Sirotinjski dio BiH na aparatima.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ronhil se koprca kao riba na suhom
Uputite me koji je dio sirotinjski, a koji bogataski, posto nisam znao da postoji bilo koji sem ovog prvog.
Ja se izvinjavam

Milenko trosi sve moguce resurse da izazove konflikt, svi ga ignorisu, to je pravi put

Dobio je godinu za jednu odluku, sudit ce mu i za ovo, ne gine zatvor ali pobjeci ce u Srbiju.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
15:58 - Helikopteri EUFOR-a iznad Banje Luke, jedan od njih sletio u kasarnu Kozara.
Poligon10 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:51Mogu reći da sam zadovoljan reakcijama s naše strane i da prilično smireno i racionalno donose odluke. Svako drugo izjašnjavanje je naš put u sukob. Ko misli da se može izaći i prijetiti u ovim situacijama, ne poznaje dovoljno status BiH na međunarodnoj sceni. Svaki naš potez se gleda troduplo i svaka reakcija bi se označavala terorističkim činom. Dodik to upravo danas i pokušava spinovati da se on brani i da mi kao napadamo, a to ga najviše i boli jer se naši za sada služe samo ustavom i zakonima. Ostati hladne glave i koristiti pravne mehanizme do kraja. Potjernica vrlo brzo slijedi i on je u debelom ćorsokaku.

Malo Ramo Isak i Helez iskacu iz kolsijeka jer su i oni drvosjece kao Dodik.
Al svidja mi se Konakovic i vidi se da ga Dodik i Vucic ne podnose jer skroz drugaciju karizmu ima nego Bakir I.
SDA dvadeset godina na vlasti, nije lobirala po EU I Svjetu vec se koncentrilal na domacu kradju.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- akisarajevo92
- Kontakt:
a jes' ovaj N1 prop'o sto se tice voditelja, svi koji su valjali - otisli
Don't believe the hype.
Je li Emela jos kod njih? Ja odvratnije zene od nje ne poznajem.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:53a jes' ovaj N1 prop'o sto se tice voditelja, svi koji su valjali - otisli

Upravo to. Oni bi jedva cekali da nasi kao nesto pa da imaju izgovor. A znamo i koliko nas Evropa "gotivi i cuva", realno.Poligon10 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:51Mogu reći da sam zadovoljan reakcijama s naše strane i da prilično smireno i racionalno donose odluke. Svako drugo izjašnjavanje je naš put u sukob. Ko misli da se može izaći i prijetiti u ovim situacijama, ne poznaje dovoljno status BiH na međunarodnoj sceni. Svaki naš potez se gleda troduplo i svaka reakcija bi se označavala terorističkim činom. Dodik to upravo danas i pokušava spinovati da se on brani i da mi kao napadamo, a to ga najviše i boli jer se naši za sada služe samo ustavom i zakonima. Ostati hladne glave i koristiti pravne mehanizme do kraja. Potjernica vrlo brzo slijedi i on je u debelom ćorsokaku.
Pametno djelovat a njih to najvise muci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije. Presla je na Klix.Mogli je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:58Je li Emela jos kod njih? Ja odvratnije zene od nje ne poznajem.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 16:53a jes' ovaj N1 prop'o sto se tice voditelja, svi koji su valjali - otisli![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Dobro kaze onaj radnik sa aerodroma. Klix je smece.

- akisarajevo92
- Kontakt:
u Hrvatskoj su nedavno dali otkaz oko 40-tak voditelja
a i na bh verziji se vide promjene, nema ni one plave Sabanovicke, garave Gotic, Nikole Vucica itd.
a koliko znam Brezo je sam otisao kad mu je Zukic zabranio da objavi emisiju o Covicu
a i na bh verziji se vide promjene, nema ni one plave Sabanovicke, garave Gotic, Nikole Vucica itd.
a koliko znam Brezo je sam otisao kad mu je Zukic zabranio da objavi emisiju o Covicu
Don't believe the hype.
Zna li neko dobar i pouzdan nacin za gledanje nasih kanala u Njemackoj?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Država BiH!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo cekam kada ce da se pojavi Ridjobrado smece sa instrukcijama iz Kneza Mihaila 35, Beograd 11000.
Ljudi se raspadaju, gazda digao ruke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 mar 2025, 17:08u Hrvatskoj su nedavno dali otkaz oko 40-tak voditelja
Brezo i Komšić su odavno na BHT1, Ika je otišla na Newsmax Balkans (kojeg drži TS), a neki će preći i na Euronews BiH kojeg TS uskoro starta u Sarajevu i BL.
Novinarstvo je umrlo, ostale su skandal price, zutila, manipulacijale, propaganda i histerije. I za to nije struka kriva, vec su istina i kvalitet postali preskupi.
Nisu preskupi vec je promijenjen poslodavac. Dok su citaoci placali istinu i kvalitet, to su dobijali. Sad kad negdje placa drzava ili oni koji su iznad drzave, a negdje oglasivaci, dok citaoci cekaju ko ce im sta pokloniti, citaoci dobijaju ono sto im ovi kupuju.
Potrebno je vratiti medijima citaoce kao poslodavce i bice vise kvalitete. Ne govorim ovo za SS, vec opcenito.
Potrebno je vratiti medijima citaoce kao poslodavce i bice vise kvalitete. Ne govorim ovo za SS, vec opcenito.