AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mister ide all in
, ko kaze da nema mu....
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma stoji sve, ali kazem ti Pavlovic je dzaba prodao loptu iz koje je pao gol, po meni on je najvise odgovoran. Jimenez je mogao bolje reagovati, ali kad vidis kako su ostali prije njeg, onda nema ga smisla ni kriviti.ronaldo99 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:25Ma stari moj od starta utakmice prolaze po njegovoj strani kako hoce, niti jedan duel nije dobio i sad lagano Zakanji kraj njega prolazi i daje go na odbiju koju ke on morao ispratiti.
Elem tad sam prebacio i ne mislim vise gledati, nemam zivaca vise za ovo ovu sezonu, blizi mi se 40-ta nema potrebe da zbog njih ostarim dodatnih 10 godina ove sezone![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jos nisu prosli casove plesa 
Evo spasa, evo rjesenja.. mali mrav i borba za opstanak. Vjerujem da cemo protiv davljenika igrati bolje i uzeti pokoji bod za mirnu luku. Nisu ludi ni ovi iz saveza da mi ispadnemo. Dobit cemo koji penal kad nam najvise bude trebalo.
Podrska misteru.
Evo spasa, evo rjesenja.. mali mrav i borba za opstanak. Vjerujem da cemo protiv davljenika igrati bolje i uzeti pokoji bod za mirnu luku. Nisu ludi ni ovi iz saveza da mi ispadnemo. Dobit cemo koji penal kad nam najvise bude trebalo.
Podrska misteru.
Ovaj Tavares pravi djecu nesretnom Jimenezu. Baš neugodno za gledati.
Treba mister odraditi ljetni marketo i pripreme....nema sta zasluzio je....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo-a treba prodati ljetos odmah prvi dan. Nije bitno kome i za koliko, momku se više ne igra fudbal, barem ne u Milanu.
Leao-a će karijere koštati manjak fudbalske inteligencije, nije napredovao niti 0.1% od sezone kad su bili prvaci. U 10 dobrih situacija izabrati će 8 puta loše riješenje. I sa njim je vrijeme za rastanak.
Musah je karikatura.
Zapravo iz ove skupine igrača da ih tako nazovem, bilo bi poželjno ostaviti 6-7 naredne sezone. Ostali mogu ići realno.
Leao-a će karijere koštati manjak fudbalske inteligencije, nije napredovao niti 0.1% od sezone kad su bili prvaci. U 10 dobrih situacija izabrati će 8 puta loše riješenje. I sa njim je vrijeme za rastanak.
Musah je karikatura.
Zapravo iz ove skupine igrača da ih tako nazovem, bilo bi poželjno ostaviti 6-7 naredne sezone. Ostali mogu ići realno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva simbolika. U portugalskim dresovima s Portugalcem na klupi koji nas svjetlosnom brzinom šalje nazad u banter eru i kameno doba.

-
- Kontakt:
Ja bih se jedino Reindersu radovao da ostane, za druge me nije briga.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dodao bih Pavlovića uz njega. Jedan od rijetkih koji svaki minut daje maksimum. Pulišić i Gimenez također(uz dobro posložen tim) će biti itekako dobar. Ostali mogu ići.celikmilan je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:41Ja bih se jedino Reindersu radovao da ostane, za druge me nije briga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mora da se zajebavas rom,pa Pavlović je u zadnje 2 tekme kriv za 3 gola
Il Club più titolato al mondo!
To rade vlasnici ne moze i on raditi na tome, on ima druge zadatke kubanka, ples, alkohol slavlje atmosfera....
Čak se i Pulišić utopio u ovo sivilo i letargiju. Che vergogna!
Eh tebe, pa onda Cardinale ostade posve bez posla.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Hahaha ja tek sad vidjeh da i Gimenez danas igra....
Može li proći ijedna utakmica bez crvenog kartona hahahaha
Kako očajna i otužna raspuštena banda. FUJ!
Kako očajna i otužna raspuštena banda. FUJ!
Hahhahahah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma daj ba više, kako je ovo crveni
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Nikada u hiljada slučajeva ovo ne može biti niti bi bio crveni karton. Uništite nas do kraja.
Koji je ovo balvan, smijesan ograc.
free Palestine!!!
free Palestine!!!