FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Stiže Pep da spasi sve okupljene muke...
Sa Kimmichom se u načelu postigao dogovor, ali kad je trebalo precizirat detalje počeo je otezat. Zašto - nije jasno. Čeka li bolju ponudu nekog drugog kluba za odlazak, ili da sa tim drugim ponudama licitira kod vas, ili je možda samo previše tašt pa želi da mu se još malo titra, tko zna. Ja mislim da će ova šok terapija rezultirat time da će na kraju potpisat.
Još prije nekog vremena je imao ponudu za nešto manja primanja, pa zatim za ista i na kraju povišicu gdje je u zimskoj pauzi trebao samo potvrditi.ledar je napisao/la: ↑27 feb 2025, 16:45Sa Kimmichom se u načelu postigao dogovor, ali kad je trebalo precizirat detalje počeo je otezat. Zašto - nije jasno. Čeka li bolju ponudu nekog drugog kluba za odlazak, ili da sa tim drugim ponudama licitira kod vas, ili je možda samo previše tašt pa želi da mu se još malo titra, tko zna. Ja mislim da će ova šok terapija rezultirat time da će na kraju potpisat.
Lik još odugovlači i ovaj potez Bayerna je trebao prije doći. Sad bi mu onu prvu ponudu ponovo poslao i nek ide do đavola.
Težak karakter, još ako se sjetimo kako je kmečao da nema dovoljno wertschäzung (uvažavanja) od strane kluba.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
@armando
Ma ja mislim da bi problem mogao bit u "signing fee", zinuo je na lovu koju su dobili Dejvis i Muzijala a njegov fee je puno manji jer je stariji. Što se tiče statusa neće on nigdje imat ovakav status kao kod vas, a isto ne vjerujem da se njemu negdje stvarno ide, možda jedino kod Pepa koji sad ima prečih briga jer mora pod hitno pomladit momčad, u što se on baš i ne uklapa.
Ma ja mislim da bi problem mogao bit u "signing fee", zinuo je na lovu koju su dobili Dejvis i Muzijala a njegov fee je puno manji jer je stariji. Što se tiče statusa neće on nigdje imat ovakav status kao kod vas, a isto ne vjerujem da se njemu negdje stvarno ide, možda jedino kod Pepa koji sad ima prečih briga jer mora pod hitno pomladit momčad, u što se on baš i ne uklapa.
Kimmich je vrhunski igrac, veliki trkac, pogresno koristen u Bayernu, sto se posebno vidi nakon odlaska Thiaga. Previse je lopta u njegovim nogama i on nije kreator, a to pokusava bit.
Ima 30 godina, ima jos 3-4 godine pred sobom vrhunskog fudbala.
Svakako sam za produzenje ali sa nekom realnom placom.
426 utakmica, 43 gola i 114 asistencija nije mala stvar. Volio bih ga gledati na desnom beku mozda ako produzi.
Ima 30 godina, ima jos 3-4 godine pred sobom vrhunskog fudbala.
Svakako sam za produzenje ali sa nekom realnom placom.
426 utakmica, 43 gola i 114 asistencija nije mala stvar. Volio bih ga gledati na desnom beku mozda ako produzi.
Moram biti iskren volio bih da Kimich produži i ostane ali i apsolutno ispravna odluka kluba i rekao bih napokon da pokazu muda i stav svima do znanja da niko nije iznad kluba p ko god on bio.
Realno je da je Kimich ima jos bar 3-4 godine vrhunskog fudbala i gubitak takvog igraca bi bio los i sa finansijske strane i igracke jer odlazak bez odštete plus davanje novca za zamjenu je uvjek težak udarac posebno kada je riječ o vrhunskim igracima.
S druge strane i procitao sam par tekstova o tome kako je i on pokazao nepostovanje prema klubu sa ovim odugovlačenjem prvo veka da vidi gdje ide klub pa Davies pa Musiala svi produzise on i dalje treba vremena...kao neko ko je projekt Ivan za budućeg kapitena i jednog od vodja pokazao je jako malo osjećanja prema klubu i činjenica da je kraj februara a on i dalje nezna sta ce nikako ne daje dobru sliku kluba a i njegovih zelja kao da ceka neku ponudu pa ako ne dodje onda bi prihvatio.
Opet s druge strane mozda bi i odlazak donio neki novi element u klub sigurno brzu igru i vjerovatno nekog novog na toj poziciji ili cak eventualno da Pavlović zauzme to mjesto uz Palinhu ili Goretzku(mada mislim da i on ide sigurno)...a tu je i Bischof koji realno igra jako dobro i ako uspije da se nametne mogli bi imati novog Kimicha tu...
A Kimich izgleda cekajuci City ili Real bi mogao u Inter ili Liverpool jer kako vidim oni su najviše zainteresovani.
