Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Nje stanju svariti 3 prosto proširene rečenice. Gdje sam ja rekao da je išta gotovo? Rekao sam da je situacija ozbiljna.
Idi guglaj gdje lete avioni, okani se drugih tema. Jedino o tome znaš nešto a i to moraš guglati.
Idi guglaj gdje lete avioni, okani se drugih tema. Jedino o tome znaš nešto a i to moraš guglati.
- VensanKasel
- Kontakt:
Riješiti će se kao i do sada , dogovorom .CAGarfia je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:39Ja zaista ne vidim kako će se ova situacija riješiti bez stranog faktora. Ovo se apsolutno moralo riješiti dok je bila podrška USA direktna i jasna prema nama. Sad je sve li-la. Siguran sam da naši nemaju muda da šalju SIPU na MUP RS (ako vepar ne planira platiti kaznu). Desetljeća nerada došlo na naplatu. U 3 mjeseca se geopolitičko stanje promijenilo iz temelja.
Neće biti rata (nemaš niti logistiku ni ljudski kapacitet za takve poduhvate), ali uopšte nije situacija za podcijeniti jer vepar nema izlaza osim ovakvog siledžijskog ponašanja i kršenja Ustava BiH. Možda na kraju iz ovog i izdobri nešto dobro, ovaj status quo ne vodi apsolutno nigdje.
Dodik sa svojim odlukama vodi Republiku Srpsku u propast , jer sada je Vučića zauzet sa svojim nikad većim problemima u Srbiji i neće moći da ga spašava , na šta je ovaj navikao .
Nemojte zaboraviti ko je taj čovjek

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Jesi ti SDA bot Jackie ?MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:42Nje stanju svariti 3 prosto proširene rečenice. Gdje sam ja rekao da je išta gotovo? Rekao sam da je situacija ozbiljna.

Guglam ti mamu na prozoru , yebo li ti Bakir mrtve SDA botino

Bas ce narod ratovati zbog jednog korumpiranog politicara. 

Ja planiram da dodjem u BiH na ljeto. Kontamo letiti iz Frankfurta za Sarajevo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Ja im tada pisao , uključite mozak i mislite svojom glavom nemojte da vam portali budu mozak , naravno ti isti forumaši me ismijavali , najviše @feniksptica ( za neupućene vodeći ratni stručnjak na forumu ) , @akisarajevo92 , @avenija i onaj SDA bot Jackie , ne znam koji je sada jer se debil banuje malo malo ...
Naravno kada se ništa nije desilo , ti isti forumaši se ušutili kao pichke .
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .
Evo ih sada , opet se aktivirali![]()
![]()
Ništa vala , dok se vi bolesnici pripremate za novi baš baš baš rat , normalni ljudi se pripremaju kako dočekati rekordan broj turista .
Evo broj raspoloživih sjedišta na aerodromu Sarajevo , od 1 aprila od 1 oktobra , skoro 2 miliona
Lijepo je vidjeti da i Mostar konačno kreće da koristi svoj potencijal , evo spisak destinacija za koje možete letiti iz Mostara .
![]()
Donjecu ti sample flasu JW blue ako ne bude rata

- VensanKasel
- Kontakt:
E kako si aktivan tada bio , pa kako si se ušutio kao pichka najvećafeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:35Prije da mi postovi ismijavaju sad ovo @bombay ..al et![]()
Medjutim, smrtno sam ozbiljan kad napišem koji ćete qurac u Istočnom na Dan Nezavisnosti il u nedjelju...
Jedino ako je 6 dana malo za kupovinu.
Eh na tom treba poraditi ...sebe malo preispitati..

Priznaj bolan , nije sramota

Dobar si forumaš , ali treba stati iza svojih postova .
Objavljeni zakoni u glasniku vec. Zar nije receno petak?
1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma bujrum bolan , kakav rat pusti ove SDA botine .soko je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:54Ja planiram da dodjem u BiH na ljeto. Kontamo letiti iz Frankfurta za Sarajevo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
Ja im tada pisao , uključite mozak i mislite svojom glavom nemojte da vam portali budu mozak , naravno ti isti forumaši me ismijavali , najviše @feniksptica ( za neupućene vodeći ratni stručnjak na forumu ) , @akisarajevo92 , @avenija i onaj SDA bot Jackie , ne znam koji je sada jer se debil banuje malo malo ...
Sad su se opet aktivirali , naravno opet će se ušutiti kao pichke za mjesec dana .
![]()
Ništa vala , dok se vi bolesnici pripremate za novi baš baš baš rat , normalni ljudi se pripremaju kako dočekati rekordan broj turista .
Evo broj raspoloživih sjedišta na aerodromu Sarajevo , od 1 aprila od 1 oktobra , skoro 2 miliona
Lijepo je vidjeti da i Mostar konačno kreće da koristi svoj potencijal , evo spisak destinacija za koje možete letiti iz Mostara .
![]()
Donjecu ti sample flasu JW blue ako ne bude rataili neki stout pa da probas
Preko Lufthanse ako ideš , budi spreman da će ti koferi kasniti

