Nema to samo kod vas imaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nema to samo kod vas imaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
kod nas vjetar i kiša se nagoni ima i suncaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
Hahahahaha....Samo F.K.S !! je napisao/la:Nema to samo kod vas imaDevil je napisao/la:E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga?
Probaj nadogradit il nesto,il izvadi ako nije u estetskoj zoni i ako je vec toliko pokvaren da se ne moze popravit ,najbolje odes kod nekog iskusnog zubara nek ti da savjet.BH_Patriot je napisao/la:Ljudi, slomio mi se kutnjak, dakle okolo je sav otisao, znaci dole korijen ostalo, i okolo poprilicno slomljen. Prije bio pokvraen, jos dobijem lakat na nogometu, pa otiso u pm. Jel ce se morat vadit citav zub, i novi stavljat
Ajmo sljedeća žrtva ???![]()
EU 1
Room : ss.ba
pass : pes
Ja čekam !
A mene ne pozdravljas pizdoLBJ MVP je napisao/la:Radni narode Bosne i Hrecegovine odo spavat budite mi pozdravljeni
Za neradnike ništaFrutek je napisao/la:A mene ne pozdravljas pizdoLBJ MVP je napisao/la:Radni narode Bosne i Hrecegovine odo spavat budite mi pozdravljeni![]()
![]()
![]()
Kad se ne zagrijes finoedin_tm87 je napisao/la:Otiso zglob u 3 pm
Zbog istog sam u jednu ruku zamrzio fudbaledin_tm87 je napisao/la:Otiso zglob u 3 pm
edin_tm87 je napisao/la:ma kad dvojica meda krenu da te izuvaju iz cipela najmanje na zglob mislis..*p!p!t@* je napisao/la:![]()
pa i ja sam zajebo zbog jednog drugog glupog lika
![]()
nisam retardiran da sam izvrnem zblog i da mi ligamenti popucaju
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.