Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mislim da traje od početka prošle sezone ako ne i malo duže,Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:42Od kada je saradnja sa Sancicem ? Hvala.Fort je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:38Nisu ni imali saradnju, to je ispalo tako da ovaj ima vremena da ide sa Damirom jer i on ganja neke alternative oko svoje povrede da proba da izbjegne nož. Ako se sjećam Tomo je tad mjenjo Sančića jer ovog nije bilo.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:42Ne primijetih Brkića u Čileu sa Damirom. Da nisu raskinuli saradnju ?
Ako je još neko primjetio danas jel ono opet Sančić u Damirovom boxu, jer ga nisam primjećivo na ovoj turneji po J. Americi. Nadam se da jest jer saradjivali su top proslu sezonu i one osvojene čeledžer titule koje su ga vrtile u top 100 su sigurno i Sančićeva zasluga![]()
![]()
UTR organizira PTT (profesionalni teniski tour) i ti turniri se ne boduju za ATP/WTA liste, ali imaju nagrade jače nego na futuresima i puno je ravnopravnije raspoređen novčani iznos (zadnji osvoji $400), mečevi se igraju u skupinama pa onda svatko igra play off za plasman. A pored toga igra Ema i ITF turnire, cca 900 na WTA listi je trenutno.Fort je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:30Igra igra al nisam upoznat kakva je ta UTR il kako se vec zove organizacija i kakav je sistem bodovanja, ako se boduje za ATP. Al primjeti da je osvojila ta dva turnira i iznenadi me nagrada za osvajanje koja ide ako se ne varam od oko 3.5 do 4 hiljade dolara, što je možda i vise od ovih ITF turnira.
los ranking, valja sve ispocetka a stalno je nesto povrijedjen, imam osjecaj da on ne moze 2 sedmice vezati.
Izgleda dasi samo ti procitao ozbiljno moj posttaremuha je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:52Ispunila ti se želja. Vidim nekoga pored terena ogrnut našom zastavomSamozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2025, 00:33Iskreno, ne bi bilo lose da se Damir vrati sutra u Europu.Bojim se povrede, odmor 10 dana i Zadar.![]()
20 bodova i 12 k$ se da nadoknaditi. Sve super sa ovogodisnjim tenisom.
Ko ce probuditi @hm59, generacijo USTAJ![]()
![]()
![]()
Nisam gledao. Vidim da je bilo blizu i da je bio klasicni njegov mec sa mnogo izgubljenih servisa. Kakve su mu sanse protiv crnca?Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:32Boga mi oni bise u pravu, odakle im optimizam, ocito poznaju igru.![]()
![]()
![]()
Izvini iskoristiti cu tvoj post , koji sa tobom nema veze, a ti se neces ljutiti jer se "znamo"
Nisam ti ja kompetentan za procjenu sansi, nazalost, nestrucan. Morat ces pitati one optimiste sto rekose da ima sanse protivMogli je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:03Nisam gledao. Vidim da je bilo blizu i da je bio klasicni njegov mec sa mnogo izgubljenih servisa. Kakve su mu sanse protiv crnca?Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2025, 03:32Boga mi oni bise u pravu, odakle im optimizam, ocito poznaju igru.![]()
![]()
![]()
![]()
Ekvador u Davis Cupu idući protivnik. Dobro je kako je moglo. Nažalost u gostima opet. Imam osjećaj da triput odigramo u gostima dok jednom kući.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 mar 2025, 15:12Izvini iskoristiti cu tvoj post , koji sa tobom nema veze, a ti se neces ljutiti jer se "znamo"Post glasi :
![]()
Izvinjavam se sto mnogima ovdje "solim pamet" i pisem sta ce pisati i kako gledati na Damirovo ponasanje. Ko sam ja da to radim ?
Ono u cemu sam dobar, a posto itekako imam vremena to je da vodim racuna o bodovima(prvenstveno), jer svi bodovi
donose velike SOLDE $$$, neki vise, a neki manje. U zbiru bodova ne pise, koliko su vrijedniToliko
![]()
Vidi mladi prijatelju, o DC znam samo da je to proisteklo iz Eng., kao i "bijeli sport". Ko finansira, koliko, ko ima fajde. Da je to
Spremio sam ti pp, prije 2 mjeseca, tebi i @tuzla75, procita li ?
Generacijo, sutra u ova doba, poslije sehura nema spavanja, nego veceras ranije lezi da se naspavasSamozdravlje je napisao/la: ↑07 mar 2025, 04:20Spremio sam ti pp, prije 2 mjeseca, tebi i @tuzla75, procita li ?![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.