Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Evo sad nesto citam kao Dalglish hoce da vrati Owena u Lpool.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
mozda je to rekao sinoc nakon sto se malo popravio na proslavi pobjedeSasha L.F.C. je napisao/la:Evo sad nesto citam kao Dalglish hoce da vrati Owena u Lpool.

steta sto kenny nije dosao ljetos...Romariooo je napisao/la:steta sto je ona saga o odlasku hodsona iz liverpoola trajala tako dugo, da je kenny preuzeo klub 5 kola prije, sad bi se vjerovatno borili za ligu prvaka i vjerovatno bi i izborili
to se od njega i ocekivaloKing Kenny je napisao/la:Sinoc je Flanagan objasnio neke stvari...

You are someone else I am still right here
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Najnovija informacija stigla je iz chelsea,torres je uspeo postici gol na treningu..
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Cestitke na pobjedi nadigrali ste nas i sta reci nego svaka cast.Ne znam koliko ce vam ova pobjeda pomoci ali ako nista dobro vam je dosla za samopouzdanje.Da Liverpool igra ovako protiv Stoke,WBA,West Hama,Wigana i tako tih ekipa davno bi titula dosla na Anfield.Rasturite nas Manutd Chelsea a ne mozete dobijat konstantno ove ekipe od kojih ste objektivno jaci.Ali to nije problem samo vas nego tako je i Cityju uglavnom.Pozdrav i sretno u nastavku sezone klubu sa najboljim navijackim pjesmama,ja to moram priznati jer ne navijam za Liverpool ali svaki put se najezim kad cujem vasu himnu.Mozda to ovi iz Manutd nece priznati ali vjerujte i oni to znaju......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a to znaci da veceras....Sasha L.F.C. je napisao/la:Najnovija informacija stigla je iz chelsea,torres je uspeo postici gol na treningu..
Hvala svima na čestitkama.
Evening Standard: Kranjčar izabrao Anfield kao idealno mjesto za ljetni bijeg
"Niko Kranjčar je, nakon zaključka da za njega nema budućnosti u Tottenhamu, spreman na ljeto preći u Liverpool", piše londonski Evening Standard opisujući "redse" idealnom destinacijom hrvatskog nogometnog reprezentativca...
"Hrvatski veznjak, vrijedan oko 6.5 milijuna funti, veći je dio svoje druge godine u Tottenhamu proveo na klupi kluba s White Hart Lanea. Nastupio je u samo 17 utakmica za momčad kroz sva natjecanja", dodaje se podsjećajući da je Kranjčar mjesto u momčadi izgubio nauštrb Garetha Balea.
"Kranjčar još uvijek ima dvogodišnji ugovor s Tottenhamom, ali je odlučan u namjeri napustiti ga krajem sezone. Prijateljima je povjerio da je pristup Liverpoolu, koji se sa Spursima i Manchester Cityjem bori za mjesto u Ligi prvaka, opcija kojoj bi se najradije priklonio. Liverpool je veći dio sezone motrio Kranjčarovu situaciji, no on je odlučio ne koristiti siječanjski prijelazni rok budući da je sa suprugom Simonom očekivao rođenje djeteta", nastavlja se u tekstu pod naslovom "Niko Kranjčar izabrao Anfield kao idealno mjesto za ljetni bijeg".
Uz podsjećanje da ga je i Werder htio dovesti, u tekstu se zaključuje da bi Kranjčar radije ostao u Premierligi nego ostvario transfer u Bundesligu.
"Trenutačno Kranjčar liječi ozljedu stopala zadobivenu u 0-0 remiju protiv Wigana", zaključuje se u tekstu.
Carroll: Sada idemo po peto mjesto
Skupo plaćeni napadač Andy Carroll (22), koji je ove zime za 41 milijun eura prešao iz Newcastlea u Liverpool, napokon je u ponedjeljak najavio da će biti pojačanje za momčad s Anfielda...
Postigao je prva dva pogotka u dresu "redsa" i bio glavna figura u velikoj domaćoj pobjedi svoje momčadi protiv Manchester Cityja (3-0) u 32. kolu Premierlige. Sjajna igra i njega osobno i cijele momčadi nagnala ga je da nakon utakmice pošalje navijačima vrlo optimistične poruke.
- Bio je ovo za mene veliki dan. Postigao sam prve golove za Liverpool, a momčad je ostvarila odličan rezultat. S Luisom Suarezom sam sjajno surađivao na treninzima, a sada je to došlo do izražaja i na utakmici. Sada idemo po peto mjesto u Premiershipu - odlučno je najavio Carroll, a podržao ga je i Dirk Kuyt, strijelac preostalog gola u dvoboju igranom u ponedjeljak.
- Nastojat ćemo osvojiti peto mjesto. Bit će teško, ali moramo pokušati - rekao je Nizozemac.
A da će doista biti teško, govori podatak da je Liverpool trenutno na šestom mjestu s pet bodova manje od Tottanhama koji, međutim, ima i odigranu utakmicu manje. Do kraja je ukupno šest kola, a peto mjesto, podsjećamo, vodi u Europa ligu sljedeće sezone.

