English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2025, 08:24

A sto ljudi peru temu jel realno ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 27 feb 2025, 08:51

"Imamo povrede"
"Ne vole nas sudije "

:kuknjava:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 27 feb 2025, 09:43

Ko ono napisa da hoće Leeds nazad u PL ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 feb 2025, 10:30

Brokula je napisao/la:
27 feb 2025, 08:24

slika

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 feb 2025, 11:32

Brokula je napisao/la:
Ajd nemoj zayebavat peru ljudi temu popisali se po ligi i osvojili je u februaru ,a mi koji ne mozemo osvojiti micky maus kup ne peremo ,nemoj zajebavat :mrgreen: :mrgreen:
Znam ja da ces ti mene sad isprozivat al ybg tako je ,svaka cast Liverpulu na igri i zasluzenoj tituli.
Nasa je sljedeca sezona :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2025, 12:44

topnik1 je napisao/la:
27 feb 2025, 11:32
Brokula je napisao/la:
Ajd nemoj zayebavat peru ljudi temu popisali se po ligi i osvojili je u februaru ,a mi koji ne mozemo osvojiti micky maus kup ne peremo ,nemoj zajebavat :mrgreen: :mrgreen:
Znam ja da ces ti mene sad isprozivat al ybg tako je ,svaka cast Liverpulu na igri i zasluzenoj tituli.
Liga nikad gora. Sramota je sto smo mi drugi uopste brate. Tim bez komplet napadackog reda treba toboze da se bori za titulu.

Ovi se prosetali ligom jer su svi ostali raspali
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 feb 2025, 12:49

Liverpool je prošetao ligom jer je sve druge poderao, bukvalno. Vidi se na njima da ne mogu izgubiti, imaju najboljeg igrača na svijetu, imaju ljudi sve, posloženo kako treba. Imaju Gapka koji nema problem ući sa klupe i biti igrač odluke. Sobo, MacAllister, Grave,

Svaka liga je svake godine sve bolja i bolja, jer su klubovi bolji, bogatiji, šta sve ne. Ali to je ono naše standardno, ajmo radije pljuvati sve druge ekipe nego pohvaliti šampiona.

Svaka čast Liverpoolu, milina ih je gledati, i što je najbtinije, njihov trener ne kmeči, nego svoje emocije ispoljava kao prošli vikend, sa banom od dva meča i nema većeg panka od toga. Samo pichke čekaju press da se žale i kukaju.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2025, 12:54

denimen99 je napisao/la:
27 feb 2025, 12:49
što je najbtinije, njihov trener ne kmeči, nego svoje emocije ispoljava kao prošli vikend, sa banom od dva meča i nema većeg panka od toga. Samo pichke čekaju press da se žale i kukaju.
Mislis trener koji ce sluziti kaznu od 2 utakmice jer je kmecao?

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 feb 2025, 13:01

Brokula je napisao/la:
27 feb 2025, 12:44
topnik1 je napisao/la:
27 feb 2025, 11:32
Brokula je napisao/la:
Liga nikad gora. Sramota je sto smo mi drugi uopste brate. Tim bez komplet napadackog reda treba toboze da se bori za titulu.

Ovi se prosetali ligom jer su svi ostali raspali
Ko je kriv "svima ostalim" što su se raspali? Zašto Arsenal nije bio taj koji će da odskoči iz "prosjeka" lige, a imali su najbolju polaznu osnovu za to prije početka sezone?
Klopp je ovdje ismijavan kako je uzeo samo jednu PL, i da Arteti ne treba mnogo da ga dostigne (treba), a čovjek gazio ligom i imao nesreću da gubi titule za bod.
Sad odjednom problem što će Liverpool da se prošeta ligom i ne treba da slavi titulu, šta??? E vala ako je neko zaslužio nakon onakvih sezona Liverpool je.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2025, 13:03

Cuj ko je kriv, pa nije niko kriv jednostavno se tako desilo. Ja ne bi imao nista protiv da Arsenalu se isto desi. Jednostavno je tako

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 27 feb 2025, 13:13

Brokula je napisao/la:
27 feb 2025, 12:54
denimen99 je napisao/la:
što je najbtinije, njihov trener ne kmeči, nego svoje emocije ispoljava kao prošli vikend, sa banom od dva meča i nema većeg panka od toga. Samo pichke čekaju press da se žale i kukaju.
Forsiraš tu riječ "kmečanje" jer očito nisi imao situacije jedan na jedan sa sudijama, nisi dobio karton a znaš da ga nisi zalsužio, nisi poslao lika u tri lijepe radi malog ofsajda pa bio u pravu ili ne. To je igra, tako se uvijek igralo.

Arteta kmeči od početka svoje karijere, ne znam zašto, jer i uzeo je ekipu koja kvalitetom već 20 godina nije u priči za titule, a pričaju da žele upravo to.

