BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

hm59
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la hm59 » 05 mar 2025, 04:50

Samozdravlje je napisao/la:
05 mar 2025, 04:00
Vozdra dobra raja, ode vitalni starac sta sehurit i besika :bih:
Prijatno svima :wave:
A prije spavanja raspored za veceras: opet teren br. 5, treci mec. Prvi pocinje u 8h, mozda oko ponoci da pocne, ako ne budu ovi ispred oduzili :bih:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 05 mar 2025, 06:36

Pròtivnik kojeg u ovom trenutku može i treba dobiti. Smiješi se drugo kolo.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 mar 2025, 09:18

Znači protiv Zvereva u 1/8, biće interesantno.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 05 mar 2025, 09:56

Ja bih pitao dragog, vrlo dragog vitalnog starca jel Damir obezbjedio sada US OPEN?
Bautista Agut je trebao biti jedan od onih tenisera koji je mogao osvojiti Grand slam titulu. Zaista je bio talentiran teniser. Jedan najboljih na svijetu igrača iza osnovne linije. Nikad nije mogao uspostaviti balans promjene ritma u igri i to ga je bilo spriječilo vrhunske karijere.
Mislim da vise ja želim večeras da ga Damir mlatne od samog Damira.
Vitalni starce, počni računati i Australian OPEN naredne godine.. ;-)

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 05 mar 2025, 14:16

Na kome SK je noćas Damir. ako ima

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 mar 2025, 15:18

Jadnimi je napisao/la:
05 mar 2025, 14:16
Na kome SK je noćas Damir. ako ima
SK HD
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 05 mar 2025, 15:39

Cemu toliki optimizam? Agut jeste ostario ali je i dalje vrlo dobar teniser. Evo gledam i po kladionicama je favorit.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 mar 2025, 17:13

Zadnjih 8 meceva 7 poraza Agut. Ima sanse s ovom igrom Damir da ga mlatne.

Sagrotan
Kontakt:

Post Postao/la Sagrotan » 05 mar 2025, 18:19

Mogle bi se dobre pare uzeti na Damiru večeras.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2025, 19:47

Cwirek je napisao/la:
05 mar 2025, 09:56
Ja bih pitao dragog, vrlo dragog vitalnog starca jel Damir obezbjedio sada US OPEN?
Bautista Agut je trebao biti jedan od onih tenisera koji je mogao osvojiti Grand slam titulu. Zaista je bio talentiran teniser. Jedan najboljih na svijetu igrača iza osnovne linije. Nikad nije mogao uspostaviti balans promjene ritma u igri i to ga je bilo spriječilo vrhunske karijere.
Mislim da vise ja želim večeras da ga Damir mlatne od samog Damira.
Vitalni starce, počni računati i Australian OPEN naredne godine.. ;-)
Ti si jedan fino odgojen mladic/covjek. Ja sam napisao sto sam napisao, Ti prokomentarisao to, a ja Ti odgovorio :thumbup:
Izvini (halali) sto sam bio malo vise ironican, ali...
Ja malo kroz salu i srecu komentarisem Damirove uspjehe i iz tog razloga poluozbiljno pisem 30 bodova za MD AO 2026g.
Teoretski Damir nije obezbjedio MD Wimbledon-a, do mog rodjendana (19.05) mu treba cca.50 bodova :urnebes: :bih:
LP. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2025, 19:58

Mogli je napisao/la:
05 mar 2025, 15:39
Cemu toliki optimizam? Agut jeste ostario ali je i dalje vrlo dobar teniser. Evo gledam i po kladionicama je favorit.
Druze, nije ovdje niko naivan da favorizuje Damira. Od onog sto je "ponudjeno" Q, Agut je mozda 2-3 najbolja opcija.
Covjek koji je u top50 vec 13 godina , nije Holt ili Albot, to je svima jasno. Damir nas je sve iznenadio sa ovih 148 bodova
od pocetka godine. Poredeci 2024 i 2025 g. do kraja prve sedmice Miami-a (a tu ce biti aBd i CH.75-Zadar), Damir je danas u
plusu 55 bodova i 100 k$. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2025, 20:18

Lijep pozdrav udruzenju navijaca BHF.
Iskreno malo sam razocaran sto ne nadju nacina da 5-10 ljudi podrzi Damira, bar u Evropi. On jeste pojedinac, ali u Cileu se
dobro vidjela najdraza :bih: , na panou, pa to vise nije samo pojedinac.
Damir je emotivac i veliki Bosanac, dao je mnogo bh sportu u sportu gdje Bosanci zadugo nece imati takvog. Daje prednost DC,
ispred licnog, a taj DC i nije nesto aman bitan i pola nas ovdje ne zna zbog cega i zasto se to igra.

