Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Meni je najfascinantnija ove ujedinjenost Evrope, ovo nisam očekivao, baš maksimalna podrška Zelenskom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav autogol Trumpa. On bi tek tako da izbriše 3 godine borbe ukrajinskog naroda da bi sebi neke zasluge pripisao i uzeo im minerale. E evo ti qrčina stari jarče
Pa slazem se, napisao sam vec.sljivo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:24Pa vidis li aleme, imas li mozga vidjeti da su ga ignorisali na onim sastancima u arabiji, pa ga narandza pljuvo kako je stigo, i sad pripremio pricu da ga ponizava. I na to sve jos lik doso da razgovara. Ti ne bi izaso? Jbs ameriku i trumpa, ima zivota i bez nje, i bice ga.
Putin je sam izjavio da je pad SSSR-a najveća geopolitička katastrofa u povijesti, već 30 godina spremaju ovu invaziju te je pritom prekršio sve moguće sporazume i dogovore. Evo mu sada i čitava Skandinavija u NATO-u kao direktna posljedica invazije na Ukrajinu, baš me zanima koliko mu vojnika brani granicu sa Finskom od te zle imperijalističke napasti poput tog saveza.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
https://www.vecernji.hr/vijesti/tadic-o ... ka-1842018

Kakav opis, kao da gledamo film KumDugoočekivani susret Donalda Trumpa i Volodimira Zelenskog završio je otvorenom svađom, Ukrajinski predsjednik napustio je Bijelu kuću nakon što su se Trump i JD Vance okomili na njega. Optužili su ga da se igra s milijunima života i mogućnošću 'Trećeg svjetskog rata'. Republikanac je za Ukrajinca rekao da je „pun mržnje” prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i da „karte nisu u njegovim rukama” jer Ukrajina gubi rat. Za komentar ove situacije upitali smo Tončija Tadića.
- Čisti mafijaški posao koji se pokušava prodati kao tzv. visoka politika i vrhunsko pregovaračko umijeće Trumpa. Dakle Don Vito Corelone Trump i njegov consigliere Vance su pokušali naplatiti reket od vlasnika pizzerije Zelenskog koju je napao i spalio drugi mafijaški klan Solozzo Putin. Vlasnik pizzerije Zelenski je bezuspješno pokušavao objasniti pomahnitalom Don Corleoneu da njegovo vikanje neće uroditi plaćanjem reketa, jer nema plaćanja ako nema zaštite i sada i ubuduće. U svakom slučaju Zelenskom neće biti lošije nego sad, jer je Trump i do sada kočio isporuku američkog oružja veći dio prošle godine preko svojih pijuna u Kongresu. Možemo očekivati svaka druga zla Amerike prema napaćenoj Ukrajini.
U svakom slučaju ovo što smo vidjeli je dno dna američke politike i diplomacije. Svaki, pa i najlošiji euro-birokrat, svaki član Europske komisije se doima kao lord u odnosu na ovu dvojicu - Putina i Trumpa koji pokušavaju podijeliti Ukrajinu na rusku i američku koloniju - komentirao je Tadić.

-
- Kontakt:
Trumpovi simpatizeri=Dodikovi simpatizeri čak i gori od toga.
Čuj ti njihove priče, oni su davali pare.
Pa debili, velikim dijelom ste zaslužni što je Rusija uopšte napala Ukrajinu. Ukrajina nikada neće ući u NATO jer je neizvodivo a vi ste ih filovali tim bajkama. Raspoređujete svoje oružje tamo u tim graničnim zemljama sa Rusijom i sad odjednom vi niste krivi nego samo dajete pare. Hoće biti isto i sa Poljskom ako Rusija krene zbog vašeg oružja tamo?!
Ovaj Vance je opasniji bolesnik od Trumpa. Mnogo agresivniji.
Čuj ti njihove priče, oni su davali pare.

