evo citam komentare po americkim portalima, stranicama i jos nisam naisao na neki pozitivan komentar za Trumpa i Vancea, naprotivGG3 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:27Jesu u Europi al kod njihovi glasaca su Bogovi. I Ameri vole to, taj Show sto im Trump pruza Trenutno.Bundesliga je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:22Pa Trump i Vance su se samo osramotili i još im je pao rejting, a ne porastao lol.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Don't believe the hype.
Jeste dobro si prosao kad ti je Evropa kumovala sudbinom. A jos ako se Francuska bude pitalaCAGarfia je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:12Ako Trump zna na mapi pokazati BiH, *ebite me. Nadam se da neće ni saznati gdje se nalazimo. Što manje ta budala zna o nama, bolje je.
Historija će ga pamtiti kao grobara SADa. Ovo večeras je sramota nad sramotama. A bojim se da će se još više blamirati i vući katastrofalne poteze kako bi totalno oslobio državu kojom vlada, koja je bila najveći prijatelj i partner ove napaćene zemlje.
Ujedinjena Evropa će nadam se preuzeti i ulogu glavnog čuvara BiH umjesto SADa. Njima sigurno nije u interesu da se ruski utjecaj još više približava.

Za prvo, slazem se, sumnjam da mu je taj dio sviketa uopste dosao na listu dnevnog reda, zato mi nije jasno zasto je RS smatrala da ce Trump nesto njima doprnijeti, vjerovatno zbog one izjave oko bombardovanja, to je bio cisti figure of speech, isto je rekao i za Irak.
Mislim da se situacija iz 90tih i trenutno ne može nikako porediti što se tiče odnosa Evrope i nas. Što zbog silnog kapitala koji su ovdje instalirali, što zbog iskustva iz 90tih. Ali najviše zbog tog ruskog utjecaja. Diplomatski odnosi i partnerstvo sada i tada sa EU zemljama se ne mogu porediti.
Samo se nadaj, Evropa ti je pomno gledala a imo si Ruski uticaj i tad. Pa dok Amer nije reko sklonite se, nista se na medjunarodnoj sceni nije znacajno desilo u korist BiH. A i to jer vise javnost Usa nije mogla gledati nemile scene sa Markala, Kapije, logora i ostalo pa stavili pritisak na vladu, nesto slicno kao u Gazi, samo sto su tad imali vise uticaja jer druga strana im nije bila bitna kao Izrael.CAGarfia je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:30Mislim da se situacija iz 90tih i trenutno ne može nikako porediti što se tiče odnosa Evrope i nas. Što zbog silnog kapitala koji su ovdje instalirali, što zbog iskustva iz 90tih. Ali najviše zbog tog ruskog utjecaja. Diplomatski odnosi i partnerstvo sada i tada sa EU zemljama se ne mogu porediti.
Rusija je 90-tih bila drzava koja je bila na koljenima, nisu se mogli starati o sebi, a kamoli da drugima sta određuju.alemsa je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:35Samo se nadaj, Evropa ti je pomno gledala a imo si Ruski uticaj i tad. Pa dok Amer nije reko sklonite se, nista se na medjunarodnoj sceni nije znacajno desilo u korist BiH. A i to jer vise javnost Usa nije mogla gledati nemile scene sa Markala, Kapije, logora i ostalo pa stavili pritisak na vladu, nesto slicno kao u Gazi, samo sto su tad imali vise uticaja jer druga strana im nije bila bitna kao Izrael.CAGarfia je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:30Mislim da se situacija iz 90tih i trenutno ne može nikako porediti što se tiče odnosa Evrope i nas. Što zbog silnog kapitala koji su ovdje instalirali, što zbog iskustva iz 90tih. Ali najviše zbog tog ruskog utjecaja. Diplomatski odnosi i partnerstvo sada i tada sa EU zemljama se ne mogu porediti.
U ovom vremenu su drzava koja je trenutno najveca prijetnja svjetskom miru. Ovaj danasnji postupak Trumpa je epska sramota, ako popusti Rusiji pa to ce biti gore od onog kad su Velika Britanija i Francuska pustile Hitleru da okupira dio Cehoslovacke, kasnije je naravno uzeo citavu, isto bi i Putin uradio u Ukrajini. A onda su na redu Balticke drzave, Finska i Poljska.
Srce, čast i ponos!
Radim sa ljudima koji su uskom privatnom krugu jednog dodikovog načelnika.
Ako ne dođu na posao tek onda ću se sikirat jer će imati informacije prije nas
Ako ne dođu na posao tek onda ću se sikirat jer će imati informacije prije nas

