Fakat.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 18:37Lolic jedan od najgorih golmana koji je branio u Slobodi.
Nesposoban golman.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Traku smo dali Tuzla Cityu, Azira klupirali a stavili ovog momka koji je zalutao na poziciji golmana.
Nesiguran je od prve minute
Nesiguran je od prve minute
Dobro je, nisam jedini koji navija da zavrsimo ovaj dio na zadnjem mjestuSky9 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 18:34Odgovara nam minimalna pobjeda, jer je Gošk bolji u međusobnom omjeru od nas.
To je bitno kako bismo imali poziciju 12 za 3. dio. U tom slučaju dolaze nam 7, 8, 9, 10. i 11.
15 bodova iz domaćih, eto nas na 23.
Kupimo od ovih iz vrha 6, 18 bodova, eto nas na 41. Opstanak![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Yebo Lolica gledaj Hadzana.. 

“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Sorry zbog upadanja na temu , ali kako Dzafic uopste dobije neke minute za igru u timu ?
On odavno ne izgleda kao profi fudbaler
Sve najbolje , sretno u borbi za opstanak
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma lik je totalni promasaj, ne zna sutat po golu iz ciste sanse a kamoli sta drugo al et tako nam je kad nemamo napadacanedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:23Sorry zbog upadanja na temu , ali kako Dzafic uopste dobije neke minute za igru u timu ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
A jeste se satrali podjebavati Zenicane i nasladjivati njihovoj muci, kad ono eto nas jos brze njima nazad. Al hajde, to je zivot. Ispostavi se kao najgluplja moguca stvar ono ekspresno vracanje u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja ih jesam maltretirao, ali kad?
Nakon što su milion puta na moju dobrotu prema njima uzvratili uvredama prema Tz i Slobodi. E onda sam ih počeo karati
, i nisam stao, niti ću. Bagra samo takva.
Zenćka jalija.
Nakon što su milion puta na moju dobrotu prema njima uzvratili uvredama prema Tz i Slobodi. E onda sam ih počeo karati
Zenćka jalija.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa oni nas jos od naseg zadnjeg mandata u PL podyebavaju i vrijedjaju. Jos su bili tad treca liga. Niko ih dotad nije ni spominjao. Da ih ne imenujem, ali znamo kojih par likova je to radilo.
Od nasih, realno najvise ih je vrijedjao onaj IceTea, ako se uopste moze nazvati nasim jer je dosad napravio 50 profila. Ostali svi odgovore na njihove provokacije.
Od nasih, realno najvise ih je vrijedjao onaj IceTea, ako se uopste moze nazvati nasim jer je dosad napravio 50 profila. Ostali svi odgovore na njihove provokacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Brate zna da nas je vratio Senad, a da ga nije čaršija otjerala danas bi se druga priča pričala siguran sam da ne bismo bili zakucani za samo dno i da bi se borili za opstanak i bili 8. il 9. al onda su klub preuzeli spasitelji pa su doveli i sam povratak u pitanje. Kako nisu to uspjeli pokvariti odlučili su nas odmah vratit dole njima odgovara slaba Sloboda, grobari kluba.
Bagra, lopovi, sljam. Da se nije Nala otjero 7 dana prije priprema i doveo onaj sljam od ljudi imali bi vise bodova. Otjerali Marka kad ga je koliko toliko krenulo i opet vratio Nala i te dvije stvari su nas najvise kostale. Ali jucer do izlaska Boje i Jasarevica licilo je na nesto.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
ma mi smo ispali kad je počela sezona samo je to trebalo sa se ozvanici. Nije trebalo ni ulaziti ali haman staroj upravi trebalo nešto da moze poturitt. Al gotovo sad.Samo bilo je tužno na tribinama jučer. Ono malo ljudi se razveselilo posle par naših šansi i onda gol kad je pao barem oko mene ljudi razdragani ko da nam ta pobjeda nešto znači. I onda primiš. I to zato što su ljudi krenuli naprijed i imali 2-3 akcije. I onda vidim nešto što dugo nisam vidio. Ravnodušnost. Tišina. Nema ni psovki. Ništa.
& $ ?
Ovo juce sa Goskom je bilo katastrofalno sa ovakvom igrom ispascemo i iz Federalne.
Da li je moguce da nijedan nas fudbaler nemoze povuci loptu 5 metara prema naprijed ali zato znaju non stop vracati golumanu koji je odmah preda protivnicima.
Trener koji ne zna postaviti igru je nula poena,uostalom pokazao se kao najgori selektor mlade reprezentacije.
Da li je moguce da nijedan nas fudbaler nemoze povuci loptu 5 metara prema naprijed ali zato znaju non stop vracati golumanu koji je odmah preda protivnicima.
Trener koji ne zna postaviti igru je nula poena,uostalom pokazao se kao najgori selektor mlade reprezentacije.
Zbog toga su zadnji na tabeli i sigurni putnici u federalnu, ovdje taktika ne igra nikakvu ulogu, jednostavno oni ne znaju izbiti loptu a kamo li povuci loptu par metara, a dodati pravu loptu je za njih u domenu naucne fantastike, jednostavno nemaju osjecaj za prostor....sa ovim igracima ne moze se napraviti nista, jednostavno nemaju ni predznanje a kamo li znanje, nesto najlosije sto sam gledao u zivotu.tuzla075 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:16Ovo juce sa Goskom je bilo katastrofalno sa ovakvom igrom ispascemo i iz Federalne.
🔴⚫️
Za ovog mladog golmana iz juniora Balića sam ja prije par nailazio na članke, kakav je jel go pratio juniore ove godine?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Buć buć plitak potok danas
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Treba ti svaki bod,svaki gol,ma vec si ispao i mi igramo bunker ko da smo u bod dva sa Borca i SarajevaSkver je napisao/la: ↑08 mar 2025, 17:33Zbog toga su zadnji na tabeli i sigurni putnici u federalnu, ovdje taktika ne igra nikakvu ulogu, jednostavno oni ne znaju izbiti loptu a kamo li povuci loptu par metara, a dodati pravu loptu je za njih u domenu naucne fantastike, jednostavno nemaju osjecaj za prostor....sa ovim igracima ne moze se napraviti nista, jednostavno nemaju ni predznanje a kamo li znanje, nesto najlosije sto sam gledao u zivotu.tuzla075 je napisao/la: ↑08 mar 2025, 16:16Ovo juce sa Goskom je bilo katastrofalno sa ovakvom igrom ispascemo i iz Federalne.

Izgubio 6-2 ili 2-0 isti **** igraj i uigraj ekipu sta se branis koji ****
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 1 gost.