alemsa je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:48
soko je napisao/la: ↑07 mar 2025, 05:37
Evo vidis on nece da odgovori za ovo Trumpovo i Gazu. Za Elona i dizanje ruku kao hico ili ovo sto Trump na tv kazu da on i njegova kcerka imaju seks in common.
Lik samo magu gura. Kao da ja imam nesto sa nekim budaletima i podrzavam nasilje. Neda mi se vise sa njim diskutovati. Ne ide
Pa malo te i lozim burazeru jebga, zapalis se odma. Ne podrzavam to za Gazu niti to na TV. Rekao sam da republikanci generalno imaju family values, a Trump je persona za sebe.
Da te ozbiljno pitam 3 pitanja, da li podrzavas ovaj executive order sto sam te vec pitao, da li si podrzavao defunding of police, i jesi'l podrzavao Black lives matter ili Blue lives matter?
Da vidim
jesi'l skroz zglajzo
Ovo si ti za magu.
Ne lozis ti meni, meni je cudno da tako slijepo pratis Trumpa. Samo fake news i cnn spominjes.
Ja podrzavam skolovanje, obrazovanje. Ja sam radio jedno vrijeme za DOD, valjda znas sta je to.
Te gluposti tipa black lives i blue lives me ne zanimaju.
Policija, vatrogasci su placeni od mog poreza i ti ljudi trebaju biti vise placeni, i trebaju da imaju djaba osiguranje. Bolje treninge, opremu i da njihova familija ima djaba osiguranje i platu u slucaju da poginu na poslu. A republikanci govore blue lives matter a ovamo tax is theft, pa jarane ne ide to.