- bavariapivo
- Kontakt:
Rusija direktno bila upletena u nas rat, pa imas cinjenice kad su se Ameri upleli i htjeli bombardovati oko Sarajeva da su Rusi postavili kolicinu svojih vojnika i rekli "ako nam pogine vojnik to je udar na nas". Ameri odlozili par puta i onda im rekli ako hocete sklonite vojnike mi bombardujemo ko pogino -pogino.Venom je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:50
Rusija je 90-tih bila drzava koja je bila na koljenima, nisu se mogli starati o sebi, a kamoli da drugima sta određuju.
U ovom vremenu su drzava koja je trenutno najveca prijetnja svjetskom miru. Ovaj danasnji postupak Trumpa je epska sramota, ako popusti Rusiji pa to ce biti gore od onog kad su Velika Britanija i Francuska pustile Hitleru da okupira dio Cehoslovacke, kasnije je naravno uzeo citavu, isto bi i Putin uradio u Ukrajini. A onda su na redu Balticke drzave, Finska i Poljska.
Jebga nije mogla ni Amerika iznijeti ovaj citav rat Ukranije, izasli bi iz istog kad-tad. Sramota, ponizinje, oholo ponasanje svakako ali sta ces.
Rusija je ozbiljno ekonomski iskasapljena, gubljenjem EU kao glavnog kupca energenata (iako su neke zemlje preko posrednika povremeno nastavile kupovinu). Izvoz energenata činio je haman dvije trećine tamošnjeg federalnog proračuna prije agresije.
Rusija se u potpunosti okrenula Aziji, te zavisi od volje i naoblake Kine.
Svaki dan rata košta ih milione, počev od količine raspoložive artiljerije, lanca opskrbe vojnika, proširenih i preopterećenih proizvodnih kapaciteta namjenske industrije itd.
Polutan je izmorio dobar dio ruske mladosti, stavio utege na vojsku, a da je mogao regrutovao bi i irvase.
Autokrata koji nije podržao rezoluciju o Srebrenici, inače idol loodog Makaša.
Rusija se u potpunosti okrenula Aziji, te zavisi od volje i naoblake Kine.
Svaki dan rata košta ih milione, počev od količine raspoložive artiljerije, lanca opskrbe vojnika, proširenih i preopterećenih proizvodnih kapaciteta namjenske industrije itd.
Polutan je izmorio dobar dio ruske mladosti, stavio utege na vojsku, a da je mogao regrutovao bi i irvase.
Autokrata koji nije podržao rezoluciju o Srebrenici, inače idol loodog Makaša.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- napoleon72
- Kontakt:
Mozda nije nista drugaciji odnos Evrope prema nama al je sad Bosna prepuna stranog kapitala, firmi, investicija. A to su sigurno ljudi koji imaju bolje informacije nego mi. Sto neko rece nekidan, gdje ima Lidla tu nema rata.
Kad stranci pocnu izvlacit kapital i ambasade se pokupe, tad se treba zabrinut.
Kad stranci pocnu izvlacit kapital i ambasade se pokupe, tad se treba zabrinut.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- akisarajevo92
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
....sve drugo će proći!
Evo sad mi Dodik javio, da nece nista raditi dok ne prodje Ramazan.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
javi bar nama koji te nismo hejtali dosad

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Tuzno je mnogo da neko prica o ratu. Vjerovatno se dosta vas i ne sjeca rata ja se sjecam i to dobro cak i kad su i moji roditelji cvijecem iz kasarne u Travniku ispracali JNA. Ali i da dodje do rata u sta licno sumnjam mislite da bi to bilo kao prije neko se ukopao na Vlasic i slicno. Neki dan sam na linkedin procitao da svaki roditelj koji odgaja djete u BiH cini zlocin i sve se vise slazem. Zamislite da vas svako bombarduje svaki dan hoce rat nece rat, finansijske krize, ubistva depresije. U ovom drustvu covjek ne moze ostati normalan nema sanse jedino da zivi kao Robinzon u sumi izolovan od svega. I da moze ovdje biti bolje ne moze. Nece nikad biti sve sto sam stariji sve sam vise svjestan. Prelijepa drzava sa najglupljim narodom zadojenim vjerom, nacijom i glupostima koji apsolutno nista dobra ne donose.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja vala gledam jutros neki randm klip na insta gdje neki Amer ismijava onog novinara debila sto je pitao Zelenskog za odijelo a u komentarima salva uvreda tipa "Ako voliš Ukr, idi ratuj tamo" ili "Mi plaćamo taj rat". Nikako da kažu sve okolnosti početka agresije. Pljunuti Dodikovci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 00:14evo citam komentare po americkim portalima, stranicama i jos nisam naisao na neki pozitivan komentar za Trumpa i Vancea, naprotivGG3 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:27Jesu u Europi al kod njihovi glasaca su Bogovi. I Ameri vole to, taj Show sto im Trump pruza Trenutno.Bundesliga je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:22Pa Trump i Vance su se samo osramotili i još im je pao rejting, a ne porastao lol.
Ne mislim da je Trumpu ni pao ni porastao rejting u americi.Ovi njegovi MAGA ga svakako gledaju kao Boga on za njih ne moze pogrijesit a ovi drugi ga svakako mrze.
-
- Kontakt:
Hajd objasni ljudima da sve sto procitas na internetu nije istina. Ili da vjerovanje u svete knjige je neracionalno ponasanje.
Ako je KD u stanju trolati anonimno, zamisli koliko Musk placa radnike da za njega trolaju. Debil napravio 14 djece. Muda mu ustinit gepekom Tesle.
Ako je KD u stanju trolati anonimno, zamisli koliko Musk placa radnike da za njega trolaju. Debil napravio 14 djece. Muda mu ustinit gepekom Tesle.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 23 gosta.