Ovo mi je postalo ogavno, imam Easona na fantasy, lik odmara b2b, 2001. godište

Injury management, šta god to značilo.
Ako si povrijeđen ne igraš, ako si zdrav, odmarati b2b u tim godinama je sramota.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ovo mi je postalo ogavno, imam Easona na fantasy, lik odmara b2b, 2001. godište
Senilni Pop je prvi krenuo sa tim debilizmom i onda se prosirilo ligom. Zanimljivo da kako je krenuo tako su i Spursi postali smijesna fransiza.Shategabri je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:35Ovo mi je postalo ogavno, imam Easona na fantasy, lik odmara b2b, 2001. godište![]()
Injury management, šta god to značilo.
Ako si povrijeđen ne igraš, ako si zdrav, odmarati b2b u tim godinama je sramota.
Gotova karijera i zvanično. Ne znam samo šta planiraju sa njegovim supermaxom koji počinje tek od iduće sezone.Doctor suggest Joel Embiid may need “radical procedure” like microfracture surgery, meniscus replacement, low-dose radiation therapy, or osteotomy (breaking a bone in the hip to realign the joint) to heal which would potentially sideline him for 6 months to over a year.
Sixersi su stvarno posrana fransiza.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:24Gotova karijera i zvanično. Ne znam samo šta planiraju sa njegovim supermaxom koji počinje tek od iduće sezone.Doctor suggest Joel Embiid may need “radical procedure” like microfracture surgery, meniscus replacement, low-dose radiation therapy, or osteotomy (breaking a bone in the hip to realign the joint) to heal which would potentially sideline him for 6 months to over a year.
Zasluzili su i Embiid i Phila. Prvi zbog odluke da nastupi za USA ne bi li sta osvojio, a drugi zbog sramotnog odnosa prema Hardenu.L-Train je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:25Sixersi su stvarno posrana fransiza.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:24Gotova karijera i zvanično. Ne znam samo šta planiraju sa njegovim supermaxom koji počinje tek od iduće sezone.Doctor suggest Joel Embiid may need “radical procedure” like microfracture surgery, meniscus replacement, low-dose radiation therapy, or osteotomy (breaking a bone in the hip to realign the joint) to heal which would potentially sideline him for 6 months to over a year.
NBA je odavno postala takmičenje s loptom za košarku u kojem je centar (ako nije Nikola Jokić ili bar neko sličan njemu) bespotreban na terenu.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:19Mnogi još nisu svjesni toga što Lakersi imaju u ovom rosteru. Svi se hvataju toga kao nedostaje centar, nece moci protiv Jokića i eto...sta uradise Nuggetsima i Jokicu bez centra (i bez šuta za 3 tu noc)?
![]()
Dobija to HoustonShategabri je napisao/la: ↑25 feb 2025, 13:01NBA je odavno postala takmičenje s loptom za košarku u kojem je centar (ako nije Nikola Jokić ili bar neko sličan njemu) bespotreban na terenu.UmjetnikZijad je napisao/la: ↑25 feb 2025, 12:19Mnogi još nisu svjesni toga što Lakersi imaju u ovom rosteru. Svi se hvataju toga kao nedostaje centar, nece moci protiv Jokića i eto...sta uradise Nuggetsima i Jokicu bez centra (i bez šuta za 3 tu noc)?
![]()
Šta će ti danas Drummond? Valenciunas? Deandre strašni Jordan?
Džemo svakako igra sve od 1 do 5, a nije ni Luka loš po tom pitanju da se izrotira.
Imaju ovog malog Reavesa koji se isprofilisao u finog igrača, tu je Hachi da potegne koju iz vana.
Imaju ove iskusnjare za defanzive, ono što je bila zamisao sa Kyriem i Lukom dolazi sad u realizaciju u LAL.
Dallas je dobio dosta zauzvrat,a Spursi samo Foxa
Svi bi na Houston,vjerovatno najpozeljnija ekipa u prvoj rundi.
Zasto smaras sa bezveznim linkovima koji jos traze da se pretplatis da bi citao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.