Koji hejt od ovih siromaha sto koriste android...
Sta mu je e ? ekonomican elitni telefon

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji hejt od ovih siromaha sto koriste android...
kakve gluposti, pa kupi onda fotoaparat jbt led
Nije to više moderno , sad ti telefon "sve" radi . Ja kada idem na put , uvijek koristim Garmin navigaciju sa kamerom , kada nekom spomenem šta će ti to imaš navigaciju na telefonu
De mi objasni sto ti ne valja navigacija na mobitelu pa moras imati Garmin?VensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:25Nije to više moderno , sad ti telefon "sve" radi . Ja kada idem na put , uvijek koristim Garmin navigaciju sa kamerom , kada nekom spomenem šta će ti to imaš navigaciju na telefonu![]()
Pa ti sam napisa da su gluposti , neka kupi aparatharden je napisao/la: ↑04 mar 2025, 11:35De mi objasni sto ti ne valja navigacija na mobitelu pa moras imati Garmin?VensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 10:25Nije to više moderno , sad ti telefon "sve" radi . Ja kada idem na put , uvijek koristim Garmin navigaciju sa kamerom , kada nekom spomenem šta će ti to imaš navigaciju na telefonu![]()
Ja mislim samo da ti imas veliku odbojnost prema tehnologiji i svemu novom sto tehnologija donosi![]()
Nek kupi aparat znaci da mi mobitel ne mora izgledati kao Frankenstein da slika vrhunske fotografije i snima vrhunski video. Ako ti nije dovoljno dobra kamera na flagshipima zadnjih godina onda ti treba fotoaparat, a ne da na mobitelu imas kameru velicine pepeljare il jos dodatno stavljas objektive nekakve.VensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 11:50Pa ti sam napisa da su gluposti , neka kupi aparat, šta ti to znači ?
Moj Garmin snima vožnju 24/7 , pokazuje mi više opcija ( skraćeno vrijeme , izbjegavanje putarina , zaobilaznice ) , imam sve moguće kamere i mjesta gdje su bile patrole , upozorava na brzinu i blizinu škola da se uspori , ne pokazuje kozje puteve kao normalne puteve ( Google Maps ) , ne promašuje adrese ( Google Maps ) , pokazuje mi trenutno stanje na putevima , ne treba mi internet .
Nemam ja odbojnost prema tehnologiji , svakako je koristim i sada dok pišem ovo na mobitelu , samo mi na qrac ide korišćenje te iste kada se ne mora .
Kako je krenulo sutra kada sa hanumom trebaš one stvari , biće ma možeš preko mobitela ima AI šta ćeš ti ...
Koju većinu stvari radi tvoja navigacija na jabuci ?harden je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:13Nek kupi aparat znaci da mi mobitel ne mora izgledati kao Frankenstein da slika vrhunske fotografije i snima vrhunski video. Ako ti nije dovoljno dobra kamera na flagshipima zadnjih godina onda ti treba fotoaparat, a ne da na mobitelu imas kameru velicine pepeljare il jos dodatno stavljas objektive nekakve.VensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 11:50Pa ti sam napisa da su gluposti , neka kupi aparat, šta ti to znači ?
Moj Garmin snima vožnju 24/7 , pokazuje mi više opcija ( skraćeno vrijeme , izbjegavanje putarina , zaobilaznice ) , imam sve moguće kamere i mjesta gdje su bile patrole , upozorava na brzinu i blizinu škola da se uspori , ne pokazuje kozje puteve kao normalne puteve ( Google Maps ) , ne promašuje adrese ( Google Maps ) , pokazuje mi trenutno stanje na putevima , ne treba mi internet .
Nemam ja odbojnost prema tehnologiji , svakako je koristim i sada dok pišem ovo na mobitelu , samo mi na qrac ide korišćenje te iste kada se ne mora .
Kako je krenulo sutra kada sa hanumom trebaš one stvari , biće ma možeš preko mobitela ima AI šta ćeš ti ...
Vecinu tih stvari sto si opisao i radi moja navigacija na iOSu, takodjer offline, za radare Radarbot aplikacija i rijeseno. Nikakve potrebe za dodatnim uredjajem koji moram platiti jos nekoliko stotina.
Ima dobrih navigacija i na androidu, Google maps ne valjaju.
Imas pravo, lakse kupiti poseban uredjaj nego skinuti aplikacijuVensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:24Koju većinu stvari radi tvoja navigacija na jabuci ?
Znači pored jedne te aplikacije za navigaciju , treba mi još jedna za radare ?
Da je po tvome , Garmin bi davno prestao proizvoditi navigacije .
Imaš li sat na ruci ?
Imaš li TV u kući ?
Imaš li kompjuter ili laptop kući ?
Slušaš li radio u autu ?
Imaš li bankovne kartice ?
Imaš li ključ od auta ?
Koji će ti qrac sve to , sve to može zamjeniti mobitel .![]()
Kada te aplikacije budu mogle sve raditi kao i taj uređaj , onda možemo pričati .harden je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:42Imas pravo, lakse kupiti poseban uredjaj nego skinuti aplikacijuVensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:24Koju većinu stvari radi tvoja navigacija na jabuci ?
Znači pored jedne te aplikacije za navigaciju , treba mi još jedna za radare ?
Da je po tvome , Garmin bi davno prestao proizvoditi navigacije .
Imaš li sat na ruci ?
Imaš li TV u kući ?
Imaš li kompjuter ili laptop kući ?
Slušaš li radio u autu ?
Imaš li bankovne kartice ?
Imaš li ključ od auta ?
Koji će ti qrac sve to , sve to može zamjeniti mobitel .![]()
![]()
Ima Garmin svoju upotrebu al ti ne treba da bi stigao u Albaniju na more.VensanKasel je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:49Kada te aplikacije budu mogle sve raditi kao i taj uređaj , onda možemo pričati .
Evo sad ću poslati mail Garminu, napisao im Harden sa SportSport.ba foruma da se ugase , nema potrebe da postoje jer sve što oni mogu može sve njegova aplikacija , pardon dvije .![]()
Fala
Sve ti je provjereno, traži najpovoljniji. Ima ovih par privatnih prodavaca ispod stola daju, garancija ti je dok ga upališ.
Bukvalno, sansa nikakva da ce crknuti ako ga ne razbijes
Moje licno iskustvo obzirom da sam skoro koristio S25 Ultra i posle 10 dana vratio i uzeo 16 pro.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, rio_Ferdy88 i 10 gostiju.