English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa zato sto se klubovi u C'shipu vise trude da udju u EPL radi para, nego sto im je krivo kad ispadnu iz lige.
Rijetko koji klub se pojaca kak treba da izbore taj ostanak u ligi nego mi se cini da je to samo bonus, a ako se vrate natrag nije neka drama.
Rijetko koji klub se pojaca kak treba da izbore taj ostanak u ligi nego mi se cini da je to samo bonus, a ako se vrate natrag nije neka drama.
ARSENAL4ever
Brentford je jedini tim iz Championshipa koji je uspio postati stabilan clan PL. Na najbolji nacin su se prilagodili zahtjevima PL, ne pokusavaju igrati nesto za sta nemaju adekvatne igrace, kao sto trenutno radi Ipswich, ili prosle godine Burnley.
Srce, čast i ponos!
Imaju odlicnog trenera i uboli su sa igracima. Mbeumo i Wissa bi mogli i u Arsenalu i Liverpoolu igrat.
Koje si kriterije uzeo pa dobio samo njih kao jedine stabline?
Dosadasnji plasmani na tabeli dovoljno govore, eto vec su u PL cetiri sezone, a nikada se za opstanak nisu borili, prosla godina im je bila najlosija ali su opet bili sigurni, znalo se da ce novajlije ispasti, kao sto ce biti i ove godine.
Brentford ne igra atraktivno, ali se odlicno prilagođavaju svima i nikada nije lagano igrati protiv njih. Plus izgubili su uz Mbuema najboljeg igraca, a nisu ga adekvatno zamijenili.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Thomas Frank bi se s ovim sastavom Arsenala sigurno borio za titulu za razliku od Artete bar jednom u pet godina.
Pa kontao sam da u to hladno može ući Brighton.Venom je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:53Dosadasnji plasmani na tabeli dovoljno govore, eto vec su u PL cetiri sezone, a nikada se za opstanak nisu borili, prosla godina im je bila najlosija ali su opet bili sigurni, znalo se da ce novajlije ispasti, kao sto ce biti i ove godine.
Brentford ne igra atraktivno, ali se odlicno prilagođavaju svima i nikada nije lagano igrati protiv njih. Plus izgubili su uz Mbuema najboljeg igraca, a nisu ga adekvatno zamijenili.
Ako ćemo priču širiti na neke klubove koji nisu uvijek bili u tom društvu onda se može ubaciti i Crystal palace
Brighton i Palace su u Pl vec odavno. Prvenstveno se referisem na ove novije sezone u kojima odmah znas da klubovi koji su tek usli momentalno ispadaju.Rosicky je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:46Pa kontao sam da u to hladno može ući Brighton.Venom je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:53Dosadasnji plasmani na tabeli dovoljno govore, eto vec su u PL cetiri sezone, a nikada se za opstanak nisu borili, prosla godina im je bila najlosija ali su opet bili sigurni, znalo se da ce novajlije ispasti, kao sto ce biti i ove godine.
Ako ćemo priču širiti na neke klubove koji nisu uvijek bili u tom društvu onda se može ubaciti i Crystal palace
Srce, čast i ponos!
City top5 siguran.

Kad je ovaj panj dolazio u Arsenal predstavljao se kao da dolazi Viera, Makelele, Rodri u jednom (samo zato sto ima englesku zastavu), a lijepo sam rekao dovodjenje njega u prodaja Dzake Arsenalu ne donosi nista, osim nivcanigndeficita.
Vazda informisan i postavlja fejk slike sa twittera

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Čuj ne štima se ovaj žrijeb kupova. Derbi južnog Londona i derbi Lancashirea.
Mada sviđa mi se ovaj naboj u ovim manjim derbijima. Zato mi nedostaju npr Sunderland-Newcastle u PL.
Super sadržajna utakmica između Palacea i Millwala. Nadam se da će i drugo poluvrijeme biti uživanje za neutralce.
I sutra zanimljive obje utakmice ako ništa. Čak i danas Bournemouth-Wolves vrijedi odgledat. Wolves je dosta zatego defanzivu s novim menadžerom.

Mada sviđa mi se ovaj naboj u ovim manjim derbijima. Zato mi nedostaju npr Sunderland-Newcastle u PL.
Super sadržajna utakmica između Palacea i Millwala. Nadam se da će i drugo poluvrijeme biti uživanje za neutralce.
I sutra zanimljive obje utakmice ako ništa. Čak i danas Bournemouth-Wolves vrijedi odgledat. Wolves je dosta zatego defanzivu s novim menadžerom.
-
- Kontakt:
Arsenal jeste preplatio Ricea ali daleko od toga da to nije dobar igrač. Njegove lošije partije su direktna krivica Artete. I Rice nje uopšte problem Arsenala.
Ma sve se mijenja, pa tako i misljenja kak vjetar puse. Do jucer su pljuvali sve te vezne Enda, Jonesa i Gravena, a sad su im top 
Daj ti nama mestre sliku kaj je Pool doveo kad su prodali Suareza i da se malo prisjetimo silnih godina rovarenja po crnim rupama.

Daj ti nama mestre sliku kaj je Pool doveo kad su prodali Suareza i da se malo prisjetimo silnih godina rovarenja po crnim rupama.
ARSENAL4ever
-
- Kontakt:
Ne brinite se stigao je Mart. Sad kreće čudesni preokret Arsenala 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
pa Rayi prosječno treba 20 sekundi kada Arsenal vodi
Sreća ne vode čestoJayCatwright je napisao/la: ↑01 mar 2025, 15:51pa Rayi prosječno treba 20 sekundi kada Arsenal vodi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: JackW, LiverpoolREDS, nerkolfc i 9 gostiju.