Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Mislim da bi Murinjo bio idealan za City...
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Mogli su se bar iz očaja odlučiti na neki centaršut u 16-erac.
Ne, oni u 91 minuti se dodaju na polovini i na kraju loptu vrate golmanu...
A Liverpool, kad su htjeli, napravili su šansu pred golom M.City-a.
Žalosna igra...Žalostan trener..
Ne, oni u 91 minuti se dodaju na polovini i na kraju loptu vrate golmanu...
A Liverpool, kad su htjeli, napravili su šansu pred golom M.City-a.
Žalosna igra...Žalostan trener..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
pa odkad gledam city ni jedan centarsut nisu imali jbt kakva je to ekipa
Dugo vremena losija ekipa nije bila na ovako dobroj poziciji kao sto je City sada,pa grehota bi bilo da oni izadju u europska takmicenja a pogotovo u lp.
Mislim da Tottenham može doći do četvrte pozicije trenutno je na -3 uz utakmicu manje a u naredna 4 meča tri su domaćini Arsenal-u,West Bromwich-u i Blackpool-u dok gostuju Chelsea-u..City gostuje Blackburn-u,Everton-u i domaćini West Ham-u..Monolog je napisao/la:Najžalosnije je što će ovaj City ipak na kraju obezbijediti CL, te Mancini neće dobiti otkaz. Dakako, volio bih da Tottenham zauzme tu 4. poziciju te da tako unište sve snove ovog City-ja.
Iskren da budem, bezidejniju ekipu nisam dugo gled'o. Ovo je stvarno smiješno. Pa Sloboda igra bolje u gostima, pobogu. Valjda će vlasnici doći pameti i prije kraja sezone, pa Talijanu uručiti otkaz (Benitez je slobodan trener, isti bi im leg'o k'o kec na desetku). Naravno, zašto ne probati sa trenerom Porta? Pa Klinsmann bi bolje vodio ovu ekipu, pa čak i Rijkaard. Ovo je presmiješno, kako god da pogledam.
Bekovi katastrofalni, veza bezidejna, krila nisu imala niti jednog prodora, napadači nisu imali lopti. Eh, tako bi trebalo stojati u poruci koju vlasnici City-ja trebaju poslati Manciniju. Koja šprdancija od ekipe. O, nebesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najprecijenjenija momčad u Premierligi, LFC je dokazao da nije sve u novcu i proradio je duh Anfielda...
btw.Žao mi je samo što Džeko nije zabio makar jedan pogodak!
btw.Žao mi je samo što Džeko nije zabio makar jedan pogodak!
...Fernando Torres Chelsea's number 9...
- Nail for Real
- Kontakt:
U pravu si, gadi mi se ova ekipa. Nema duha uopste, k'o da si pozv'o nove jarane za terminUnica_Liverpool_ je napisao/la:Eto ga LFC ♥ je odradio svoje iako bi mi bilo drago makar 1 gol Džeke al jbg..... Ne znam šta da mislim za ovaj Manchester City..... Nisam ih puno prije pratio al sad kad pogledam jednostavno cijela ekipa je sastavljena od nekih novih zvijezda, nema neki veteran da to povede..... Kao da Manchester City postoji odnedavno, sakupile se zvijezde, napravili Manchester City i hajmo fudbala mi smo jaki, al jbg nema ko da to povede, da napravi tim koji će biti kao jedan.....

Jesi dobarBluesForever je napisao/la:Mislim da bi Murinjo bio idealan za City...

