BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Nebi bio Damir da je ovo završio sa prvom ML, ovako nam se malo poigrao sa živcima i uzeo na kraju.
BRRAVO
BRRAVO
Bravo bravo Damke, jednostavno igra odlicno u zadnje vrijeme i mora to negdje naplatiti, mozda vec na ovome turniru sto da ne.
Definitvno ce mu biti sad na sezoni sljake dobra prilika za fine bodove jer izgleda da se dosta vise opredijelio za ovu podlogu, na hardu sta bude bude
Definitvno ce mu biti sad na sezoni sljake dobra prilika za fine bodove jer izgleda da se dosta vise opredijelio za ovu podlogu, na hardu sta bude bude
To Džumiiiiii
Je li mu ono cura?

Je li mu ono cura?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bravo Damire, obradovao si nas ponovo. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nisam znao da je nasao novu malu kad sam to napisao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:47![]()
![]()
![]()
doktor osjecaj je ko nekad isti![]()
ti rece gubi ovo![]()
daj comesanu za polufinale nek iznenadi on da ne mora damir

Ma mali rastura na ovim turnirima. Al uzeo je prosli pa mozda zakaze zbog umora. Bilo bi lijepo da izleti.

-
- Kontakt:
Mojne meni to
Mace maleno
Mojne meni to
Stipu gatiBo

Mace maleno
Mojne meni to
Stipu gatiBo

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Protiv Baeza neće moći. Ali nema veze.
U dobrom je ritmu. Fizički izgleda nikad bolje. Mentalno nikad jače. Sve ovo podsjeća na 2018-u i 23-e mjesto.
Trebao bi iskoristiti ovaj momentum i osvojiti 2 challengera do RG.
U dobrom je ritmu. Fizički izgleda nikad bolje. Mentalno nikad jače. Sve ovo podsjeća na 2018-u i 23-e mjesto.
Trebao bi iskoristiti ovaj momentum i osvojiti 2 challengera do RG.
odlican, mogao je i lakse u 2 seta, ali nema veze, valjace mu sto se uspio vratiti za samopouzdanje.
i..hoce li neko napisati ko mu je ova bubuljicava teta sa tribina? jadna je dovila svo vrijeme i izborila se:-)
i..hoce li neko napisati ko mu je ova bubuljicava teta sa tribina? jadna je dovila svo vrijeme i izborila se:-)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
uzdam se u to da se dobro poznaju i da je upravo comesana mogao igrat finale u riu protiv baeza da nije izgubio u polufinalu, taman nek ga danas mlatne u 3 duga seta i sutra zbog umora nek preda damiruMogli je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:52Nisam znao da je nasao novu malu kad sam to napisao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 feb 2025, 20:47![]()
![]()
![]()
doktor osjecaj je ko nekad isti![]()
ti rece gubi ovo![]()
daj comesanu za polufinale nek iznenadi on da ne mora damir![]()
Ma mali rastura na ovim turnirima. Al uzeo je prosli pa mozda zakaze zbog umora. Bilo bi lijepo da izleti.![]()

ma idemoooooo

-
- Kontakt:
Ima nesto u toj rekao bih novoj servi kod Damira. Mislim da je odnos prosjecnog servisa 190 : 155, ali ocito da je serva punoFort je napisao/la: ↑27 feb 2025, 18:52Ako su ga u prethodnim mečevima u nekim setovima pogurali protivnici, ovdje to nije slučaj. Oba igraju vrlo dobro i izenadio me Damir da ostaje u ovim dužim razmjenama jer baš jako udara i on danas. Prvi set koji, ma kako završi meč, daje nadu za dobru igru u nastavku sezone na ATP razini. Naravno servis da ne zaboravim, dugo bolje nije ušo u meč što se tiče serivsa.
sigurnija. Interesantno sva cetiri Argentinca jako korektna. I ono sto sam primjeti je da je publika i proti Ducija, Martineza
i onog Klosarcine uvijek protiv Damira. Razumijem za J. Amerikanca, ali ovo ..
Iznenadio Te

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Baez mu je lakši matchup od Navonea
Na osnovu čega?
Jesi gledao Baeza ikada?! Ne kažem da ne može Damir pobijediti, ali, sigurno Baez nije lakši nego Navone. Baez je poznat kao igrač koji ima vrlo malo neforsiranih pogrešaka, za navonea to nije slučaj. Na zemlji to ima veliku ulogu.
I Damiru se mora nekada otvoriti. Nije imao sreće na prethodna 2 turnira. Da li je treća sreća?!
Nisam ga nikad gledaoCwirek je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:12Na osnovu čega?
Jesi gledao Baeza ikada?! Ne kažem da ne može Damir pobijediti, ali, sigurno Baez nije lakši nego Navone. Baez je poznat kao igrač koji ima vrlo malo neforsiranih pogrešaka, za navonea to nije slučaj. Na zemlji to ima veliku ulogu.
I Damiru se mora nekada otvoriti. Nije imao sreće na prethodna 2 turnira. Da li je treća sreća?!

E nadam se da ćeš ga gledati u sutrašnjem porazu od Damira.shminka je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:16Nisam ga nikad gledaoCwirek je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:12Na osnovu čega?
I Damiru se mora nekada otvoriti. Nije imao sreće na prethodna 2 turnira. Da li je treća sreća?!![]()

Što se tiče matchupa Baez je možda malo "lakši" zbog toga što nema te tolike "siline" u udarcima, što Damiru sigurno više odgovara. Al ovo gore ne znači da je Navone bolji igrač od Baeza jer Baez je dosta bolji.
AminCwirek je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:20E nadam se da ćeš ga gledati u sutrašnjem porazu od Damira.shminka je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:16Nisam ga nikad gledaoCwirek je napisao/la: ↑27 feb 2025, 21:12
Na osnovu čega?
I Damiru se mora nekada otvoriti. Nije imao sreće na prethodna 2 turnira. Da li je treća sreća?!![]()
![]()

Brate, ovo je zemlja. Silina udarca ovdje ima najmanju ulogu..
uglavnom, ne bitno.
Bitno je da možemo ponovo uživati u domaćem tenisu i sto ćemo domaćeg igrača gledati na grand slamovima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.