Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 22:51

Virtu4l je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Da i zaboravih reci,kako je on dosao svaki mjesec na fifinoj ljestvici samo napredujemo,lahko je moguce da uskoro budemo medju 20 najboljih svjetskih reprezentacija.Od Istanbula jos nismo izgubili utakmicu.
I nećemo je izgubiti sigurno do kraja ovog' ciklusa kvalifikacija.
Ako Bog da.JAki jesmo samo da Ciro nadje koga u opdbrani da igra.Sa Spahicem i Nadarevicem.A da Salihovic ide naprijed.
BosnaE

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 12 jun 2009, 22:54

15 i 3 :o
93,4 % " !!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jun 2009, 22:58

newton_heath_lyr je napisao/la:Hej ba,o cemu se ovdje prica.Ciro da li je dobra trener ili nije ,objektivno nije ni bitno.Nasim momcima je trebao neko da im digne totalno posrnuli moral,trebao im je neko da ioma kaze i dokaze da im mora biti cast i ponos sto igraju za Bosansku reprezentaciju.Trebao im je neko da kada najbolje igraju da ih stavi na klupu i spustina zemlju(Jahic,trenutno Stilic).Pa da mu ti isti vrate izgaranjem u drzavnom dresu(Jahic a na jesen ako bog da i Stilic).TRebao im je neko jednostavno da im hebe mater i da im to ne bude krivo.A sada da li je on Hrevat ili bosanac.U nasem slucaju ispada da im to nijedan vekliki Bosanac nije mogao objasniti,poa im je dosao neko sa strane da to ucini.ZnaMo da nam je rtakva drzava cijela i da nam za sve treba stranac da nas ubjedjuje u nesto.
Ciro svaka cast na rezul;tatima i na promociji Bosne i Hercegovine kao drzave.Jos jednom ,hvala ti.
ima dosta tu stvari koje su se desile, na nase dobro, ali van cirine kontole, al hajd sad...

a da te pitam nesto, bi li ti da jedan od clanova predsjednistva bude Mladic ili Karadzic???
odnosno neko ko podrzava raspad Bosne....ja to ne bi zelio, isto tako necu ni selektora koji podrzava raspad Bosne, al to je po vama sasvim nebitno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 23:01

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Hej ba,o cemu se ovdje prica.Ciro da li je dobra trener ili nije ,objektivno nije ni bitno.Nasim momcima je trebao neko da im digne totalno posrnuli moral,trebao im je neko da ioma kaze i dokaze da im mora biti cast i ponos sto igraju za Bosansku reprezentaciju.Trebao im je neko da kada najbolje igraju da ih stavi na klupu i spustina zemlju(Jahic,trenutno Stilic).Pa da mu ti isti vrate izgaranjem u drzavnom dresu(Jahic a na jesen ako bog da i Stilic).TRebao im je neko jednostavno da im hebe mater i da im to ne bude krivo.A sada da li je on Hrevat ili bosanac.U nasem slucaju ispada da im to nijedan vekliki Bosanac nije mogao objasniti,poa im je dosao neko sa strane da to ucini.ZnaMo da nam je rtakva drzava cijela i da nam za sve treba stranac da nas ubjedjuje u nesto.
Ciro svaka cast na rezul;tatima i na promociji Bosne i Hercegovine kao drzave.Jos jednom ,hvala ti.
ima dosta tu stvari koje su se desile, na nase dobro, ali van cirine kontole, al hajd sad...

a da te pitam nesto, bi li ti da jedan od clanova predsjednistva bude Mladic ili Karadzic???
odnosno neko ko podrzava raspad Bosne....ja to ne bi zelio, isto tako necu ni selektora koji podrzava raspad Bosne, al to je po vama sasvim nebitno...
Samo jednom cu da govorim o "politici".Ciro je ucinioo vise na promociji Bosne u zadnjih blizu godinu dana nego svi nasi politicari.A ovu dvojicu hajvana necu da pominjem uopste.A znam da i tevbi je srce ko Bjelasnica kada se stadinoima sirom evrope hori Bosna je sampion.
BosnaE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jun 2009, 23:14

pa normalno da mi je srce ko bjelasnica, mozda i vece...al ova dvojica hajvana i ciro podrzavali su slicnu politiku...a svi znamo koju, i sad se ciro pravi vecim Bosnacem od svih nas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 23:21

