AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sirovina rekoh ja. Jos nas i sudije yebu. Pa prska nas ko hoce
Evo ga, mister brani gol zaostatka. Ipak je cilj sezone ne obrukato se skroz
Evo ga, mister brani gol zaostatka. Ipak je cilj sezone ne obrukato se skroz
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 02 mar 2025, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sve zbog Fofane koji se zaletio ko sivonja i izgubio loptu
Il Club più titolato al mondo!
Ha dobili ha ne dobili crveni nista se ne mjenja, svakako ga ne bi dali do sehura....
Ali brate kako ovo može biti crveni, nije čak ni zadnji igrač odbrane niti je bila izgledna gol šansa. Loši smo u pichku materinu, ali ne moraju nas ni ostali dodatno yebavati.
Ali veći je balvan Fofana, čovjek se bez ikakve potrebe zabio u šumu igrača i izgubio loptu.
Ali veći je balvan Fofana, čovjek se bez ikakve potrebe zabio u šumu igrača i izgubio loptu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da napomenem dvije poluprilike je propustio Gimenez, onu glavom i prije toga lose primanje u prostoru pa se odbila do golmana....ostalo nevidljiv
Jel primio loptu Gimenez ikako posto ne gledam?
Ipak je on klasa pa mora igrati a Tammy koji je bio taman usao u neku formu i pokazivao neke dobre pomake se klupira i nikako ne igra. Svaka cast
Ipak je on klasa pa mora igrati a Tammy koji je bio taman usao u neku formu i pokazivao neke dobre pomake se klupira i nikako ne igra. Svaka cast
Bome vidljiv, evo opet dobio zuti. Haman svaku utakmicu se upise u tu rubriku
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Milan nikad u istoriji nije imao toliko neinteligentnih igrača u isto vrijeme na istom mjestu. Ovolika količina loših, pogrešnih i glupih odluka je naprosto nadrealna i tragikomična. Fudbalski IQ ove ekipe je sramotno nizak.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Crveni nezasluzen jer čovjek nije bio ni zadnji igrač odbrane.
Pogledajte Zaccagnia koji nema ni 20% potencijala koji ima Leao, a triput je ozbiljniji igrač.
Pogledajte Zaccagnia koji nema ni 20% potencijala koji ima Leao, a triput je ozbiljniji igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo Luke Jovića, evo ludilaaaa hahahaha
Chukwuuu glavom hahahaha

U stilu Ruda Gulita hahahahaha

U stilu Ruda Gulita hahahahaha
Glupo mi pisati ovaj Jovic veci stomak ima nego ja....hahahaha
Jbo ti Felix i Jovic sve. Kad vec ne znamo smislenu akciju napraviti trebamo igrati 5-0-5, samo nabijat loptu u 16
Il Club più titolato al mondo!
Rafa-Chuk 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sta rade sve te yeblo 

Prebacim reko hajd da vidim kad ono Majk napravi penal, reko dobro je sve po starom je
Ova ekipa treba potpuni remont
Ova ekipa treba potpuni remont
Briljantan završetak jedne tragikomične košmarne sezone. Do kraja treba igrati samo sa juniorima, a pola tima zajedno s trenerom nabiti nogom i nek se tjeraju u 3 pm!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 mar 2025, 22:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Tragikomedija, odjavljujem se sa teme. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ovaj sudija ne smije živ napustiti grad.
Iskreno volio bi da zavrsimo kao napoli prosle godine bez europe skroz. Na ljeto remont pa da se vidi sta se moze bez europe u ligi.
Inter svakako necemo proci u kupu , ne vidim nacin kako njih moze ova ekipa proci
Inter svakako necemo proci u kupu , ne vidim nacin kako njih moze ova ekipa proci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.