Zato bih zamolio vas koji ste na drustvenim mrezama(ja nisam nazalost) da stupite u kontakt sa BHF.
5-6 ljudi sa zastavom :bih: , se jave na pauzama: D-a-m-i- r Dz-u-m-h-u-r ili I-d-e-m-o ..., kakav je pojeo bi teren i protivnika.
To je cest slucaj kod Francuza, Ausralijanaca i dr. @Sz je i poeta. :urnebes:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 mar 2025, 21:20

mene zanima jel jedan od ovih vitalnih staraca sa teme (nadam se da su svi takvi :mrgreen:) ima veze sa Teniskim klubom Vogosca :D

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2025, 22:10

QUARTERBACK je napisao/la:
05 mar 2025, 21:20
mene zanima jel jedan od ovih vitalnih staraca sa teme (nadam se da su svi takvi :mrgreen:) ima veze sa Teniskim klubom Vogosca :D
Ja ne, ali da tebe i druge malo nasmijem.
Tenis sam upoznao preko muza FarheteJahic Zivoinovic :urnebes: inace supruge Bobe Zivoinovica, cini mi se da su on i Prpic
cinili DC reprezentaciju ex. yu. Kroz te meceve DC, sam cuo za Franulovica i Pilica, ali ako se ne varam nisu bas bili patriote
i da su igrali ili jedan igrao za "nekog". Cini mi se da je Pilic bio selektor DC reprezentacije.
Negdje u 80-tim proslog vijeka :urnebes: , sam prvi put bio na teniskom terenu, Titova vila na Stojcevcu. Inace sa 5 godina sa
Koseva preselio u Svrakino(1963 g. :urnebes: ). Zivot Svrakino, Kosevo u srcu. :urnebes:

Mislim i da @hm59, generacija nije iz tog filma, na njemu je da objasni. Mislim da je iz jednog prelijepog grada, poznatog
po sposobnim privatnim inicijativama. :bih:

Nadam se da sam te oraspolozio, a za protouslugu te molim da spremis kakav mail ili slicno, kontaktiras BH Fanaticose.
Znam da Ti to mozes, :bih:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 mar 2025, 22:33

E jesu ga razvukli Wild i Muller ,vela havle.
BosnaE

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 05 mar 2025, 22:45

05 mar 2025, 22:10
Tenis sam upoznao preko muza FarheteJahic Zivoinovic :urnebes: inace supruge Bobe Zivoinovica, cini mi se da su on i Prpic
cinili DC reprezentaciju ex. yu. Kroz te meceve DC, sam cuo za Franulovica i Pilica, ali ako se ne varam nisu bas bili patriote
i da su igrali ili jedan igrao za "nekog". Cini mi se da je Pilic bio selektor DC reprezentacije.
Negdje u 80-tim proslog vijeka :urnebes: , sam prvi put bio na teniskom terenu, Titova vila na Stojcevcu. Inace sa 5 godina sa
Koseva preselio u Svrakino(1963 g. :urnebes: ). Zivot Svrakino, Kosevo u srcu. :urnebes:

Mislim i da @hm59, generacija nije iz tog filma, na njemu je da objasni. Mislim da je iz jednog prelijepog grada, poznatog

Nadam se da sam te oraspolozio, a za protouslugu te molim da spremis kakav mail ili slicno, kontaktiras BH Fanaticose.
Da se i ja nadovežem. Mladji sam od Vas to je sigurno. S tim sto sam ja trenirao tenis prije rata. I sjećam se Davis cup reprezentacije Jugoslavije tih 80-ih koje ste spominjali. Posebno pred kraj 80-ih dok je još Jugoslavija postojala. Već krajem tih 80-ih Živojinović nije igrao za repku, nego Ivanišević i Prpić, a rezerva je bio Bruno Oresar. Sjećam se i meča Jugoslavija Švedska u Davis cupu. Negdje smo u Jugoslaviji igrali, ne sjećam se gdje i znam da smo ih razbili 5:0 ili 4:1. Ivanišević rasturio Edberga sjećam se kao sad.
Mislim da smo poslije zijanili od zapadne njemačke.. Sjećam se pred rat i tog uspona Ivaniševića kad sam čekao dugo u noć da pogledan prvu pobjedu Ivaniševića protiv Borisa Bekera ili pobjedu protiv Pita Samprasa. Lijepa vremena. A i ja 91-e tik pred početak rata u Hrvatskoj na svom prvom turniru za pionire izgubio u finalu a u dublu pobijedio. Prvi i posljednji turnir…
Čekamo Damketa…

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 05 mar 2025, 22:55

ovo je teme forumskih veterana:-)

damir je lud, igrace do 45. godine, samo da nam vitalni starac izdrzi do tada ovo silno racunanje bodEva i dolara, stresno je to a zivco sve vise kupi pobjeda i dolara. Trebace samozdravlja a mozda i kakvog pomocnika za racunanje angazovati:-)

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 05 mar 2025, 23:00

05 mar 2025, 22:10

U pravu je moj @Sz, nemam veze sa Vogoscom. Dosao u Sarajevo na fakultet iz Hercegovine i ostao cijeli zivot. Rijetko sam igrao tenis, ali sam pratio jos od vremena Artura Ashea, poslije navijao za Borga, pa Lendla, pa onda pratio nase bivse Jugoslovene, gore pobrojane :kafa:
Oduzi se ovaj mec, nece Damir do 1h poceti :hmmmmm:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 mar 2025, 23:04

babino je sumnjiv nije se izjasnio :mrgreen:

jesam vas vratio u neka vremena a momci :salut:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 mar 2025, 23:09

babino je napisao/la:
05 mar 2025, 22:55
ovo je teme forumskih veterana:-)

damir je lud, igrace do 45. godine, samo da nam vitalni starac izdrzi do tada ovo silno racunanje bodEva i dolara, stresno je to a zivco sve vise kupi pobjeda i dolara. Trebace samozdravlja a mozda i kakvog pomocnika za racunanje angazovati:-)
:urnebes: :urnebes:
Hajde reci,ali iskreno. Sta mislis koje veci ters, Damir ili ti. Jos nesto, pokusaj se vratiti u 25-26 (davno je bilo :urnebes: ), bili
isto postupio kao Damir, posto znas kako je tenis zahtjevan ili bi bio kao Federer ?

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.