Nisam čuo za njih, hvala na objašnjenju. Objavljeno na Biscani.net.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nurulah Harbaš u drugom dijelu sezone neće nositi dres Jedinstva
Harbaš je umislio da je veći od kluba i pokušao se poigrati s ljudima koji su sve ispoštovali prema njemu i za njega više nema mjesta u redovima ekipe iz Bihaća.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I Skenderovic otisao u Bratstvo iz Krupe.
Ima li koga u Krupi, igra, rezultat?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
0-0 prvo poluvrijeme protiv Bratstva.
Ove polusezone širi je spisak igrača koji mogu igrati u prvom sastavu, ali mislim da će se Adžem do kraja ovoga mjeseca još nekima zahvaliti.
Realno Skenderović je možda dobar igrač, ali ništa više od toga, ne može donijeti nikakvu prevagu ni u borbi za opstanak, a kamo li u borbi za vrh tabele.
Harbaš je vrlo dobar igrač i mogao je biti od pomoći, ali kako kažu nesportski se odnosio prema klubu.
Iako do sada imamo najteži put do opstanka, ipak vjerujem da ćemo opstati.
Ove polusezone širi je spisak igrača koji mogu igrati u prvom sastavu, ali mislim da će se Adžem do kraja ovoga mjeseca još nekima zahvaliti.
Realno Skenderović je možda dobar igrač, ali ništa više od toga, ne može donijeti nikakvu prevagu ni u borbi za opstanak, a kamo li u borbi za vrh tabele.
Harbaš je vrlo dobar igrač i mogao je biti od pomoći, ali kako kažu nesportski se odnosio prema klubu.
Iako do sada imamo najteži put do opstanka, ipak vjerujem da ćemo opstati.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
0-0 poluvrijeme znaci, tanko realno
-
- Kontakt:
Jel ima jos kakvih novosti
Ima li kakvih novosti, da li je Adžem odabrao igrački kadar sa kojim će odigrati drugi dio sezone? Jer u zadnjih desetak dana se pojedincima zahvalio.
Neki su od vas vjerovatno pogledali ovih nekoliko pripremnih utakmica, nazire li se prvih 11 igrača uključujući i U21 pravilo.
Neki su od vas vjerovatno pogledali ovih nekoliko pripremnih utakmica, nazire li se prvih 11 igrača uključujući i U21 pravilo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Tigar (Tesanj) ili Drljevic ce biti.. hamdija bi trebao u odbor.Mocvara1991 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:58Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
Napad je Mariagga, Salkanovic, Bozic sigurno.NeRi_K je napisao/la: ↑28 feb 2025, 00:52Ima li kakvih novosti, da li je Adžem odabrao igrački kadar sa kojim će odigrati drugi dio sezone? Jer u zadnjih desetak dana se pojedincima zahvalio.
Isprobavao je Adzem sa 3 nazad i 4 nazad, meni se cini da je ekipa bolje funkcionisala sa 3. U sredini sigurno Smailovic i Fontemachi, nazad su sigurni Obradov, Zgonjanin i Hadrovic. Ostale pozicije ne znam, a ne znam ni za U21 pravilo kako ce se posloziti.
Sutra u 15h sa Krajinom u Cazinu.
Što je otkazano sa Podgrmečom?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Budimlic neki je dobio Tigra, nije izgleda prosao ni u odbor.Mocvara1991 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:58Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
-
- Kontakt:
Pa tigar se ubi da prodje u savez, a nikad proci 

Budimlic je njegov svakako, zajedno suHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:47Budimlic neki je dobio Tigra, nije izgleda prosao ni u odbor.Mocvara1991 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:58Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
-
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑28 feb 2025, 17:08Budimlic je njegov svakako, zajedno suHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:47Budimlic neki je dobio Tigra, nije izgleda prosao ni u odbor.Mocvara1991 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:58Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
Jel budimlic kum njegov?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ja sam cuo da je tu i pukla tikva. Da su dobro zakuhali..harden je napisao/la: ↑28 feb 2025, 17:08Budimlic je njegov svakako, zajedno suHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:47Budimlic neki je dobio Tigra, nije izgleda prosao ni u odbor.Mocvara1991 je napisao/la: ↑28 feb 2025, 08:58Da li je Hamdija Abdic kandidat za predsjednika FS Federacije BiH?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nista puklo nije, Hamdo je posijao korijenje u savezu do zivota sa ovim, ne ide da ratni komadant ARBiH se lize Gicom Zeljkovicem.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 feb 2025, 19:58Ja sam cuo da je tu i pukla tikva. Da su dobro zakuhali..harden je napisao/la: ↑28 feb 2025, 17:08Budimlic je njegov svakako, zajedno suHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 feb 2025, 15:47
Budimlic neki je dobio Tigra, nije izgleda prosao ni u odbor.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Evo objavila ona fan stranica
Gubimo u ccazinu na poluvremenu 1;0
Iz slobodnog primili gol valjda
Gubimo u ccazinu na poluvremenu 1;0
Iz slobodnog primili gol valjda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.