Samozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:09
babino je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:55
ovo je teme forumskih veterana:-)
damir je lud, igrace do 45. godine, samo da nam vitalni starac izdrzi do tada ovo silno racunanje bodEva i dolara, stresno je to a zivco sve vise kupi pobjeda i dolara. Trebace samozdravlja a mozda i kakvog pomocnika za racunanje angazovati:-)
Hajde reci,ali iskreno. Sta mislis koje veci ters, Damir ili ti. Jos nesto, pokusaj se vratiti u 25-26 (davno je bilo

), bili
isto postupio kao Damir, posto znas kako je tenis zahtjevan ili bi bio kao Federer ?
ma damir definitivno, cak nekad mislim da nije najbolji u glavi, a kad vidis kako je vodio zivot mimo tenisa, nisam ni daleko od istine.
Pratim ga od juniorskih dana, sumnjam da je i shminka pogledao vise njegovih meceva od mene, ali mi je Basic uvijek bio drazi kao insan.
Damira cijenim jer je sa svim svojim manama postavio BiH na tenisku mapu, vjerovatno poslije njega i necemo imati slicnog igraca, ali da neke stvari ne razumijem ybga...evo i sinoc, sta imas svaki izgubljeni poen gundjati, mlatarati rukama a bolji za klasu od albota. Onda lik ne vjeruje tehnologiji, mislim da je jedan od rijetkih koji bi vratio linijske sudije da se moze svadjati oko svake sumnjive loptice, a prateci ga, u vecini slucajeva nije bio u pravu.
Nerviralo me i sto je u mecevima sa top 10 igraca manji od makovog zrna, prefin, a cim je losiji protivnik preko puta mreze, on postaje mahalas. Znaci da i nije bas toliko lud, vec onako gdje smije, tu je i mangup:-)
Kako god, cudno mi je da ga i nakon svih ovih godina gledam u 2am, jace od mene:-)