FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 25 feb 2025, 16:43

FKBilder je napisao/la:
25 feb 2025, 14:06
Skupstina je tvoja, klub je de fakto tvoj.
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Kako god vidimo sve uskoro.
Tako je, klub je njegov de facto, treba da ga yebe Berba kriminalac i neki Lakic srbin po profesiji.....ma goni to u mp3, yebes vise i taj SDP, mater im yebem unistili su sve igradu, kompletan sport, privredu, sve, yebo im jezera sve i grano salis.....mater im yebe. Moze to Azmir sve, nek pokreno sve to a malo treba da se i navijaci dignu protiv govan.a.........
🔴⚫️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 feb 2025, 17:49

Skver je napisao/la:
25 feb 2025, 16:43
FKBilder je napisao/la:
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Tako je, klub je njegov de facto, treba da ga yebe Berba kriminalac i neki Lakic srbin po profesiji.....ma goni to u mp3, yebes vise i taj SDP, mater im yebem unistili su sve igradu, kompletan sport, privredu, sve, yebo im jezera sve i grano salis.....mater im yebe. Moze to Azmir sve, nek pokreno sve to a malo treba da se i navijaci dignu protiv govan.a.........
Nijd to od juce tako, tako je sve ove godine pa se on svim silama borio da dobije klub pod svoje. Znao je ko ce i kako ga spoticat, pred nama je jel ovo bila sportska il politicka odluka da preuzme klub
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 feb 2025, 18:27

klasik je napisao/la:
25 feb 2025, 17:49
Skver je napisao/la:
25 feb 2025, 16:43
FKBilder je napisao/la:
Nijd to od juce tako, tako je sve ove godine pa se on svim silama borio da dobije klub pod svoje. Znao je ko ce i kako ga spoticat, pred nama je jel ovo bila sportska il politicka odluka da preuzme klub
Bravo, moze biti heroj grada ili pizd.a koja je podvila rep pred hostapelrima tipa Bevba ili profi srbina.
🔴⚫️

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 25 feb 2025, 19:49

Ima li ko da stane Berbi u kraj dan te je.bo pa nije Milorad Dodik u pm da radi šta hoće. Da je država 10% normalnija taj bi ležao jednu doživotnu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 feb 2025, 20:56

baboedindzeko09 je napisao/la:
25 feb 2025, 19:49
Ima li ko da stane Berbi u kraj dan te je.bo pa nije Milorad Dodik u pm da radi šta hoće. Da je država 10% normalnija taj bi ležao jednu doživotnu.
Nema ko ni stati, pa lik sam sebe promovisao za predsjednika RSD Sloboda, a veze nema sa sportom. Pored svih legendi u svim sportovima Slobode, najvece gofno na celu. Kako uopste lik moze voditi OKK Slobodu u isto vrijeme ako je predsjednik saveza?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 feb 2025, 12:00

Skver je napisao/la:
25 feb 2025, 11:40
Beduin je napisao/la:
25 feb 2025, 08:21
Pretproslo kolo mi smo prokockali zadnju sansu za borbu za opstanak, nazalost. Nismo smjeli izgubiti, pa ni nerijeseno igrati.

Ali idemo hrabro do kraja i pokusati makar malo umanjiti bol i bruku, a onda na ljeto se odredjuje sudbina kluba. Nadati se korjenitim promjenama i drugacijem pristupu ovaj put.
Sta ce biti na ljeto, Azmir odlazi, opet "carsija" preuzima ili? Opet nesto sudbonosno na ljeto?
Vjeruj da nemam pojma, nisam se plaho zanimao za njih niti raspitivao.
Trenutno vise navijacki i zdravorazumno pisem i razmisljam, da ispadanjem ne gubis mnogo ako ce ovaj put drugacije pristupiti vodjenju kluba i gledanjem na skoru buducnost. A opet da ide Azmir pa neko deseti preuzima i uci se zanatu, nema tu hajra. A nece ga biti ni od Azmira ako ne dovede pametne i iskusne ljude oko sebe i zasucu rukave. Puka egzistencija nije rjesenje i u tom slucaju bolje nek odmah odstupi od kluba.

Mislim da Aco nema ni trun zelje ponovo da vodi klub, posto se i to pitanje ovdje vodilo i pisalo kako mu je to cilj. Mislim da nije, koliko sam upoznat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2025, 16:44

Kamerunac potpisao, odlicno
slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 26 feb 2025, 22:58

fukara87 je napisao/la:
26 feb 2025, 16:44
slika
Vidi jest Ekremu drago da postoji manji fudbaler od njega :urnebes: :urnebes:
Dobar bek!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 feb 2025, 23:54

IbrahimAga075 je napisao/la:
26 feb 2025, 22:58
fukara87 je napisao/la:
slika
Dobar bek!
Protiv TC ono sto sam vidio, naprijed puno bolji nego defanzivno, puno opusteno mi djelovo u odbrani
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 27 feb 2025, 10:48

klasik je napisao/la:
26 feb 2025, 23:54
fukara87 je napisao/la:
slika
Dobar bek!
Protiv TC ono sto sam vidio, naprijed puno bolji nego defanzivno, puno opusteno mi djelovo u odbrani
Koliko bi to bolje izgledalo kad ga uparis sa lamadzemom umjesto haruna, harun je katastrofa. Kurta je odigro utakmicu zivota, a najveci sam kriticar hadzana, al ne mogu grijesit dusu zadnju utakmicu je bio top. Lolic… odbrani nemoguce, a mogao je primit amaterski gol.treba malo poradit na igri nogom svaka mu je u bunar onako napamet
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 27 feb 2025, 16:27

mirsonetz je napisao/la:
27 feb 2025, 10:48
klasik je napisao/la:

