FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ha_bidne_biće
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ha_bidne_biće » 11 apr 2011, 22:49

samo hrabro booOoonovići nećete ispasti samo ćete malo skoĆiti dole :lol:
poz iz zap.hercegovine :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 22:51

Ha_bidne_biće je napisao/la:samo hrabro booOoonovići nećete ispasti samo ćete malo skoĆiti dole :lol:
poz iz zap.hercegovine :D
:lol: :lol:
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 apr 2011, 23:31

neutralan__ je napisao/la:Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!

poklopi se i ne pisi gluposti po forumu..........vama slijedi druga liga,igrat cete dole sa mostarskom filijalom braniteljom,i on ce vas dikeliti ;) ;) ;) ;)

a za ovaj tvoj post samo cu se nasmijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 23:38

Rosas7 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!

poklopi se i ne pisi gluposti po forumu..........vama slijedi druga liga,igrat cete dole sa mostarskom filijalom braniteljom,i on ce vas dikeliti ;) ;) ;) ;)

a za ovaj tvoj post samo cu se nasmijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wahahah dobro jeli to filijala vjestackog kluba ili??Ne mogu pisati vece gluposti nego sto musa moze gluplje izjave davati.A i oni vasi forumasi sto pisu gluposti cao,dovidjenja i slicno...Vjerujem da je i tebe stid pa ovakvim glupostima odgovaras jer si i sam rekao da je penal bio za nas.Stoga poklopi se ti i tisu!

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 11 apr 2011, 23:40

veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici..... :D :D :D a prica vam je da ste najnormalnija sredina joa lazova :lol: :lol: :lol:
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 apr 2011, 23:42

neutralan__ je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Wahahah dobro jeli to filijala vjestackog kluba ili??Ne mogu pisati vece gluposti nego sto musa moze gluplje izjave davati.A i oni vasi forumasi sto pisu gluposti cao,dovidjenja i slicno...Vjerujem da je i tebe stid pa ovakvim glupostima odgovaras jer si i sam rekao da je penal bio za nas.Stoga poklopi se ti i tisu!
pa penal realno jest za vas bio,to se vidilo,a to sto nije dosudio sta cu vam ja,al da udarate suce po utakmici i onda govoris da mi nemamo casti...........sta reci nego jadni ste,pozz novom drugoligasu ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 23:43

plemic je napisao/la:veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici..... :D :D :D a prica vam je da ste najnormalnija sredina joa lazova :lol: :lol: :lol:
Barem ne dobivamo nepostojece penale. ;) Normalna smo sredina za postene ljude. ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 23:46

@Rosas7 Hajde molim te nadji mi video,sliku, da i ja vidim to kada je sudija dobio neki udarac?? :roll:
Pozdrav i za premierligasa koji samo uz pomoc sudija ostaje u drustvu najboljih.Toliko o postenju hvk svinjski.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 11 apr 2011, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 apr 2011, 23:47

Joj ovih navijaca Zrinjskog mene bi bilo stid ocami da se raspravljam na temi Buducnosti a kad se zna da niste nista bolji od Banovicaa tako da tisu misu, kada bude novi savez Svinjski leti napoljee :) ajmo zige zage banovicani 0 - 1 sarajlic :mrgreen: u subotu
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 11 apr 2011, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 23:50

fukara87 je napisao/la:Joj ovih navijaca Zrinjskog mene bi bilo stid ocami da se raspravljam na temi Buducnosti a kad se zna da nise nista bolji od Banovicaa tako da tisu misu, kada bude novi savez Svinjski leti napoljee :) ajmo zige zage banovicani 0 - 1 sarajlic :mrgreen: u subotu
Hahahah aBd. :D Mi smo bolji od njih sto smo dokazali uzimanjem boda u Mostaru i deranjem guzova u Banovicima za pola sata igre.Druga je stvar sto su oni klub bez ponosa,obraza i casti pa samo uz pomoc sudija mogu do bodova.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 apr 2011, 11:06

Žbljohar je napisao/la:Zar ne shvatate da vam je ovo iscenirano sve iz Tuzle,Zrinski je dobio u TZ uz toliko negodovanje,a poslani isti ljudi da vas izbace iz lige,tj da vas dobije Zrinski i stabiluzuje se na tabeli,Slobodi su vraceni bodovi u Trebinju i rjesavaju se jednog premijerligasa na kantonu i vise novca iz proracuna TK ostaje njima,istu su kradu bodova napravili u Gradaccu,isti scenario sa sudenjem i pobijeda 0:1,mogla je to uciniti nekome drugom a ne svojim "dragim komsijama"mislie se rijesiti i Zvijezde da budu sami na kantonu,ali to im ide po planu.
Za Žbljohara: Ako je brale ovo istina što govoriš onda je Sloboda u velikim g*****a, onda znači da su i oni saučesnici trokuta Sloboda - zrinjski - leotar. ako imaš dokaze, mogao bi nešto i dokazati, ali ja mislim ako je ovo istina, da Sloboda na svom kantonu gubi prijatelje, prvo Budućnost, a kako si rekao i možda Zvijezdu, pa ona ispade da je Slobodi najveći prijatelj u ovoj nakaradnoj ligi Zrinjski. Fuj

Da ovoga nije bilo, budućnost bi 100% opstala, jer je ove sezone bolja i od zrinjskog i od mnogih drugih.

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 12 apr 2011, 13:21

plemic je napisao/la:veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici..... :D :D :D a prica vam je da ste najnormalnija sredina joa lazova :lol: :lol: :lol:
Barem ne dobivamo nepostojece penale. ;) Normalna smo sredina za postene ljude. ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e primitivci
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 12 apr 2011, 14:19

Kad će se znati odluka oko ovog meča šta dalje
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 apr 2011, 14:26

plemic je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e primitivci

:lol: :lol: Ko nam rece. :lol: :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 apr 2011, 14:28

B o X je napisao/la:Kad će se znati odluka oko ovog meča šta dalje
Ne znam,evo i ja cekam hocel ovi na ss.ba sta javiti.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 12 apr 2011, 15:43

Jbg. očekivano je bilo da komisija da tri boda Zrinjskom ali ipak trebali su uvažiti neke činjenice koje su očigledne bile...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 12 apr 2011, 16:43

Mamu u pi.cku im je.bem svima redom ko god je glasao za ovakvu odluku. Neka se srame pi.cke neotesane!!!!!!!!

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 12 apr 2011, 16:48

komsije zalosno je sto je nas savez donijeo odluk da registruje utakmicu u korist zrinskog
izgleda da je i savezu bitno da zrinski ostane u premijer ligi BiH ali ovo je sramota sta nam rade

VOLIM ZVIJEZDU VOLIM GRADACAC RD07

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 12 apr 2011, 16:52

Ajmo malo realnosti.Pa molim vas sta su trebali??????????Dati vam tri nula,previse djece ima na ovom forumu.Pa da je i moj Široki slozio bih se da bodovi idu Zrinjskom.Jedno je suceva greka a jedno mlatiti suca.To nema nigdje,pa da se tko mlate suci od strane igrča i trenera pa specijalna policija bi trcala po terenu!!! ;) ;) ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 apr 2011, 16:56

Ocekivani lopovluk
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.