Pa debili, velikim dijelom ste zaslužni što je Rusija uopšte napala Ukrajinu. Ukrajina nikada neće ući u NATO jer je neizvodivo a vi ste ih filovali tim bajkama. Raspoređujete svoje oružje tamo u tim graničnim zemljama sa Rusijom i sad odjednom vi niste krivi nego samo dajete pare. Hoće biti isto i sa Poljskom ako Rusija krene zbog vašeg oružja tamo?!
Ovaj Vance je opasniji bolesnik od Trumpa. Mnogo agresivniji.
jesam, nevezano za trumpa i politiku, i u nekom drugom kontekstu, a ne svetonazorski (kompatibilan sam za demokratskim i kapitalistickim principima kojim se vladaju)
filmovi i popularna kultura su mi oprali mozak pa sam ih dozivljavo ko neki san, i imo zelju da to ostvarim kod njih, al sad sta me qrc. boli. nek propadnu, necu zaliti, niti me ista vise njihovo i privlaci, niti mi se ide tamo
Prije desetak hodina sam samo masto kako da prodjem za vizu, kako nabavit pare da odem tamo, sad ne bi dao cenera za istu, zgrada ko zgrada, stijena ko stijena, covjek ko covjek, svudgje isti
filmovi i popularna kultura su mi oprali mozak pa sam ih dozivljavo ko neki san, i imo zelju da to ostvarim kod njih, al sad sta me qrc. boli. nek propadnu, necu zaliti, niti me ista vise njihovo i privlaci, niti mi se ide tamo
Prije desetak hodina sam samo masto kako da prodjem za vizu, kako nabavit pare da odem tamo, sad ne bi dao cenera za istu, zgrada ko zgrada, stijena ko stijena, covjek ko covjek, svudgje isti
Evo jedna za Alema
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo samo nama treba da bude skola da se uzdamo samo u sebe i svoje, al ne mozes ti kad se ovi nasi kunu u medjunarodnu zajednicu pod cijom "zastitom" su nas poklali prije 30 godina
zelenskom svaka cast ko im yebe mater gospodin
zelenskom svaka cast ko im yebe mater gospodin
Poštenosljivo je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:43jesam, nevezano za trumpa i politiku, i u nekom drugom kontekstu, a ne svetonazorski (kompatibilan sam za demokratskim i kapitalistickim principima kojim se vladaju)

Glede te priče, preporuka
Likovi bukvalno pokusavaju ucijeniti i reketirati Zelenskog, sve to uredno u lajvu pred kamerama najvecih televizija (CNN, NBC, Sky, Fox itd). Jos kazu đubrad jedna nezahvala ukrajinska
zelite pokrenuti treci svjetski rat
Fakat prava mafija

Fakat prava mafija

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2025, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- OldTownDistrict
- Kontakt:

Gurni glavu u top, provjeri da li radi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kod nas izvrsen brutalan drzavni udar koji se vec i primjenjuje na terenu od neposlusnosti SUDU BIH i obustava rada SIPE u entitetu RS, niko nista. Zanimljivo kako je Dodik nadmudrio glupe izvrsioce radova tj trojku koji su mu dali pozicije Sipe i Osu i sada nemas nikoga legalno da djeluje u RS kada Ćulum direktor Sipe kaze obustavljamo aktivnosti. Mnogi jos nisu ni svjesni da je ovdje pitanje ili rat ili secesija u koju Dodik ide sigurno sa cijelim rukovodstvom entiteta bez ikakvog otpora bilo koga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa neka krene vise, brate.avenija je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:53Kod nas izvrsen brutalan drzavni udar koji se vec i primjenjuje na terenu od neposlusnosti SUDU BIH i obustava rada SIPE u entitetu RS, niko nista. Zanimljivo kako je Dodik nadmudrio glupe izvrsioce radova tj trojku koji su mu dali pozicije Sipe i Osu i sada nemas nikoga legalno da djeluje u RS kada Ćulum direktor Sipe kaze obustavljamo aktivnosti. Mnogi jos nisu ni svjesni da je ovdje pitanje ili rat ili secesija u koju Dodik ide sigurno sa cijelim rukovodstvom entiteta bez ikakvog otpora bilo koga.
15 godina on to najavljuje. Zapravo jede gowna i vergla istu pricu, maltretira citavu drzavu, stalno neke prijetnje, neko kurchenje.
Kreni Mile ako si musko. Da vidimo kako ce se odcijepiti.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 feb 2025, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Jel fkt vjerujes u to?avenija je napisao/la: ↑28 feb 2025, 22:53Kod nas izvrsen brutalan drzavni udar koji se vec i primjenjuje na terenu od neposlusnosti SUDU BIH i obustava rada SIPE u entitetu RS, niko nista. Zanimljivo kako je Dodik nadmudrio glupe izvrsioce radova tj trojku koji su mu dali pozicije Sipe i Osu i sada nemas nikoga legalno da djeluje u RS kada Ćulum direktor Sipe kaze obustavljamo aktivnosti. Mnogi jos nisu ni svjesni da je ovdje pitanje ili rat ili secesija u koju Dodik ide sigurno sa cijelim rukovodstvom entiteta bez ikakvog otpora bilo koga.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da je htio otcjepljenje, ne bi govorio ako me osude, krecemo odmah na to. Dodje dan kad ga osudise, odmah price necemo odmah, vec za godinu dana.
Lik 20 godina nesto najavljuje, a nikad nista da uradi. Sto se kaze kao pas koji laje, a ne ujeda...
Lik 20 godina nesto najavljuje, a nikad nista da uradi. Sto se kaze kao pas koji laje, a ne ujeda...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 311 gostiju.