Dobar bek!
Koliko bi to bolje izgledalo kad ga uparis sa lamadzemom umjesto haruna, harun je katastrofa. Kurta je odigro utakmicu zivota, a najveci sam kriticar hadzana, al ne mogu grijesit dusu zadnju utakmicu je bio top. Lolic… odbrani nemoguce, a mogao je primit amaterski gol.treba malo poradit na igri nogom svaka mu je u bunar onako napamet
Koliko mi lopti i posjeda gubimo na tim cesto bespotrebnim ispucavanjima to je nerealno, u zadnje vrijeme mi je pocelo to ici na zivce pravo. Nadam se da ce poraditi na tome, a Lolicu je igra nogom i ispucavanje da Bog sačuva..
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 27 feb 2025, 16:33

VivaLaLiberta je napisao/la:
27 feb 2025, 16:27
mirsonetz je napisao/la:
27 feb 2025, 10:48
klasik je napisao/la:

Koliko mi lopti i posjeda gubimo na tim cesto bespotrebnim ispucavanjima to je nerealno, u zadnje vrijeme mi je pocelo to ici na zivce pravo. Nadam se da ce poraditi na tome, a Lolicu je igra nogom i ispucavanje da Bog sačuva..
Azir kakav god da je za njega je nojer igrom
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 feb 2025, 12:56

Bivša uprava Slobode unaprijed raskrčmila novac od UEFA-e
AUTOR: S. S.
28.02.2025. u 12:44

Bivša uprava Slobode unaprijed raskrčmila novac od UEFA-e, zadužili se i kod trenera Nalića
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ovih dana klubovima je doznačio novac koji je stigao od Evropske fudbalske federacije (UEFA) u sklopu programa solidarnosti za razvoj omladinskog fudbala za sezonu 2023/24. Riječ je o iznosu od 1,69 miliona eura, a pola kolača podijelili su timovi koji su se u prethodnoj sezoni takmičili u U-19, U-17 i U15 Premijer omladinskoj ligi BiH.
Odlukom Komiteta za hitnost FSBiH klubovima je pripao iznos od 47.470 KM po ekipi koja je sudjelovala u svakoj od navedenih liga, što znači da je klub koji imao premijerligaša u juniorskom, kadetskom i pionirskom uzrastu dobio trostruki iznos.

Seniori tuzlanske Slobode u sezoni 2023/24. takmičili su se u Prvoj ligi FBiH, što po automatizmu znači da kadeti i pioniri nisu mogli sudjelovati u eliti, ali juniori su igrali Premijer ligu BiH. Sloboda je tako iz fonda UEFA-e dobila 47.470 KM.
No, Tuzlacima je iznos umanjen za 30.000 KM zbog pozajmice koju je klub dobio od Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine 22. jula 2024. godine, što je Faktor dobio na uvid. Dakle, nekadašnji čelnici Slobode predvođeni Aleksandrom Jovićem, tadašnjim predsjednikom Odbora za upravljanje, raskrčmili su tranšu UEFA-e pola godine prije nego što je novac stigao na račun.

I to nije sve, FSBiH je od ukupnog iznosa planiranog Tuzlacima oduzeo još 7.700 KM zbog troškova službenih lica na utakmicama omladinskog fudbala, kao i ostalih neizmirenih obaveza prema FSBiH.
Tako je od ukupnih 47.470 KM, na konto Slobode "leglo" samo 9.770 KM.

P.S. Carsija uzela akontaciju prije nego je pobjegla iz kluba......
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 feb 2025, 13:00

Ma kakvi oni, gdje bi to carsija uradila. Na lijekove ih trosili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 feb 2025, 13:26

DamirT je napisao/la:
28 feb 2025, 13:00
Ma kakvi oni, gdje bi to carsija uradila. Na lijekove ih trosili.
Interesantan datum pozajmice, vrijeme godisnjih, igraci uveliko na raspustu......al tu je carsija, da odbrani interese kluba......sigurno su pozajmili za psihologa ili da odvedu nekog drugog igraca na salivanje strave.......ne bi me iznenadilo da uskoro izadje faktura za troskove mrsavljenja onog debelog.....
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 feb 2025, 13:59

Ma nisu oni nista uzeli, gdje cete to i pomislit :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 feb 2025, 15:24

Neka neka,samo u kost.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 28 feb 2025, 16:44

Mene ništa ne može iznenaditi, ali stvarno ne mogu shvatiti kako poslije svega što su uradili klubu imaju obraza da se opravdavaju, pišu neka obavještenja i još što je najgore velicaju sami sebe kao neke spasitelje kluba.

OkreniMe
Kontakt:

Post Postao/la OkreniMe » 28 feb 2025, 20:14

Pozdrav svima, redovno čitam forum ali nisam neko ko može učestovati u diskusijama. Ono što sam primijetio da službena web-stranica nije aktivna, ako neko s foruma ima kontakte sa trenutnom upravom može mi pisati u poruci, moja ekipa i ja smo spremni napraviti web-stranicu sa svim potrebnim sadržajima kao i mobilnu aplikaciju, a vremenom možemo integrisati i digitalne članske karte i mnoge druge sadržaje. Mislim da je sada vrijeme kada svi trebamo na neki način dati svoj doprinos.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 mar 2025, 10:27

Sretan Dan nezavisnosti svim Slobodašima🔴⚫🇧🇦
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.