Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pumpaaaaaj
Naravno da je Kina trenutno bolja opcija. Npr. prošle godine glede uvoza, bila je njihov glavni trgovinski partner.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 08:43Bolje i sa Kinom nego sa ovakvom Amerikom, koja je pod ruskom kontrolom, ne bi me iznenadilo da sljedeći korak bude da pruži novčanu pomoć Rusiji umjesto Ukrajini da završe posao tamo. Lik je psihički bolesnik koji je oko sebe okupio još veće bolesnike i pušikurce, da mu i Hićo može pozavidjeti na tome![]()
In 2024, the EU exported goods worth €213.3 billion to China and imported €517.8 billion, resulting in a trade deficit of €304.5 billion.
China was the EU’s largest trade partner for imports (21.3% of all extra-EU imports) and the third-largest partner for exports (8.3% of all extra-EU exports).
Upravo.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
@Avenija danima pozivas na neku reakciju i ustanak. Pa eto ustani i idi pucaj po RSu. Ovaj ignore s nase strane je najbolji moguci potez, nismo nasjeli na provokacije a Dodik sve vise gubi podrsku. I u NSRS ce uskoro izgubit vecinu. A sve to na stranu, NISTA NIJE POTPISANO, tehnicki gledano nijedan zakon nigdje nije ni objavljen ni usvojen.
Ali Vulin brat
Ovaj brkonja se sprda u ovom videu na racun onih koji su dobili otkaze. Pogresno se predstavlja u ovom videu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:30Covjek je ono sto je njegova masta. Ostalo je majmun.
Jedno je biti spreman i organizovan i pokazati svima a pogotovo Dodiku i co odlucnost i zajedništvo u odbrani Bosne u slučaju neželjenog scenarija što ja zagovaram a drugo ici pucati po RS. Ignore i nista ne raditi je floskula debila iz trojke jer nemaju nikakav drugi plan, niti su sposobni.napoleon72 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 12:17Pumpaaaaaj![]()
![]()
![]()
@Avenija danima pozivas na neku reakciju i ustanak. Pa eto ustani i idi pucaj po RSu. Ovaj ignore s nase strane je najbolji moguci potez, nismo nasjeli na provokacije a Dodik sve vise gubi podrsku. I u NSRS ce uskoro izgubit vecinu. A sve to na stranu, NISTA NIJE POTPISANO, tehnicki gledano nijedan zakon nigdje nije ni objavljen ni usvojen.
Ma ne znam odakle da pocnem, tek sam ustosamoposmatram je napisao/la: ↑04 mar 2025, 13:02
Dvije laste ne cine proljece. Jos se amerikanci nisu dozvali, ali Alem polako mjenja plocu. Dobar znak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.