poz iz zap.hercegovine

Moderator/ica: GracanicaAA
Ha_bidne_biće je napisao/la:samo hrabro booOoonovići nećete ispasti samo ćete malo skoĆiti dole![]()
poz iz zap.hercegovine
neutralan__ je napisao/la:Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!
Wahahah dobro jeli to filijala vjestackog kluba ili??Ne mogu pisati vece gluposti nego sto musa moze gluplje izjave davati.A i oni vasi forumasi sto pisu gluposti cao,dovidjenja i slicno...Vjerujem da je i tebe stid pa ovakvim glupostima odgovaras jer si i sam rekao da je penal bio za nas.Stoga poklopi se ti i tisu!Rosas7 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!
poklopi se i ne pisi gluposti po forumu..........vama slijedi druga liga,igrat cete dole sa mostarskom filijalom braniteljom,i on ce vas dikeliti![]()
![]()
![]()
![]()
a za ovaj tvoj post samo cu se nasmijati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa penal realno jest za vas bio,to se vidilo,a to sto nije dosudio sta cu vam ja,al da udarate suce po utakmici i onda govoris da mi nemamo casti...........sta reci nego jadni ste,pozz novom drugoligasuneutralan__ je napisao/la:Wahahah dobro jeli to filijala vjestackog kluba ili??Ne mogu pisati vece gluposti nego sto musa moze gluplje izjave davati.A i oni vasi forumasi sto pisu gluposti cao,dovidjenja i slicno...Vjerujem da je i tebe stid pa ovakvim glupostima odgovaras jer si i sam rekao da je penal bio za nas.Stoga poklopi se ti i tisu!Rosas7 je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!
poklopi se i ne pisi gluposti po forumu..........vama slijedi druga liga,igrat cete dole sa mostarskom filijalom braniteljom,i on ce vas dikeliti![]()
![]()
![]()
![]()
a za ovaj tvoj post samo cu se nasmijati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barem ne dobivamo nepostojece penale.plemic je napisao/la:veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici.....![]()
![]()
a prica vam je da ste najnormalnija sredina joa lazova
![]()
![]()
Hahahah aBd.fukara87 je napisao/la:Joj ovih navijaca Zrinjskog mene bi bilo stid ocami da se raspravljam na temi Buducnosti a kad se zna da nise nista bolji od Banovicaa tako da tisu misu, kada bude novi savez Svinjski leti napoljeeajmo zige zage banovicani 0 - 1 sarajlic
u subotu
Za Žbljohara: Ako je brale ovo istina što govoriš onda je Sloboda u velikim g*****a, onda znači da su i oni saučesnici trokuta Sloboda - zrinjski - leotar. ako imaš dokaze, mogao bi nešto i dokazati, ali ja mislim ako je ovo istina, da Sloboda na svom kantonu gubi prijatelje, prvo Budućnost, a kako si rekao i možda Zvijezdu, pa ona ispade da je Slobodi najveći prijatelj u ovoj nakaradnoj ligi Zrinjski. FujŽbljohar je napisao/la:Zar ne shvatate da vam je ovo iscenirano sve iz Tuzle,Zrinski je dobio u TZ uz toliko negodovanje,a poslani isti ljudi da vas izbace iz lige,tj da vas dobije Zrinski i stabiluzuje se na tabeli,Slobodi su vraceni bodovi u Trebinju i rjesavaju se jednog premijerligasa na kantonu i vise novca iz proracuna TK ostaje njima,istu su kradu bodova napravili u Gradaccu,isti scenario sa sudenjem i pobijeda 0:1,mogla je to uciniti nekome drugom a ne svojim "dragim komsijama"mislie se rijesiti i Zvijezde da budu sami na kantonu,ali to im ide po planu.
neutralan__ je napisao/la:Barem ne dobivamo nepostojece penale.plemic je napisao/la:veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici.....![]()
![]()
![]()
![]()
Normalna smo sredina za postene ljude.
plemic je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Barem ne dobivamo nepostojece penale.plemic je napisao/la:veliki pozdrav za buduceg drugoligasa,ja mislim da zasluzujete da ispadnete,u prvom redu jer ste seljaci udarate suce na utakmici.....![]()
![]()
![]()
![]()
Normalna smo sredina za postene ljude.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e primitivci
Ne znam,evo i ja cekam hocel ovi na ss.ba sta javiti.B o X je napisao/la:Kad će se znati odluka oko ovog meča šta dalje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.