Kakvi smo s njim ? Je li nam ikako pomagao?MUFC_#1 je napisao/la:Evo sudije:
Olegário Benquerença

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kakvi smo s njim ? Je li nam ikako pomagao?MUFC_#1 je napisao/la:Evo sudije:
Olegário Benquerença
ovo je kralj najveciMUFC_#1 je napisao/la:Evo sudije:
Olegário Benquerença
Znam da je daleko jos nego sam nasao ovaj clip navijaca gdje spominju Wembley pa sam ga stavio. Ima jos 2 velike stepenice do Wembleya. GGMU LUHG!Rooney88 je napisao/la:Prerano je brate pricati o Wembleyu jer je on miljama daleko jos uvijek. Veceras igramo itekako vazan mec a ako zelimo na Wembley moramo dati bas sve od sebe, cak i vise nego u prvom mecu. Chelsea je itekako sposoban stici rezultatski manjak iz prvog meca, jedan gol im treba te su, po meni, jedini tim koji je na Old Traffordu sposoban nadigrati Manchester United. Ocekujem izuzetno tezak mec a onaj tim koji veceras prodje ima velike izglede da se nadje u finalu, samo neka bude korektno pa neka prodje bolji.
Eh sada pred mec se ziv tresem, evo imao sam ispit danas jedva ga uradio, nikako i jadno jer samo mislim u vecerasnjem duelu, ako ispadnemo nemam pojma sta cu od sebe. Vidjet cemo sve veceras, sretno nasima, itekako ce im trebati !
Znaci SIR se odlucio da igra sa igracem manjeMUFC_#1 je napisao/la:VDS,Evra,Vidic,Ferdinand,park,nani,giggs,carrick,rooney,hernandez s uefa.com slicno kao prosla tekma,samo nema blizanca
Ti si lud brate majke mi.asylum je napisao/la:Koreanac ce ga zavuci yhebo me svak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.