Evening Standard: Kranjčar izabrao Anfield kao idealno mjesto za ljetni bijeg
"Niko Kranjčar je, nakon zaključka da za njega nema budućnosti u Tottenhamu, spreman na ljeto preći u Liverpool", piše londonski Evening Standard opisujući "redse" idealnom destinacijom hrvatskog nogometnog reprezentativca...
"Hrvatski veznjak, vrijedan oko 6.5 milijuna funti, veći je dio svoje druge godine u Tottenhamu proveo na klupi kluba s White Hart Lanea. Nastupio je u samo 17 utakmica za momčad kroz sva natjecanja", dodaje se podsjećajući da je Kranjčar mjesto u momčadi izgubio nauštrb Garetha Balea.
"Kranjčar još uvijek ima dvogodišnji ugovor s Tottenhamom, ali je odlučan u namjeri napustiti ga krajem sezone. Prijateljima je povjerio da je pristup Liverpoolu, koji se sa Spursima i Manchester Cityjem bori za mjesto u Ligi prvaka, opcija kojoj bi se najradije priklonio. Liverpool je veći dio sezone motrio Kranjčarovu situaciji, no on je odlučio ne koristiti siječanjski prijelazni rok budući da je sa suprugom Simonom očekivao rođenje djeteta", nastavlja se u tekstu pod naslovom "Niko Kranjčar izabrao Anfield kao idealno mjesto za ljetni bijeg".
Uz podsjećanje da ga je i Werder htio dovesti, u tekstu se zaključuje da bi Kranjčar radije ostao u Premierligi nego ostvario transfer u Bundesligu.
"Trenutačno Kranjčar liječi ozljedu stopala zadobivenu u 0-0 remiju protiv Wigana", zaključuje se u tekstu.
Carroll: Sada idemo po peto mjesto
Skupo plaćeni napadač Andy Carroll (22), koji je ove zime za 41 milijun eura prešao iz Newcastlea u Liverpool, napokon je u ponedjeljak najavio da će biti pojačanje za momčad s Anfielda...
Postigao je prva dva pogotka u dresu "redsa" i bio glavna figura u velikoj domaćoj pobjedi svoje momčadi protiv Manchester Cityja (3-0) u 32. kolu Premierlige. Sjajna igra i njega osobno i cijele momčadi nagnala ga je da nakon utakmice pošalje navijačima vrlo optimistične poruke.
- Bio je ovo za mene veliki dan. Postigao sam prve golove za Liverpool, a momčad je ostvarila odličan rezultat. S Luisom Suarezom sam sjajno surađivao na treninzima, a sada je to došlo do izražaja i na utakmici. Sada idemo po peto mjesto u Premiershipu - odlučno je najavio Carroll, a podržao ga je i Dirk Kuyt, strijelac preostalog gola u dvoboju igranom u ponedjeljak.
- Nastojat ćemo osvojiti peto mjesto. Bit će teško, ali moramo pokušati - rekao je Nizozemac.
A da će doista biti teško, govori podatak da je Liverpool trenutno na šestom mjestu s pet bodova manje od Tottanhama koji, međutim, ima i odigranu utakmicu manje. Do kraja je ukupno šest kola, a peto mjesto, podsjećamo, vodi u Europa ligu sljedeće sezone.
FK Pjetlovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan semirninho al pazi ovo semirninho
koliko punis, 15 god?