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa normalno da mi je srce ko bjelasnica, mozda i vece...al ova dvojica hajvana i ciro podrzavali su slicnu politiku...a svi znamo koju, i sad se ciro pravi vecim Bosnacem od svih nas...
Mene sto se tice ja sam najveci Bosanac ne u Bosni nego na svijetu.Niko od mene veci Bosanac nije.I zato mi je drago zbog ovih fantasticnih uspjeha reprezentacije.Ako sad ne odemo na svjetsko,ko zna kada cemo opet imati sansu.Kolega,svi pisu o nama,svi pominju tu "malu" Bosnu kao svjetsko fudbalsko ili nogometno cudo.Zar to nije divno.A i Ciro ima dosta svoga u toj prici.
BosnaE

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 12 jun 2009, 23:21

Ciro nije neki trener a osoba pogotovo al ako odemo na Sp svaka mu cast
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2009, 23:25

Opet politika, Mladić, Karadžić. Zaključajte ponovo ovu temu, skinut ćete jedan problem s' vrata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 jun 2009, 23:27

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ciro nije neki trener a osoba pogotovo al ako odemo na Sp svaka mu cast
To je poenta svega.Ali et" zato su ovi forumi,neka se diskutuje,bas zanimljivo.Citao sam da bi Ciro za avgustovksu prijateljsku utakmicu,protiv koga god da budemo igrali,trebao zvati Begovica i Hadziresica,mislim da je ovo jos jedan veliki plus.Ubrizgavanje svjeze krvi u nas nacionalni tim.
BosnaE

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 jun 2009, 23:27

Virtu4l je napisao/la:Opet politika, Mladić, Karadžić. Zaključajte ponovo ovu temu, skinut ćete jedan problem s' vrata.
u isti kod pripada i Miroslav Ciro Blazevic...sa Mladicem i Karadzicem...

a opet ne vlada jedno umlje i nek se tema zakljuca....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 jun 2009, 00:22

jbg...ti bas sam sebe pobijas...prvo si trazio aegumente zasto je ciro dobar...DOBIO SI IH...
sad si presao a politiki...
HAJ MI SAMO RECI KAKVE VEZE IMA CIRO SA ML....I KARA....????
CITAS LI TI STA PISES COVJECE...NIJE CIRO BIO NA PRVOJ LINIJI....
a zaptaj se gdje su bili tvoji VELIKANI koje konstantno nabrajas KODRO BOLIC....BARBAREZ......ma tamo gdje i ciro izvan dometa bosanskog pakla tako da prvo ciro nije naredjivao sa se niko ubija s tim nemoze u isti kos sa ovom dvojicom DINOSAURUSA.... a drugo upada u kos PO TVOM sa svima onima koji su pobjegli iz bih 92....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 13 jun 2009, 09:09

eo i mene....

@zeljo, ja nemam namjeru da ponavljam svoje postove, jer vidim da nikada neceh shvatiti da je ovo NASA DOMOVINA i da je ciro NAS SELEKTOR i da, ma kakvi god oni bili, trebamo se radovati njihovom uspjehu!!!! (za koji ti kazes da je slucajan, lafo sve repke koje smo pobijedili imale su los dan i igrale antifudbal...) ;) ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 jun 2009, 09:20

ma daj lejla pusti ih vidis da se zezaju...doso raspust pa djeca neznaju sta da rade....
lejla je napisao/la:eo i mene....

@zeljo, ja nemam namjeru da ponavljam svoje postove, jer vidim da nikada neceh shvatiti da je ovo NASA DOMOVINA i da je ciro NAS SELEKTOR i da, ma kakvi god oni bili, trebamo se radovati njihovom uspjehu!!!! (za koji ti kazes da je slucajan, lafo sve repke koje smo pobijedili imale su los dan i igrale antifudbal...) ;) ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 jun 2009, 09:40

