QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:22Upravo, ja sam kad se taj Borna tek pojavio mislio evo lika koji ce biti konstantno top20 igrac jer je imao sjajnu igru u nekim momentima.Samozdravlje je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:12QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 mar 2025, 15:42Ma ja sad nesto gledam kad vidim koliko fizicki dominantnijih igraca od njega ima na touru pa padnu daleko ispod 100og mjesta i ne mogu da se iskopeljaju jos vise cijenim sve sto je uradio za nas tenis.. lagano tier3 teniser sa svim svojim manama i nedostacima
Odlicno si primjetio. Sad je tendencija da nekad top 20-30 igraci sad krecu igrati Chall.75, Fucsovics, Borna Coric...
Fearnelly(nikad ga nisam gledao), ali se drzi u top80, a igra uglavnom Challenger turnire. Tako da bi i Damir trebao kombinovati
Chall. i one najjace turnire, GS , Masterses 1000 i eventualno ATP500.
PS. Jako bitan mec veceras, moze donijeti dosta, medjutim ev. poraz nije "tragican". Ako je zdrav ,mogao bi i kao Q uci u MD IW.
Da, evo gledam ovog Bernarda Tomica npr. lik ima mozda predispozicije za top tenisera on propalitet teski.. ne znam kako bi se mi nosili s Damirovim igrama da ima bolje predispozicije a losije rezultate to bi nam onda teze padalo![]()
I nije on jedini, takvih igraca ima na pretek, Damir je sigurno jedan od rijetkih na touru s ovom visinom koji je uspio zaraditi dobar novac u karijeri.
Sto se tice Indian Wellsa ja fakat ne ocekujem nista, sta god da uradi kao sto ti vec rece bice mu bonus.