Realno bice gubitak za klub sigurno ali i krajnje je vrijeme da klub pokaze da je ipak iznad igraca i Kimich realno nije dobio ponudu od Hoffenhajma vec od Bayerna koji je vec produzio Musialu i Daviesa i oni koji su mladji i sigurno imali vise opcija ostaju on kao razmišlja gdje ide klub kao da je u pitanju neznam ko....
Sada je na njemu ako želi ostati Morave prihvatiti manje od onoga sto je imao na stolu do jucer.
A vec par dana se povezujemo sa Calhanogluom i ocigledno je da klub vec gleda zamjenu na njegovoj poziciji.
Realno je da je Kimich ima jos bar 3-4 godine vrhunskog fudbala i gubitak takvog igraca bi bio los i sa finansijske strane i igracke jer odlazak bez odštete plus davanje novca za zamjenu je uvjek težak udarac posebno kada je riječ o vrhunskim igracima.
S druge strane i procitao sam par tekstova o tome kako je i on pokazao nepostovanje prema klubu sa ovim odugovlačenjem prvo veka da vidi gdje ide klub pa Davies pa Musiala svi produzise on i dalje treba vremena...kao neko ko je projekt Ivan za budućeg kapitena i jednog od vodja pokazao je jako malo osjećanja prema klubu i činjenica da je kraj februara a on i dalje nezna sta ce nikako ne daje dobru sliku kluba a i njegovih zelja kao da ceka neku ponudu pa ako ne dodje onda bi prihvatio.
Opet s druge strane mozda bi i odlazak donio neki novi element u klub sigurno brzu igru i vjerovatno nekog novog na toj poziciji ili cak eventualno da Pavlović zauzme to mjesto uz Palinhu ili Goretzku(mada mislim da i on ide sigurno)...a tu je i Bischof koji realno igra jako dobro i ako uspije da se nametne mogli bi imati novog Kimicha tu...
A Kimich izgleda cekajuci City ili Real bi mogao u Inter ili Liverpool jer kako vidim oni su najviše zainteresovani.
Realno bice gubitak za klub sigurno ali i krajnje je vrijeme da klub pokaze da je ipak iznad igraca i Kimich realno nije dobio ponudu od Hoffenhajma vec od Bayerna koji je vec produzio Musialu i Daviesa i oni koji su mladji i sigurno imali vise opcija ostaju on kao razmišlja gdje ide klub kao da je u pitanju neznam ko....
Sada je na njemu ako želi ostati Morave prihvatiti manje od onoga sto je imao na stolu do jucer.
A vec par dana se povezujemo sa Calhanogluom i ocigledno je da klub vec gleda zamjenu na njegovoj poziciji.
-
- Kontakt:
Nakon odlične utakmice protiv Eintrachta, večeras igramo protiv Stuttgarta. Zanimljive rotacije opet, identični stoperski dvojac na stoperskom mjestu kao i krilnim pozicijama.
Nadam se da će sve proći bez ozljeda, da sačuvamo igrače za srijedu, a eventualna pobjeda u večerašnjem susretu, dovodi nas na korak do vraćanja titule u Minhen
Nadam se da će sve proći bez ozljeda, da sačuvamo igrače za srijedu, a eventualna pobjeda u večerašnjem susretu, dovodi nas na korak do vraćanja titule u Minhen
-
- Kontakt:
Ovaj neinteligentni idiot Laimer bi se trebao smiriti, inace ce dobiti crveni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Katastrofa od igre, na nivou Tuchelovih dana…
-
- Kontakt:
Koja je rupetina ovaj Davies
-
- Kontakt:
@farinelli
Evo Stillera
Evo Stillera
-
- Kontakt:
Joj invalida
Eto srijede i LP

Eto srijede i LP

- Omerbavarac
- Kontakt:
Gol je visio u zraku.
Za ovo je Kompany kriv, ogranicio se na kontra napade kao da je s druge strane Barcelona u svom prajmu.
Za ovo je Kompany kriv, ogranicio se na kontra napade kao da je s druge strane Barcelona u svom prajmu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Zecja usna sta mu radi.
Prvi put kad sam ga video na lopti sam znao da ce biti zverka, mnogo veca od onog sto taslaci Saru Dzesiku Parker u seriji
•
- farinelli123
- Kontakt:
Mada da se ne lazemo sad i mracimo totalno, Liroj ili Dzamal su morali da zabiju jednu od one dve sanse, pa mozda i Oliseh Sidni.
•
Naravno da su trebali, Sane izgubi loptu kod gola kao klaun a rupa će još malo primati po sredini golove.
-
- Kontakt:
Ma Musiala je bio u ofsajdu svakako. Olise je imao najizgledniju priliku.
-
- Kontakt:
I ovo je ofsajd.
-
- Kontakt:
Ipak nije, dobro je.
-
- Kontakt:
Valjda dobiju, na guzove nekako i misice…
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.