obzirom na nestašicu kvalitetnih mladih bekova.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako cemo biti realni, ni ovaj transfer ne bi ostvario da ga nije pogurao Pjanic kod Benatije, bolje opcije svakako nije imao.
Jos je prerano otpisati ga, ali nije dobar start.
Jos je prerano otpisati ga, ali nije dobar start.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lekqqq1921 i 32 gosta.