Joj jesu zakuhali, ne zna se ni ko pije ni ko placa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
2. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Huseinbasic-cirka 800 minuta na klupskom nivou u zvanicnim utakmicama
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
Prvonavedeni na cekanju preostala trojica uredno dobila pozive. Ovo ko objasni nobelovu nagradu mu treba dati![]()
Dobrodosli u bh reprezentaciju![]()
Ako pozove iz PL ond je red pozvati najbolje a najbolje igrače imaju Zrinjski i Borac.
Hahah, kakav likfanatik19 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:292. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
Prvonavedeni na cekanju preostala trojica uredno dobila pozive. Ovo ko objasni nobelovu nagradu mu treba dati![]()
![]()
![]()
Prvo oko Esmirovog opisa na IG sad ovo![]()
Ne znam sad koliko mi je to kompliment jer i on cesto valja opasne gluposti ali mora mu se priznat da ima m.uda, ne yebe zivu silu lik![]()
![]()
Bez zayebancije sad, mene ovo opasno nervira. Pa prvi ja sam se sprdao par puta sa Eldarom i ovim stanjcanjem postova bez ikakve potrebe.. Golemo da lik cita forum bgm eto.. Uostalom, zar ti moji upisi ovdje i u snu izgledaju kao njegovi clanci i gostovanja u podcastima kod Marjana?231983 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:35Hahah, kakav likfanatik19 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:292. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
![]()
![]()
Ne znam sad koliko mi je to kompliment jer i on cesto valja opasne gluposti ali mora mu se priznat da ima m.uda, ne yebe zivu silu lik![]()
![]()
Jeste li provalili ko je on na forumu?
Pa neka pozove, ako je kriterij iskljucivo borbenost, a ne kvalitet. Mada Hiros ima kvalitet, ali ne i borbenost. Radi toga je i otisao iz Zelje.
Eldare kapa dole patrioto, novinarčino.fanatik19 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:292. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
![]()
![]()
![]()
Ma po ovom postu vidis da je ovo samo obicni glupko i troller ne zna ni koji igrac igra na kojoj strani i poziciji..TMovac je napisao/la: ↑04 mar 2025, 19:00Pa neka pozove, ako je kriterij iskljucivo borbenost, a ne kvalitet. Mada Hiros ima kvalitet, ali ne i borbenost. Radi toga je i otisao iz Zelje.
Ma pusti ih. Nije to toliko zbog Muftica. Ne mora nikad niko iz Zelje zaigrat. Makar bio novi Dzeko. Ono sto se meni ne svidja je sto se nema dosljednost. Jedno pricaju, drugo misle, a trece rade. Drzi se brate svojih principa do kraja. Ovim ce otjerati neke igrace koji razmisljaju da obuku BH dres, a do sada su igrali za nekog drugog. Kada vide da nema dosljednosti. Da ne vaze sva pravila za sve. Samim tim i ne moze biti dobra atmosfera medju ekipom. Ako su neki povlasteni u odnosu na druge.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 mar 2025, 19:28Ma po ovom postu vidis da je ovo samo obicni glupko i troller ne zna ni koji igrac igra na kojoj strani i poziciji..
Slazem se, spisak bez neke logike. Oprastam mu Tahirovica jer je jedini takav tip igraca u ekipi. Jedini zna okrenut igru i ima muda s loptom na svojoj polovici.Goalgetter je napisao/la: ↑04 mar 2025, 09:21Izostavljanje Huseinbasica i Hadzikadunica je greska po meni.
Huseinbasic jeste u nesto losijoj formi u zadnjim utakmicama, i imao je neku manju povredu, ali za mene ipak nije razlog da se ispred njega nadju Saric ili Basic tu na spisku, ipak je on malo nesto drugaciji veznjak od njih dvojice i moze nesto pruziti i u zadnjoj trecini, sto osim Gigovica skoro niko ne moze, Hajradinovica ne racunam on je standardno rupa kad je u reprezentaciji.
Hadzikadunic, ako je odsjeo neku "kaznu" ili slicno, i ako su ga vec odlucili uvrstiti na spisak onda je trebao upasti i na regularni spisak jer trenutno igra dobro u HSV-u.
Mujakic i Tahirovic su besmrtni, imam utisak da su sigurniji od Dzeke kod Barbareza, ali dobro, svaki selektor ima svoje favorite.
Memic nije iznenadjenje, morao je dobiti poziv, ostvario dobar transfer i igra solidno u Plzenu, i to na poziciji gdje smo trenutno tanki.
Prije je bio miske10, 'vako nesto231983 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:35Hahah, kakav likfanatik19 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:292. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebofanatik19 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:51Od novembra pa do danas:
Tahirovic - 101 minuta
Saric-308 minuta
Basic-360 minuta
![]()
![]()
![]()
Jeste li provalili ko je on na forumu?
Miske klimni glavom brateNazorUso je napisao/la: ↑04 mar 2025, 20:31Prije je bio miske10, 'vako nesto231983 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:35Hahah, kakav likfanatik19 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 18:29
2. Put u 10 dana Eldar od mojih upisa koje malo preoblikuje plasira vijesti led te yebo![]()
![]()
![]()
Jeste li provalili ko je on na forumu?![]()