mozda ovaj relativno sporiji beton s nizim odskokom loptice damiru ide u prilog

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Naravno da ide u prilog. Damir najčešće hvata lopte pri padu, rijetko pri dizanju loptice..QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:55inace ono sto moze biti interesantna stvar je promjena podloge poslije 25 godina u indian wellsu
mozda ovaj relativno sporiji beton s nizim odskokom loptice damiru ide u prilog![]()
Izvini prijatelju, ja kao autor te misli, zelio sam reci da je za 30 bodova blizi MD AO 2026 g. Kao i sada bilo je malo "sarkasticno",Cwirek je napisao/la: ↑04 mar 2025, 08:09Kao sto sam i pretpostavio i rekao sinoć, neće tu biti problema. Mislio sam da će protiv Tare za prvo kolo ali Radu me iznenadio.
Ide ovo u 3 seta večeras. Uvijek neki stresovi sa ovim Albotom i onim Litvancem, zaboravio sam mu ime.
Pisete ovdje da mu treba za US OPEN još 30 bodova. Pa tek 24.7.2025-e izlaze liste. Znam da je lijepo da već sad obezbjedi to, ali prijatelji moji on će te bodove s jednom nogom već negdje do tada osvojiti…
Opet ponavljam i fizički i psihički je spreman i svima nama na radost idu nove njegove pobjede zbog toga.
kad je tako fokusiran, njegov talenat će i igre će ga opet odvesti do 50-og mjesta i niže. Siguran sam.
Ima na utakmice.net, tu se može pronaći stream.
Imas li pp ?
Bas bih bio iznenadjen da Dzumi ovo ne dobije veceras. Jednostavno, prevelika je razlika u formi i u kvalitetu.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 00:52Damir se malo promangupisao. Kontao sam da ce 31.03.igrati Berlleta CH.75, jer brani titulu 75 bodova. Ode mangup u
Rumuniju , ATP250 , Bukurest.![]()
Sto se tice vecerasnjeg meca moze donjeti puno, a poraz ne odnosi nista.![]()
Ako pobjedi, sloziti cu se s tobom.forgempp je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:14Bas bih bio iznenadjen da Dzumi ovo ne dobije veceras. Jednostavno, prevelika je razlika u formi i u kvalitetu.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 00:52Damir se malo promangupisao. Kontao sam da ce 31.03.igrati Berlleta CH.75, jer brani titulu 75 bodova. Ode mangup u
Rumuniju , ATP250 , Bukurest.![]()
Sto se tice vecerasnjeg meca moze donjeti puno, a poraz ne odnosi nista.![]()
Starac je Albot, ali vitalan, sto bi rekao jedan strucnjak, a moj jaran.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:20ma bas izgleda da ga ima u svakom pogledu, ako nekom treba link nek se javi u pp
joj gema znojevi me oblise a i ovaj ima srece sigurno je dva puta ramom udario lopticu i ona zavrsi skoro na liniji cccSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:25Starac je Albot, ali vitalan, sto bi rekao jedan strucnjak, a moj jaran.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:20ma bas izgleda da ga ima u svakom pogledu, ako nekom treba link nek se javi u pp![]()
QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:35joj gema znojevi me oblise a i ovaj ima srece sigurno je dva puta ramom udario lopticu i ona zavrsi skoro na liniji cccSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:25Starac je Albot, ali vitalan, sto bi rekao jedan strucnjak, a moj jaran.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:20ma bas izgleda da ga ima u svakom pogledu, ako nekom treba link nek se javi u pp![]()
Mene sad srklet spuca, zamalo hitnu nisam zvao. 1:0QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:35joj gema znojevi me oblise a i ovaj ima srece sigurno je dva puta ramom udario lopticu i ona zavrsi skoro na liniji cccSamozdravlje je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:25Starac je Albot, ali vitalan, sto bi rekao jedan strucnjak, a moj jaran.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 mar 2025, 01:20ma bas izgleda da ga ima u svakom pogledu, ako nekom treba link nek se javi u pp![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.