johnnyHZ je napisao/la:jbg...ti bas sam sebe pobijas...prvo si trazio aegumente zasto je ciro dobar...DOBIO SI IH...
sad si presao a politiki...
HAJ MI SAMO RECI KAKVE VEZE IMA CIRO SA ML....I KARA....????
CITAS LI TI STA PISES COVJECE...NIJE CIRO BIO NA PRVOJ LINIJI....
a zaptaj se gdje su bili tvoji VELIKANI koje konstantno nabrajas KODRO BOLIC....BARBAREZ......ma tamo gdje i ciro izvan dometa bosanskog pakla tako da prvo ciro nije naredjivao sa se niko ubija s tim nemoze u isti kos sa ovom dvojicom DINOSAURUSA.... a drugo upada u kos PO TVOM sa svima onima koji su pobjegli iz bih 92....
koje sam to argumente dobijo, da je imo rezultate, a znaci cim on ne bude imo rezultate odma je lose trener....to su tvoji argumenti....a sto se tice Cire on je podrzavo istu politiku kao i ova dvojica....a KODRO, BARBA I BOLA I OSTALE iskrene patriote su promovirale ovu zemlju na svakakve nacine....sam si vidio ostavku OSIMA....dok je ciro govorio kako Bosne nece biti, kako nece nikad imati reprezntaciju i sve ostalo...e neznam ako vi ne smatrate da je vo ista politika e onda neznam....

@lejla
pa jesili ti gledale ove utakmice, pa kako je samo Belgija igrala...nikako...kako je turska igrala....nikako...al opet smo izgbili...
pa ako racunammo ove dvije reprezntacije da je to neki uspjeh onda i ne zasluzujemo da idemo na neko veliko takmicenje...
da se razumijemo ciro nije napravio nikakav uspjeh vec donio ocekivane rezultate, svi govorite kako imamo reprezntaciju za SP, a svi govorite kako je pobjeda protiv armenije i Estonije i Belgije veliki uspjeh...uspjeh bi bio da pobjedimo Tursku ili Spaniju, mada i onaj poraz od Turaka je neuspjeh, jer je turska bila razmontirana mi smo samo malo trebali pritisnuti ih i garantujem vam da bi smo ih deklasirali...

a volio bi da cujem misljnje nekog trenera za ove utakmice, al ono da iskreno govori...
ja znam da sam upravu u vezi utakmica, znate i vi, al necete da priznate....
pozdrav veliki za sve vas.... :mrgreen:
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2009, 09:48

Ništa ti nisi u pravu, ti samo jedan bezobrazni provokator. Do sada nisam htio ulaziti u diskusiju, ponajviše zbog tog' avatara, ali brate mili, lupaš gluposti i ako zaista vjeruješ u ono što pišeš, onda imaš ozbiljan problem.
Voli te tvoje Sarajevo.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 13 jun 2009, 09:59

SAVEZ NAPOLJE!!! I ĆIRO SA NJIM!!! Pa vi zaključajite temu koliko kog hoćete. Ovo je forum, i mislim da ga nemate pravo zaključavati. Niko ne psuje, samo hoće repku sa ponosom i časti. A ko hoće rezultate neka navija za Brazil.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2009, 10:03

carina je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE!!! I ĆIRO SA NJIM!!! Pa vi zaključajite temu koliko kog hoćete. Ovo je forum, i mislim da ga nemate pravo zaključavati. Niko ne psuje, samo hoće repku sa ponosom i časti. A ko hoće rezultate neka navija za Brazil.
Ja hoću rezultate, ali neću da navijam za Brazil, zašto bih? Kada mi moja reprezentacija daje rezultate.
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 jun 2009, 10:14

Virtu4l je napisao/la:Ništa ti nisi u pravu, ti samo jedan bezobrazni provokator. Do sada nisam htio ulaziti u diskusiju, ponajviše zbog tog' avatara, ali brate mili, lupaš gluposti i ako zaista vjeruješ u ono što pišeš, onda imaš ozbiljan problem.
u cemu nisam upravu, sto kazem da su reprezntacije protiv kojih smo pobjedivali taj dan igrale katastrofalno lose i racunaj ovdje i Tursku, sto kazem da ciro podrzava istu polotiku kao i mladic i karadzic i isto tako i tudjman a znamo svi kakvu on politiku propagira....nisam upravu sto kazem da je taktika sa tri stopera zastarjela i da se ne moze igrati u modrenom fudbalu...ako ista znas o fudbalu ovo ces skontati...i svi ostali...a vjerujem da ste skontali samo necete da napistete to...sto kazem da se pljuje po nasim velikim asovima kojima ciro nije ni do tabana, to rade takvi kao sto si ti, sto ste zaboravili Kodru nakon svega, da imate imalo morala i stida to sebi ne biste dopustili, vecina ovdje, ima izuzetaka, al u manjini...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 jun 2009, 10:26

