AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Primiti 27 golova u 26 utakmica je apsolutno skandalozno. Ja ne znam šta oni rade na treninzima, da li ovi ljudi uopšte treniraju zajedno?
Kako ovo nije ponisteno!? Cisto igranje rukom, koje daje prednost igracu koji asistira za go... 

Forza Milan!
Od veceras Konseisao vise nema moju podrsku.
Ostavljas najboljeg igraca tima na klupi, koji inace puno trči i radi defanzivne zadatke zbog Felixa ciji uticaj na igru je beznačajan.
Ali okej msm isti menadzer je Felixu i Konseisao-u ako se ne varam.
Ostavljas najboljeg igraca tima na klupi, koji inace puno trči i radi defanzivne zadatke zbog Felixa ciji uticaj na igru je beznačajan.
Ali okej msm isti menadzer je Felixu i Konseisao-u ako se ne varam.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Covjece Bologna ima veci posjed i vise suteva...
Konseisao out!
Konseisao out!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Budimo iskreni, Pulisik već neko vrijeme vuče povredu i nije na 100%, a prošlu utakmicu je neplanirano ostao do kraja tako da kao kontam što je danas na klupi.
Ali da, mislim da je Felix ispucao svoje šanse i da bi mogao malo na klupu. Ima ko igrati po krilima, treba preći na 4231 sa Tidžom na desetki.
Ali da, mislim da je Felix ispucao svoje šanse i da bi mogao malo na klupu. Ima ko igrati po krilima, treba preći na 4231 sa Tidžom na desetki.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ajde sto je 1-1 i sto smo ga primili, ali makar igramo ruzno i bezidejno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al i ovaj Gimenez je drvo, od njega se lopte odbijaku kao od zid.
Tammy je nepravedno zapostavljen
Tammy je nepravedno zapostavljen
cccc Musahu treba da dodje i kaze slozi mi ga, on bi ga bacio u cosak,sve ga yeblo..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Al kako je sudjenje kriminalno ja ne vjerujem u ovo sto gledam.
I opet moram ponoviti ovaj Gimenez je drvo, igrac manje na terenu, uopste nije primjetan nit stvari kakav presing na odbranu apsolutno nistaa, a ako lopta slucajno dodje do njega odbije se jednu 5 m od njegq
I opet moram ponoviti ovaj Gimenez je drvo, igrac manje na terenu, uopste nije primjetan nit stvari kakav presing na odbranu apsolutno nistaa, a ako lopta slucajno dodje do njega odbije se jednu 5 m od njegq
Otkud Jovic sad odjednom, a sta nam radi ovaj lik
Dobro je drzimo 1:1 protiv direktnog konkurenta za Evropa Ligu.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cuj Jovic
kakav kur.cobran je dosao na klupu Milana za nepovjerovati 

Cutrone da bude, ja bi odmah rekao Elham....ronaldo99 je napisao/la: ↑27 feb 2025, 22:17Al kako je sudjenje kriminalno ja ne vjerujem u ovo sto gledam.
Ma nije do Giemneza, jednu postenu loptu covjek nije dobio. Sta dalje da pricamo.
- muha milanez
- Kontakt:
Tako je, dabogda sve do kraja izgubili. Raspali se dabogda i klub i sve u pm 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nećeš ni u EL iduće sezone.
Jimenez i Pavlović užasni večeras.

Jimenez i Pavlović užasni večeras.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Konseisao out...
Vecerasnjim porazom trebao bi pakovati kofere pa nek nad Tassotti ili neki drugi pomocnik vode do ljeta.
Vecerasnjim porazom trebao bi pakovati kofere pa nek nad Tassotti ili neki drugi pomocnik vode do ljeta.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)