Pep je rijetko kada u toj situaciji ali i kada se nađe, kmeči i on. Ali eto Maresca je ista škola pa ne kmeči nikada. To je do ljudi. Slot je završio stvar na terenu sa sudijom, po cijenu suspenzije i to je to. Nema poslije priče, bilo ovo sudija ono.. kraj. Sve pohvale i čestitke.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 feb 2025, 13:21

denimen99 je napisao/la:
Liverpool je prošetao ligom jer je sve druge poderao, bukvalno. Vidi se na njima da ne mogu izgubiti, imaju najboljeg igrača na svijetu, imaju ljudi sve, posloženo kako treba. Imaju Gapka koji nema problem ući sa klupe i biti igrač odluke. Sobo, MacAllister, Grave,

Svaka liga je svake godine sve bolja i bolja, jer su klubovi bolji, bogatiji, šta sve ne. Ali to je ono naše standardno, ajmo radije pljuvati sve druge ekipe nego pohvaliti šampiona.

Svaka čast Liverpoolu, milina ih je gledati, i što je najbtinije, njihov trener ne kmeči, nego svoje emocije ispoljava kao prošli vikend, sa banom od dva meča i nema većeg panka od toga. Samo pichke čekaju press da se žale i kukaju.
Najrealniji post ikad na temi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2025, 13:46

denimen99 je napisao/la:
27 feb 2025, 13:13
Brokula je napisao/la:
27 feb 2025, 12:54
denimen99 je napisao/la:
Forsiraš tu riječ "kmečanje" jer očito nisi imao situacije jedan na jedan sa sudijama, nisi dobio karton a znaš da ga nisi zalsužio, nisi poslao lika u tri lijepe radi malog ofsajda pa bio u pravu ili ne. To je igra, tako se uvijek igralo.

Arteta kmeči od početka svoje karijere, ne znam zašto, jer i uzeo je ekipu koja kvalitetom već 20 godina nije u priči za titule, a pričaju da žele upravo to.

Pep je rijetko kada u toj situaciji ali i kada se nađe, kmeči i on. Ali eto Maresca je ista škola pa ne kmeči nikada. To je do ljudi. Slot je završio stvar na terenu sa sudijom, po cijenu suspenzije i to je to. Nema poslije priče, bilo ovo sudija ono.. kraj. Sve pohvale i čestitke.
Bas zato sto sam ocekivao da napises ovu glupost za Artetu, zato sam ti replicirao. Znaci totalno izmisljena stvar za lika koji cak i premalo kmeci koliko bi trebalo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 feb 2025, 13:56

Prosetati ce se ligom zato sto odavno top6 nije bio gori i limitiraniji. Pa najblizi pratioci prvaku ce biti Arsenal bez pola tima i Nottingem Forrest :D
Svaka cast na igrama i tituli, ali govoriti da je ova sezona u rangu sa nekim od najboljih sezona premier lige je ludost

Edit :
Vidim da su se skuzeri (da izvine gaston) poceli pozivati i na najveceg debila koji dolazi sa spanskog podforuma. Kao da im nije dovoljno sto se pozivaju na najveceg debila ovdje na ovom podforumu jaya :bow:
Rođen s tobom da budem

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 feb 2025, 13:58

Arsenal citavu sezonu bez napadaca dosli tu gdje su sad, Arteta trener godine
Prior to Saka's injury, Arsenal had averaged 1.94 points per game btw. The equivalent of a 74 point season.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 27 feb 2025, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 27 feb 2025, 13:59

"Liga nikad gora" :plac: :plac: :plac:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 feb 2025, 14:14

Mislim da je Liverpool tu negdje bodovno ove i prosle sezone ( aako nije, onda je razlika minimalna)

To govori da je Liv samo konstantan, da su ostali dobro podbacili.

Niko ne spori da su dobri, al bili su i do sad. Sad samo nemaju konkurencju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 27 feb 2025, 14:15

Da se titula daje za kmecanje i patetiku, tad bi Arsenal bio neprikosnoveni prvak.

Prvo je bio narativ da je Liverpul prvi zbog sudijske protekcije, pa onda kada je to izgubilo svaki osnov (mislim nija ga nikad ni imalo) onda je krenula prica da je liga nikad slabija, zbog toga sto veliki timovi nisu na niovu, a ciljano zanemaruju cinjenicu da je svaka ekipa osim mozda Sotona sposobna da ti zagorca zivot, a Arsenal je bas protiv takvih timova i ptosipao bodove.
Srce, čast i ponos!

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 feb 2025, 14:21

Liverpool je ove sezone najbolji, a liga nije nikad slabija nego je dosta izjednačena. Svako svakome može uzeti bodove i istaći se u takvoj sezoni kao najbolji je veliki uspjeh. Topnici to ne mogu da prihvate (čast pojedinima), jer su imali očekivanja da će ovo biti njihova sezona.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 feb 2025, 14:29

Venom je napisao/la:
27 feb 2025, 14:15

Prvo je bio narativ da je Liverpul prvi zbog sudijske protekcije, pa onda kada je to izgubilo svaki osnov (mislim nija ga nikad ni imalo) onda je krenula prica da je liga nikad slabija, zbog toga sto veliki timovi nisu na niovu, a ciljano zanemaruju cinjenicu da je svaka ekipa osim mozda Sotona sposobna da ti zagorca zivot, a Arsenal je bas protiv takvih timova i ptosipao bodove.
Toliko je slaba da ce od naredne sezone biti prva liga koja ce imati 5 predstavnika u LP :mrgreen:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 feb 2025, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.