Jesi probao opciji LOT preko Varšave ?
Ponesi sve što možeš , pa da fino sjednemo kao ljudi

-
- Kontakt:
VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:52Jesi ti SDA bot Jackie ?MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:42Nje stanju svariti 3 prosto proširene rečenice. Gdje sam ja rekao da je išta gotovo? Rekao sam da je situacija ozbiljna.
Idi guglaj gdje lete avioni, okani se drugih tema. Jedino o tome znaš nešto a i to moraš guglati.![]()
Guglam ti mamu na prozoru , yebo li ti Bakir mrtve SDA botino![]()

Tipujem da nemaš ni srednje škole? Jel istina?
- feniksptica
- Kontakt:
A jesam tad, trebalo je bit srrranje al dešavanja u Ukrajini su prelomila.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:55E kako si aktivan tada bio , pa kako si se ušutio kao pichka najvećafeniksptica je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:35Prije da mi postovi ismijavaju sad ovo @bombay ..al et![]()
Medjutim, smrtno sam ozbiljan kad napišem koji ćete qurac u Istočnom na Dan Nezavisnosti il u nedjelju...
Jedino ako je 6 dana malo za kupovinu.
Eh na tom treba poraditi ...sebe malo preispitati..
Priznaj bolan , nije sramota
Dobar si forumaš , ali treba stati iza svojih postova .
I sad ja kažem da ova vladajuća garnitura samo srranjem sebe moze mirno izvući i da ce bit toga uskoro. Takvo područje.
Samo ne sad, ne zbog ovog.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Idemo kod sestre u Frankfurt, onda gledam da direkt letimo za SA. Valjda ce bit okVensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:59Ma bujrum bolan , kakav rat pusti ove SDA botine .soko je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:54Ja planiram da dodjem u BiH na ljeto. Kontamo letiti iz Frankfurta za Sarajevo.VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:31Isti forumaši pisali prije godinu dana o ratu , to je to , gotovo ...
![]()
![]()
Donjecu ti sample flasu JW blue ako ne bude rataili neki stout pa da probas
Preko Lufthanse ako ideš , budi spreman da će ti koferi kasniti![]()
Jesi probao opciji LOT preko Varšave ?
Ponesi sve što možeš , pa da fino sjednemo kao ljudi![]()
Nisam ja patriJota, neka hvala
Cevap, teletina ispod saca. Stosta okrenut laganice
Zadnja izmjena: soko, dana/u 05 mar 2025, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Buraz ba , banovan si više puta zbog SDA botovanja , kako ti ne dosadi više , pa je li vrijedi sendvič toliko majku mu ?MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 23:00VensanKasel je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:52Jesi ti SDA bot Jackie ?MarcoBorriello je napisao/la: ↑05 mar 2025, 22:42Nje stanju svariti 3 prosto proširene rečenice. Gdje sam ja rekao da je išta gotovo? Rekao sam da je situacija ozbiljna.
Idi guglaj gdje lete avioni, okani se drugih tema. Jedino o tome znaš nešto a i to moraš guglati.![]()
Guglam ti mamu na prozoru , yebo li ti Bakir mrtve SDA botino![]()
Tipujem da nemaš ni srednje škole? Jel istina?
Jedno vrijeme si bio i normalan , kada se nisi bavio botovanjem , ne mogu se sjetiti koji ti je bio nick tada ...
Normalno si komunicirao , nisi vrijeđao pokazao da možeš biti normalan .
Budi takav opet , yebo te SDA ...
Ja samo cekam da se Isak oglasi,ovi ostali nisu relevantni 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
non stop sa njihove strane slusas "oni u Sarajevu", "muslimansko Sarajevo" itd., a odes na RTRS nikad neces cuti drugu stranu osim njihove cetnicke, nema drugog zaposlenog osim srba, isto na BN, ATV, odes na FTV najmanje zaposleno bosnjaka, gosti sa svih strana koji pricaju svoju verziju price, prebacis na BHT takodjer najmanje bosnjaka, i medju voditeljima i medju gostima
Don't believe the hype.
E sto kae Zmaj ovakvi moralisti su mi najgori, drzava se raspada al nemoj neka
I found freedom. Losing all hope was freedom.