Ma nije glupan ni skontao šta mu je želio reći time.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trump definitivno pravi komediju od SAD-a i sve mi vise lice na neki Comedy Show.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Naravno da ih je Amerika gurnula u rat pričom o Nato i obećanjima članstva u EU.Rusija ih nebi napala da su imali pameti i odlučivali sami o sebi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ahahahahah joj kako su vas riusko srpski botovi preobratili
-
- Kontakt:
De to je glupa priča Trumpa, Rusija doslovno na granici već ima NATO bez Ukrajine. Tako da to laganje Trumpa nema smisla. Naučio biti lažov u svakoj situaciji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- feniksptica
- Kontakt:
Rusija : ''Slucajno prolazniku slucajno ispala bomba''. Inace su fini, duse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
nemoj slučajno da bi odlučio nešto u svojoj državi jer ćeš biti napadnut i ti s i kriv
allahu ekber
sutra mi odlučimo za nato i napadne nas srbija i mi krivi

sutra mi odlučimo za nato i napadne nas srbija i mi krivi

Branis neobranjivo. Ne dajes diktatoru poput Putina nista. Kakav je mir ako ti je “pola” drzave pod ruskom cizmom? Pa neki bi radije umrli nego tako zivjeli. Zelensky bi time izdao svoj narod i to nece nikad uradit. I svaka mi cast sto izlazi na kraj sa svime jer ovu dvojicu idiota, a pogotovo Vancea bi nokautirao. Zelensky ga ispravlja, a on ko uvrijeđen sta ces ti nama drzat predavanje, pa klosar napaceni, prije 8 godina bio protiv Trumpa sad mu lize guzicualemsa je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:352 razlicita pojma burazeru, ti si se borio za nezavisnost, i dobio si drzavu u njenim granicama. Na kraju si dobio sta si htio. Ukrajina se borila za suverenitet i integritet na kraju izgleda su pali u oboje.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:28
Šta smo mi dobili 90-ih? Trebali smo po toj logici bez borbe se predati na početku rata i pustiti da nas pokolju. Kakva šizologika jbt.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odavno je krenula priča Ukrajine i Nato.Šta su očekivali da će Rusija to mirno gledati.
Znam da vi Ameri generalno slabo čitate i van te vaše države malo vas zanima ali za tvoju informaciju Bosna i Hercegovina je bila nezavisna i međunarodno priznata država a potom je izvršena agresija na nju. Ne brkaj lončiće sa tim vašim MAGA rezonovanjem.
Lančana reakcija i Rusi su to znali da će ostale zemlje tražiti članstvo ali njima je glavna preokupacija Ukrajina i strateški najvažnija.
Sad je Zelenski u gadnom problemu potpisati ugovor o trgovini minerala (na njihovu štetu) ili će ih Trump pustiti niz vodu.
Sad je Zelenski u gadnom problemu potpisati ugovor o trgovini minerala (na njihovu štetu) ili će ih Trump pustiti niz vodu.
-
- Kontakt:
Baltičke države Latvija, Estonija, Poljska su već u NATU i graniče sa Rusijom. Kako pušite tu priču Ukrajina i NATO, nije mi jasno.
I am not yet born; O hear me.
On je vec pusten, doveden je u WH da prizna da je izgubio rat i da potpise ugovor o mineralima i mir po ruskim uslovima. Nema on sta od Amerike vise da ocekuje.Saurman je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:51Lančana reakcija i Rusi su to znali da će ostale zemlje tražiti članstvo ali njima je glavna preokupacija Ukrajina i strateški najvažnija.
Izvrsena agresija cim je priznata, 3eg Marta priznata prvog Aprila se zapucalo. Gdje se nije znalo kako ce zavrsiti odnosno Srbi terotoriju koju su drzali su htjeli da pripoje tadasnjoj Yugoslaviji, a do ostanu u drzavi BiH nisu htjeli ni da cuju. To da su uspjeli druga bi prica bila, medjutim BiH je ostala u svojim granicama.thulkazal je napisao/la: ↑28 feb 2025, 21:47Znam da vi Ameri generalno slabo čitate i van te vaše države malo vas zanima ali za tvoju informaciju Bosna i Hercegovina je bila nezavisna i međunarodno priznata država a potom je izvršena agresija na nju. Ne brkaj lončiće sa tim vašim MAGA rezonovanjem.
U kakvom svjetu zivimo najbolje bi bio neki restart. Ovo danas sto mi zivimo je u stvari floskula zivot, nikad vise ovo,nikad vise ono, diplomatija, a u protekle 3 godine izginulo ljudi more. Neki asteroid please 

GGMU
Doveden i ponižen pred cijelim svijetom,dok Rusi likuju.
Trenutno korisnika/ca: MElloo, nerkolfc, Quartararo, VensanKasel, VivaLaStella i 14 gostiju.