koliko punis, 15 god?
CARROLL: LFC ĆE PRIVUĆI ZVIJEZDE
Andy Carroll izjavio je kako vjeruje da i sinoćnja sjajna predstava protiv moćnog Manchester Citya pokazuje kako će Liverpool igrati vrlo važnu ulogu u sljedećoj sezoni i da će mnoge zvijezde željeti doći u klub.
"Još smo uvijek tim u nastajanju, Luis i ja smo novi, Flanno je sinoć odigrao svoju prvu utakmicu i bio je odličan. To samo pokazuje kako ćemo jaki biti sljedeće sezone."
"U Liverpoolu igraju veliki igrači s velikim imenima. Liverpool je jako velik klub i mnoge velike zvijezde htjeti će postati dio kluba, u to sam siguran.", kaže Carroll.
Naša dva napadača čuli su se prije utakmice. "Poslao sam Luisu poruku prije utakmice i rekao mu da ću večeras zabiti. On me počeo malo zezati, ali na kraju dana ipak sam uspio i jako mi je drago zbog golova i naša 3 boda."
"Bilo je sjajno. Svi dečki su igrali dobro, a ja sam napokon zabio golove koje sam nestrpljivo čekao. Ovdje sam prvenstveno da zabijam golove, rezultat je ipak jako bitan, a mi smo sinoć uzeli 3 boda."
Prvi Andyev gol njegovi su suigrači vrlo entuzijastično proslavili s njim. "Ovdje je timski duh sjajan. Svi smo bili jako motivirani i jednostavno nismo mogli dočekati ovu utakmicu. Možda sam mogao zabiti i hat-trick i to bi mi bilo jako drago, ali, kao što sam već rekao, 3 boda su najvažnija."
Uistinu nevjerovatno slavlje igrača kod prvog gola.
CARRAGHER: CARROLL JE SJAJAN
Jamie Carragher nada se da Carroll može biti otkriće na Anfieldu.
Dokapetan Liverpoola vjeruje da Liverpoolova devetka ima kvalitetu biti glavni igrač Liverpoolove budućnosti i jedva čeka šansu za redovito uparivanje Engleza sa Suarezom.
"Andy ima sve kvalitete koje trebaš za vrhunskog napadača." rekao je Carragher.
"Ne mogu mu savjetovati kako da to postane, no ako mu usput mogu imalo pomoći, zajedno sa trenerima, menadžerom te ostalim igračima u klubu, onda ću to drage volje učiniti."
"Andy je postigao fantastičnu stvar otkad je ovdje. U prvom je sastavu Engleske, a mislim da se može etablirati kao glavni napadač reprezentacije tijekom idućeg desetljeća."
"To želimo od njega i u Liverpoolu."
Nadodao je: "Andy se tek vratio od ozljede i još se pomalo traži, no siguran sam da će on i Suarez biti sjajna kombinacija prema naprijed."
Uz to, Kenny Dalglish je pohvalio učinak i utisak koji je ostavio 22-godišnji Jay Spearing u njegovoj seriji odličnih nastupa za Redse.
"Jay je jako dobro odigrao", rekao je Dalglish. "Bio je odličan u Sunderlandu kao i protiv West Bromwicha."
"Kad mu damo priliku uvijek daje ono najbolje od sebe. Da, tu i tamo pogriješi, no to rade svi. Zaista smo zadovoljni njegovim doprinosom."
P.S. Hvala kapitenu.
@QUARESMA 18<<< taj msn sam napravio prije nekih 5 godina sada imam 17.
Andy Carroll izjavio je kako vjeruje da i sinoćnja sjajna predstava protiv moćnog Manchester Citya pokazuje kako će Liverpool igrati vrlo važnu ulogu u sljedećoj sezoni i da će mnoge zvijezde željeti doći u klub.
"Još smo uvijek tim u nastajanju, Luis i ja smo novi, Flanno je sinoć odigrao svoju prvu utakmicu i bio je odličan. To samo pokazuje kako ćemo jaki biti sljedeće sezone."
"U Liverpoolu igraju veliki igrači s velikim imenima. Liverpool je jako velik klub i mnoge velike zvijezde htjeti će postati dio kluba, u to sam siguran.", kaže Carroll.
Naša dva napadača čuli su se prije utakmice. "Poslao sam Luisu poruku prije utakmice i rekao mu da ću večeras zabiti. On me počeo malo zezati, ali na kraju dana ipak sam uspio i jako mi je drago zbog golova i naša 3 boda."
"Bilo je sjajno. Svi dečki su igrali dobro, a ja sam napokon zabio golove koje sam nestrpljivo čekao. Ovdje sam prvenstveno da zabijam golove, rezultat je ipak jako bitan, a mi smo sinoć uzeli 3 boda."
Prvi Andyev gol njegovi su suigrači vrlo entuzijastično proslavili s njim. "Ovdje je timski duh sjajan. Svi smo bili jako motivirani i jednostavno nismo mogli dočekati ovu utakmicu. Možda sam mogao zabiti i hat-trick i to bi mi bilo jako drago, ali, kao što sam već rekao, 3 boda su najvažnija."
Uistinu nevjerovatno slavlje igrača kod prvog gola.