Sve je do trenera slazem se. Uglavnom se sve svodi na individualne pokusaje. U neku ruku bih volio da ostane Mancini i naredne sezone ako izbore LS(razlog, odma' jedan Englez manje jer ja njih ne smatram konkurentnim) a opet ne bih volio zbog realno dobrih igraca da propadnu. E moj Silva gdje ti dodje...Dzeko, Kolarov, odlicni igraci ali bez sistema ne mere to.Monolog je napisao/la:Najžalosnije je što će ovaj City ipak na kraju obezbijediti CL, te Mancini neće dobiti otkaz. Dakako, volio bih da Tottenham zauzme tu 4. poziciju te da tako unište sve snove ovog City-ja.
Iskren da budem, bezidejniju ekipu nisam dugo gled'o. Ovo je stvarno smiješno. Pa Sloboda igra bolje u gostima, pobogu. Valjda će vlasnici doći pameti i prije kraja sezone, pa Talijanu uručiti otkaz (Benitez je slobodan trener, isti bi im leg'o k'o kec na desetku). Naravno, zašto ne probati sa trenerom Porta? Pa Klinsmann bi bolje vodio ovu ekipu, pa čak i Rijkaard. Ovo je presmiješno, kako god da pogledam.
Bekovi katastrofalni, veza bezidejna, krila nisu imala niti jednog prodora, napadači nisu imali lopti. Eh, tako bi trebalo stojati u poruci koju vlasnici City-ja trebaju poslati Manciniju. Koja šprdancija od ekipe. O, nebesa.
Trener? Benitez je zaista idealno rjesenje samo mislim da bi on opet poceo da formira ekipu po svom ukusu i da bi se nastavio trend. Doduse, jednog Spanca ima, mada njih nikad dosta

A problem je i u snobovskim vlasnicima koji 2% fudbal ne poznaju.
Ova ekipa je dobra, skupina odlicnih igraca ali nemaju oni kud' sa Mancinijem. To je jasno k'o dan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Njima treba psihijatar a ne trener!
Mislim da bi im Guss bio najbolji....da poslozi ove lego kockice...
Mislim da bi im Guss bio najbolji....da poslozi ove lego kockice...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
igra Cityja je nivou nasih kantonalaca, katastrofalna, a ako su oni cetvrti na tabeli, yebo onda englesku ligu!!
Volim te Bosno!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mancini s ovom izjavom il je Pjan ili star!!!koji kreten

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Samo da ne odu u Ligu Prvaka 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Sta reci po meni nasa najgora utakmica u sezoni svaka cast Liverpoolu na odlicnoj igri.Osim poraza jako me brine to sto se Tevez povrijedio i gotovo sigurno nec igrati u FA cupu.Nadam se boljem izdanju u FA cupu jer ovako vjerojatno nema sanse da prodjemo Manutd.Tottenham opet za vratom i tu nam visi LP.Ali sta sad pobjede porazi sve je to sastavni dio igre.Vidim ovdje je uglavnom osuta paljba po Manciniju iako se i meni ne svidja njegova taktika ne zelim kritikovati jer kakav god je trenutno je menadzer i to treba respektirati.A i mi sta god ovdje rekli nikoga to ne zanima.Sto se mene tice ako prodjemo Manutd ja mu sve oprastam,jer to je za mene najbitnija utakmica sezone.I jos da kazem da je City prodao sve ulaznice za polufinale tako da se ovi iz Manutd ne hvale time.Come on You Cityyyyyyyy..........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Sranje od kluba, sranje od Lige !
Kad vidim ko je 4vrti i kakva ekipa place mi se.judi koji ne mogu 3 passa povezat trenutno idu u LP , jadni oni ako odu !
Kad vidim ko je 4vrti i kakva ekipa place mi se.judi koji ne mogu 3 passa povezat trenutno idu u LP , jadni oni ako odu !
- gloryhunter
- Kontakt:
odkad igra lescott na stoperu nece oni uzet pobjedu u gostima ja vam kazem...lik je izgubljen....Andres je napisao/la:Sranje od kluba, sranje od Lige !

