Nego reci mi kakvi ste vi bili prema Luki dok je u Dalasu bio, imal onih koji su govorili ne valja bla bla

Znam da alem i mogli govore kakav Luka, a on Dalas nosio na ledjima evo vec godinama, pogotovo kad dodje PO
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nego reci mi kakvi ste vi bili prema Luki dok je u Dalasu bio, imal onih koji su govorili ne valja bla bla
Favoriti su da izađu sa zapada pored Thundera, ali prekosutra.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑03 mar 2025, 06:35Lakersi i jesu favoriti da izadju sa zapada kako sada stvari stoje. Nisu u pitanju ni Lebron ni Luka, vec odbrana koja je trenutno No1 u ligi.
Niko ne moze zaustaviti novog Jordana i Pippena u Oklahomi. Bice dominacija kao ona Bullsa 90ih.
Više šanse imaju oni nego Lakersi. Kompletnija ekipa po bukvalno svemu.
Cak i da ne udju vrijeme radi za njih. A ovi valjda nisu glupi da opet zajebu kao kad su imali trojac Durant-Westbrook-Harden.
Bice zanimljivo gledat Memphis protiv njih nakon sto metliraju Houston u prvoj rundi.L-Train je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:52Pa OKC je bukvalno popunjena na svim pozicijama.Zapravo gotovo je nemoguce naci nesto u cemu su losi.Realno i jesu najveci favoriti za izlazak sa zapada,ali PO je sasvim druga prica.Vidjecemo kako ce reagovati ako i kad zagusti,njihov najveci problem lezi sto nemaju toliko iskustva.
Živi bili pa vidjeli. Thunder je jak ko beton, ali ovi Lakersi ako zdravi docekaju PO ne moraju ni od koga strahovati. Ako onako mogu premostiti nedostatak centra i pomesti pod Denverom kao na zadnjem mecu, onda mogu da zaplesu sa svima.TripleThreat je napisao/la: ↑03 mar 2025, 14:24Favoriti su da izađu sa zapada pored Thundera, ali prekosutra.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑03 mar 2025, 06:35Lakersi i jesu favoriti da izadju sa zapada kako sada stvari stoje. Nisu u pitanju ni Lebron ni Luka, vec odbrana koja je trenutno No1 u ligi.
Znas da ja nikad ne grijesim.
Zanimljivo da vec znamo polufinala konferencija.
Curryu je i ulazak u playoff uspjeh kad nema all time great ekipu oko sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.