Ameri su kraljevi za show , svaka im čast

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ameri su kraljevi za show , svaka im čast
Ma jok brate, Nikola je normalan momak, možda i najnormalniji od svih sportista, nit društvenih mreža, nit skandala, šteta samo što ima za braću konjeVensanKasel je napisao/la: ↑08 mar 2025, 10:12Zato što je četalj ili ?
Obesmislio NBA , imam osjećaj da će doći utakmica 30 30 30, to ako uradi prestajem pratiti NBA ....
Ovo ti moram priznati.Fox mi je izgledao puno bolje prosle sezone,ove bas smrdi ozbiljno.Bice da si i ovaj put upravu.
Isto bi prošli ko Dallas u eventualnom finalu
Ja koliko se sjecam u zadnjem mecu im niste kosa mogli zabiti u drugom poluvremenu. Lako je protiv Lakersa koji igraju odbranu ko na terminu.
Ne znam bas da je tako, Lakersi su kako znamo prva odbrana lige zadnjih 20-ak tekmi. A sto se tice tekmi sa OKC to nista ne znaci jer ovi su tek od AS poceli malo ozbiljniju kosarku igrati, ona ispucavanja trica do AS su bila sve samo ne gledljiva. Sa ovakvom odbranom tesko da iko moze
Defanzivna klinika big Ala.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 04:29Valjda im ovo malo smanji očekivanja
Ali odbrana Horforda na Jamesu, Dončiću i Reavesu čitavu utakmicu na preuzimanjima u 50. godini života![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.