- NoName
- Kontakt:
E moj bože, Allahu, Isuse, Budo, Majko Terezo.
Pa šta je ono što igra City? Fudbal možda? Ne, nikako, ono se ne može zvati fudbalom, a krivaca je mnogo - u prvom redu Mancini, pa nakon toga i svi igrači ponaosob. Teško je od ovih snobova napraviti tim, ono je 11 solista koji pokušavaju biti hor a da ih niko na to nije pripremio. 1 golman, 1 napadač i ostalo sve defanzivni vezni. Smijurija od ekipe, koju bi bolje posložila i moja nana od 82 godine. Mancini je preplaćena neznalica kao i večina igrača, ovo sve treba prodati i kupiti novih 18 igrača, nek' kupi sve igrače Stokea, West Hama ili slično, neka njima onda pridoda par kvalitetnih pojačanja i eto recepta za uspjeh. Ovako nikad.
Gomila p(l)aćenika.
Pa šta je ono što igra City? Fudbal možda? Ne, nikako, ono se ne može zvati fudbalom, a krivaca je mnogo - u prvom redu Mancini, pa nakon toga i svi igrači ponaosob. Teško je od ovih snobova napraviti tim, ono je 11 solista koji pokušavaju biti hor a da ih niko na to nije pripremio. 1 golman, 1 napadač i ostalo sve defanzivni vezni. Smijurija od ekipe, koju bi bolje posložila i moja nana od 82 godine. Mancini je preplaćena neznalica kao i večina igrača, ovo sve treba prodati i kupiti novih 18 igrača, nek' kupi sve igrače Stokea, West Hama ili slično, neka njima onda pridoda par kvalitetnih pojačanja i eto recepta za uspjeh. Ovako nikad.
Gomila p(l)aćenika.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma to treba protjerati iz Engleske lige,svaki put kad ih gledam neka muka me uhvati...nadam se da ce Dzeko od sl. ljeta vec promjeniti klub 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja licno onako nekreativnu igru nikad nisam vidio. Imaju sve zvijezde u timu ali igra je katastrofa. U 90 minuta nisu ni jednom ozbiljno zaprijetili golu Liverpoola. Evo ocjena sa Goal.coma za igrace:
Reina 6.0
John Flanagan 7.0
Jamie Carragher 8.0
Martin Skrtel 7.5
Fabio Aurelio 7.0
Lucas 8.5
Jay Spearing 7.5
Raúl Meireles 7.5
Dirk Kuyt 7.0
Luis Suárez 9.0
Andrew Carroll 8.5
Joe Hart 7.0
Dedryk Boyata 6.0
Vincent Kompany 6.0
Joleon Lescott 5.0
Aleksandar Kolarov 5.0
Gareth Barry 5.0
Yaya Touré 5.5
James Milner 6.0
Adam Johnson 6.5
Carlos Tevez 6.0
Edin Dzeko 4.0
David Silva 6.5
Mario Balotelli 5.0
http://www.goal.com/en-us/match/49040/l ... er-ratings evo link pa ko hoce nek pogleda, a za one koji ne znaju za ocjene 6.0 je ocjena kada je igrac odigrao prosjecno, a 5.0 je ocjena koja se daje kada je igrac odigrao slabo, pa skontajte sta misle strucnjaci sa goal.coma kada su Dzeki dali ocjenu 4.0
Reina 6.0
John Flanagan 7.0
Jamie Carragher 8.0
Martin Skrtel 7.5
Fabio Aurelio 7.0
Lucas 8.5
Jay Spearing 7.5
Raúl Meireles 7.5
Dirk Kuyt 7.0
Luis Suárez 9.0
Andrew Carroll 8.5
Joe Hart 7.0
Dedryk Boyata 6.0
Vincent Kompany 6.0
Joleon Lescott 5.0
Aleksandar Kolarov 5.0
Gareth Barry 5.0
Yaya Touré 5.5
James Milner 6.0
Adam Johnson 6.5
Carlos Tevez 6.0
Edin Dzeko 4.0
David Silva 6.5
Mario Balotelli 5.0
http://www.goal.com/en-us/match/49040/l ... er-ratings evo link pa ko hoce nek pogleda, a za one koji ne znaju za ocjene 6.0 je ocjena kada je igrac odigrao prosjecno, a 5.0 je ocjena koja se daje kada je igrac odigrao slabo, pa skontajte sta misle strucnjaci sa goal.coma kada su Dzeki dali ocjenu 4.0

http://www.youtube.com/watch?v=2SBAYzEiI2I
<3 FC Barcelona <3
<3 FC Barcelona <3
inace vidio sam puno puta kako se ti strucnjaci Goal.com brukaju sa davanjem ocjena ne mislim to konkretno sad za Dzeku mozda je on i zasluzi takvu ocjenu,ali u dosta navrata sam su tako znali da pogrjese sa davanjem ocjena pojedinim igracima da se zapitam da li uopste i gledaju neke utakmice koje komentiraju na svojim stranicama 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i 4 mu je previse ... 

Hajde ne rise,niti je bio bolji niti losiji od bilo kojeg drugog igraca city-aaS_Roma je napisao/la:i 4 mu je previse ...
cuj Lucas dobio 8,5 i Hart 7:lol: nidje veze,kakav goal.com kakvi bakraci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.