JA NEKE LJUDE NIKAD NECU RAZUMJETI,NIKAD...Covjke ima rezultate ,ako nekog ne volis onda mu ne zelis dobro...Nemoj moju tetku i tetka stavljat u isti kos,divni su ljudi,neka su Srbi(pravoslavci)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2009, 10:32

ZELJO DO GROBA je napisao/la:u cemu nisam upravu, sto kazem da su reprezntacije protiv kojih smo pobjedivali taj dan igrale katastrofalno lose i racunaj ovdje i Tursku, sto kazem da ciro podrzava istu polotiku kao i mladic i karadzic i isto tako i tudjman a znamo svi kakvu on politiku propagira....nisam upravu sto kazem da je taktika sa tri stopera zastarjela i da se ne moze igrati u modrenom fudbalu...ako ista znas o fudbalu ovo ces skontati...i svi ostali...a vjerujem da ste skontali samo necete da napistete to...sto kazem da se pljuje po nasim velikim asovima kojima ciro nije ni do tabana, to rade takvi kao sto si ti, sto ste zaboravili Kodru nakon svega, da imate imalo morala i stida to sebi ne biste dopustili, vecina ovdje, ima izuzetaka, al u manjini...
Opet lupaš, ko ovdje pljuje po Kodri? Ko je napisao nešto loše o njemu?

O kakvoj lošoj igri reprezentacije ili protivnika govoriš?

Španija? Evropski prvak. Samljeli su sve pred' sobom. Ćiro postavio pravu taktiku, jer da smo drugačije igrali, popili bi pet komada, ovako nam je Villa zabio strašan gol i morali su se pošteno namučiti. Uporedi ovu igru protiv Španije sa onom na Mestalli kada smo igrali 1:1? Svaka čast rezultatu sa Mestalle, ali tada je samo omjer kornera bio 25-0 koliko se sjećam, španci su nas satjerali u naš golmanski prostor i samo nas je luda sreća spasila od poraza. I pored poraza, izgledali smo ozbiljno.

Estonija? Zabijemo nekome sedam komada i nađe se neko ko će kritikovati? Estonija nije bila prava? Kako će biti kad su ih naši rastočili, igrali smo pressing, nisu znali šta ih je snašlo. Misimović odigrao sjajnu utakmicu, a ne treba zaboraviti da smo im mogli zabiti još 3-4 gola.

Turska? Rano poveli, kasnije Turska izvršila pritisak i zasluženo pobijedila. Čuj i Turska loše igrala, zaista smiješno, ljudi su nas nabili na našu polovinu, k'o mi Estoniju i bilo je pitanje vremena kad će nam zabiti golove. Po meni je ovo jedina utakmica u kojoj je Ćiro kiksao, prije svega nam je falio Nadarević, a kasnije nije izvršio prave izmjene, jer je trebao ubaciti brže igrače da imamo ubojitiji kontra napad (npr. Bartolović).

Armenija? U 35. minuti smo vodili 2:0, dakle ostvarili smo zacrtano nakon toga smo pametno čuvali loptu, smirili igru, tj. izgledali smo kao ozbiljna reprezentacija. Plod takve strpljive igre su još dva gola Muslimovića za 4-1.

O Belgiji ne treba trošiti riječi. Prva utakmica je odmah pokazala omjer snaga, Ćiro iskusno odradio utakmicu, a poveli smo rano preko Edina Džeke i opet sve taktike padaju u vodu, kasnije Ćiro mangupski rizikuje sa nedovoljno oporavljenim Bajramovićem i to je to, 4 komada. U Zenici je bila, mogu slobodno reći, RUTINSKA POBJEDA. Ali jedna stvar me užasno nervira, to je kako mnogi kritikuju našu igru kada smo ostali sa igračem više. Ljudi moji pa to se dešava u fudbalu, momci su osjetili pritisak i malo su popustili. Ne možeš 90. minuta mljeti protivnika.

Belgija nam je donijela mnogo novih navijača, koji sad' odjednom dišu za ovu reprezentaciju, u kafićima samo slušaš o fudbalu, tekme koje su vratile vjeru u naš fudbal.

Jesi li nešto primjetio u ovim utakmicama? U svakoj smo rano poveli, a obično kada padne prvi gol, sve taktike padaju u vodu, međutim to ti nije palo na pamet. Kada smo rano zabijali, naši protivnici su se morali otvarati i zbog toga su možda loše izgledali, ali sve su to naše zasluge i nemaš pravo da to omalovažavaš.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 13 jun 2009, 10:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.