CARRAGHER: CARROLL JE SJAJAN
Jamie Carragher nada se da Carroll može biti otkriće na Anfieldu.
Dokapetan Liverpoola vjeruje da Liverpoolova devetka ima kvalitetu biti glavni igrač Liverpoolove budućnosti i jedva čeka šansu za redovito uparivanje Engleza sa Suarezom.
"Andy ima sve kvalitete koje trebaš za vrhunskog napadača." rekao je Carragher.
"Ne mogu mu savjetovati kako da to postane, no ako mu usput mogu imalo pomoći, zajedno sa trenerima, menadžerom te ostalim igračima u klubu, onda ću to drage volje učiniti."
"Andy je postigao fantastičnu stvar otkad je ovdje. U prvom je sastavu Engleske, a mislim da se može etablirati kao glavni napadač reprezentacije tijekom idućeg desetljeća."
"To želimo od njega i u Liverpoolu."
Nadodao je: "Andy se tek vratio od ozljede i još se pomalo traži, no siguran sam da će on i Suarez biti sjajna kombinacija prema naprijed."
Uz to, Kenny Dalglish je pohvalio učinak i utisak koji je ostavio 22-godišnji Jay Spearing u njegovoj seriji odličnih nastupa za Redse.
"Jay je jako dobro odigrao", rekao je Dalglish. "Bio je odličan u Sunderlandu kao i protiv West Bromwicha."
"Kad mu damo priliku uvijek daje ono najbolje od sebe. Da, tu i tamo pogriješi, no to rade svi. Zaista smo zadovoljni njegovim doprinosom."

P.S. Hvala kapitenu.

@QUARESMA 18<<< taj msn sam napravio prije nekih 5 godina sada imam 17.

FK Pjetlovi
Milner, Niko, Jang. Daj Boze da 2 od ova 3 igraca dodju 

- King Kenny
- Kontakt:
@redsu sve najbolje nemoj raditi nista sto Lucas ne bi 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Reds sretan rođendan..... 

Smisljena pjesma
NA NA NA NA NA NA NA NA Torres, Torres
He left the kop to win the league, but Chelsea are a dyin breed,
Fernando Torres Chelseas no.9.
He used to be the scousers top but now hes just a Chelsea flop
Fernando Torres Chelseas no.9!
He left the kop to win the league, but Chelsea are a dyin breed,
Fernando Torres Chelseas no.9.
He used to be the scousers top but now hes just a Chelsea flop
Fernando Torres Chelseas no.9!

Jasta je Grk donio svima da se popravefera je napisao/la:mozda je to rekao sinoc nakon sto se malo popravio na proslavi pobjedeSasha L.F.C. je napisao/la:Evo sad nesto citam kao Dalglish hoce da vrati Owena u Lpool.![]()
![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Korektno od tebe, pozdrav.tevezito je napisao/la:Cestitke na pobjedi nadigrali ste nas i sta reci nego svaka cast.Ne znam koliko ce vam ova pobjeda pomoci ali ako nista dobro vam je dosla za samopouzdanje.Da Liverpool igra ovako protiv Stoke,WBA,West Hama,Wigana i tako tih ekipa davno bi titula dosla na Anfield.Rasturite nas Manutd Chelsea a ne mozete dobijat konstantno ove ekipe od kojih ste objektivno jaci.Ali to nije problem samo vas nego tako je i Cityju uglavnom.Pozdrav i sretno u nastavku sezone klubu sa najboljim navijackim pjesmama,ja to moram priznati jer ne navijam za Liverpool ali svaki put se najezim kad cujem vasu himnu.Mozda to ovi iz Manutd nece priznati ali vjerujte i oni to znaju......
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- reds_forever
- Kontakt:
Kakvi su engleski novinari, ne bi me cudilo da je to od ovog "poteklo":Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo sad nesto citam kao Dalglish hoce da vrati Owena u Lpool.
Owen, who left Liverpool in 2004 for Real Madrid, also tweeted his approval of new Reds forward Luis Suarez.
“My god. Not seen Liverpool play this well for a long time. They are battering City,” said Owen.
He added: “Suarez looks a proper player. Very impressed.”

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
reds sretan rodjendan,ja sam svoj proslavio sinoc uz odlicnu utakmicu.

You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.