Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Al' on njoj kaže da je hodajući red-flag, lik koji kupuje kamagru jer se nada da će umočiti kad mu rodica dovede drugaricu iz Holandije u posjetu
joj Milorade proglasuj tu nezavisnost da napokon poginem

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@Pereira pomozi covjeku 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa sta, mislio momak da ima cist zicer

I ti vazda kukas kako nemas curu, a skoro si pisao kako te ne zanima neka riba sto ti se konstatno nabacuje.
Ima valjda i on pravo da postavi neke kriterije, kao i ti, zar ne?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma ja sam bio toliko izgorio od želje da imam nekog uz sebe, da sam i zaboravio posmatrati sve aspekte ličnosti, to me i syebalo.
Ah od crvene zastave je gora tamno-crvena
Ah od crvene zastave je gora tamno-crvena

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Probaj prvo sex. Ako je dobra u krevetu, nemas vise problem sa vezom i mozes se odjaviti sa foruma, jer ces biti zauzet guzenjem.
Ako nevalja u krevetu reci joj da se osjecas kao zena ili da si gay. Works every time.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta ce probati, vidis da mu neda primaknuti, a kamoli da bude nešto više...samoposmatram je napisao/la: ↑25 feb 2025, 06:56Probaj prvo sex. Ako je dobra u krevetu, nemas vise problem sa vezom i mozes se odjaviti sa foruma, jer ces biti zauzet guzenjem.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako ti je do sexa, što ne platis profesionalki i otreses ga.
Bar će ti u vezama biti zanimljivije, neces curama morati lagati i glumiti da su ti bitne da bi dobio malo koke. Ispade da na izlaske i poklone bezveze bacas pare, ovako platis i znas da ćeš umočiti 100%.
Mada kakav si (upratio sam te ovako površno po postovima) ti bi se i u profesionalku zaljubio i kupio joj poklon

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
dolazi frajer u bordel i nosi serdžade, makroi u nevjericikraljttbvb je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:18Ako ti je do sexa, što ne platis profesionalki i otreses ga.
Bar će ti u vezama biti zanimljivije, neces curama morati lagati i glumiti da su ti bitne da bi dobio malo koke. Ispade da na izlaske i poklone bezveze bacas pare, ovako platis i znas da ćeš umočiti 100%.
Mada kakav si (upratio sam te ovako površno po postovima) ti bi se i u profesionalku zaljubio i kupio joj poklon![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
JayCatwright je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:21dolazi frajer u bordel i nosi serdžade, makroi u nevjericikraljttbvb je napisao/la: ↑25 feb 2025, 07:18Ako ti je do sexa, što ne platis profesionalki i otreses ga.
Mada kakav si (upratio sam te ovako površno po postovima) ti bi se i u profesionalku zaljubio i kupio joj poklon![]()

On se prilagođava.
Ako vidi da je vjernica, ide serdzada za poklon.
Ako je neka malo slobodnija ide nešto drugo.
Imao sam jednog ovakvog druga, vazda curama nosio neke ruže i poklone. Cak i kad samo na kafu izadju. Dobro naivan bio. A one to uglavnom koristile...
-
- Kontakt:
Imao sam i ja jednog takvog druga. Dodje pred kafic ,prvi izidje,otvori joj vrata,da joj ruku da izidje... Trecu noc,ona pijana,ljubi se za stolom s drugim,pred njim
Daj joj qrac...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Macrone povedi nas 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Kad mislis da picousti ne moze vise ni s cim iznenaditi ,on doda gas i kaze ajmoooo
Glasao protiv Rusije, za rezoluciju o Ukrajini i onda se izvinjava narodu Srbije,kaze pogrijesio od umora. Ahahahhahaa
Picousti je kralj

Glasao protiv Rusije, za rezoluciju o Ukrajini i onda se izvinjava narodu Srbije,kaze pogrijesio od umora. Ahahahhahaa
Picousti je kralj
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najjači kanton u državiTežak incident sa lokalnim političarima dogodio se sinoć u jednom od naselja u Živinicama. Prema informacijama iz policijskih izvora, verbalna svađa između dvojice političara iz Naroda i pravde (NiP) eskalirala je do te mjere da je jedan od njih došao ispred porodične kuće političara noseći vatreno oružje.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Evo smanjit će doprinose na platu ...
Otkantali ministre ...
Otkantali ministre ...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
-
- Kontakt:
Smjena za neuke. Kao i bager kao i sva ova histerija.
Da hoće neko ovoj nakazi začepiti usta, tačno bi se rodio.
NekristijanMi se borimo da zauvijek imamo institucije Republike Srpske. Narod je glasao da Dodik bude naš predsjednik. Mi nećemo ćutati i dozvoliti da svoju volju ovdje sprovodi "nekristijan" Schmidt i Michael Murphy - dodaje Vulić.

Da hoće neko ovoj nakazi začepiti usta, tačno bi se rodio.
- AshburtonG
- Kontakt:
Retardi iz Vlade TK svoje radno vrijeme provode smjenjujuci jedni druge ili povecavajuci sebi plate.
Treba uvest neki zakon o minimalnom trajanju vlade.
Treba uvest neki zakon o minimalnom trajanju vlade.
Vlada FBiH smanjuje doprinose koji se obračunavaju na teret poslodavca sa 10 na 4,5 posto

Ko da gledam da ćete počet davat resto radniku
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.