FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma realno kiksali smo previse za ovu sezonu mi i kad dobijemo priliku da stignemo nekog kiksamo ja licno se jedino kupu nadam daj Boze da me demantujuvedranbadjun je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:08Mi sutra moramo uzeti. Ne nabijam pritisak nikome, već mi ako i ovu sezonu ostanemo bez trofeja, sumnjam da nas može zadovoljiti top 3 u ligi.
-
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Uglavnom FIFA sudija koji je daleko od lošeg ali s kojim nikad nisi načisto.
Tad je sudio Peljto.

Realno, moraš biti sudija s petljom da sviraš penal u 90.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ZALUDJENI BORDO BOJOM
SVI NA KOSEVO
NASTAVIMO GDJE SMO STALI
Neznam, zasto se Zoranu ne produzi ugovor, jer to prvo moramo rijesit, klauzulu staviti 3 m€ ne ono sto je pisljiva rijeka stavila 100 k€
Pomeni drugi najgori problem je sto konstantno nekad planski al vecinom neplanski rasturamo ekipu.
Mi sem ROGICA SOLDO I MUSTAFICA nemamo nikog da je u prvih 11 a da jebtu 2 godine.. (mustafic rezerva). I SAD KAD pogledam nas tim ja nemogu da vidim nijednog dobrog igraca koji bi mogao biti tu sa nama narednih 5 sezona
Mozda Rogic,beganovic,unusic i SOLDO,
Od A KLASE IGRACA nema niko da bi sa sigurnocu mogao reci da ce ostat .GULASHVIKI PAVICIC BUBANJA LULIC
-
- Kontakt:
+1jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.
Pardon moja greska.luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:42Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Tad je sudio Peljto.
Tu utakmicu je bas bio pritisak za sudjenje i na stadionu je izgledalo da je bilo dosta gresaka, a kada sam pogledao snimak sudjenje je bilo bez greske.
- muhamedhulk
- Kontakt:

FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ide Prošićmuhamedhulk je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:08Da nece ko iz Krajine u Sarajevo na utakmicu, da mogu i ja sa njim nazad iz Sarajeva?![]()
-
- Kontakt:
Ovu smo utakmicu dobro odigrali, bas angazovano i smisleno. Na kraju nagradjeni za trud, a penal je bio cist, nisu se ni oni bunililuckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:42Pena je napisao/la: ↑24 feb 2025, 21:37Kad je Penaranda izborio penal?luckystrike je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:27sudio je Bilbija i kad je bilo 1 - 0 na Koševu, kad je Renan zabio iz penala u 90.
Tad je sudio Peljto.
-
- Kontakt:
Ono sto bi ja produzio je Soldo i Francis ( moze mnogo pozicija pokrit) ostalo sve pustit Rogic,Mustafic,Serbecic,Balta
Rogicu obavezno produziti. Mustafica i Serbecica bi se mozda dalo i prodati u ovo ostatka ugovora sto je ostalo, makar za minimalne pare.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
Ono sto bi ja produzio je Soldo i Francis ( moze mnogo pozicija pokrit) ostalo sve pustit Rogic,Mustafic,Serbecic,Balta
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Isto mislim,Soldo i Francis trebaju ostati.Nije Kyeremeh neki znalac ali je za nasu ligu vrlo dobar igrac,pogotovo ako sredi papire da bude domaci.Rogic je po meni kvalitetan golman sacekati jos malo s njim.Bolje da on ostane nego Rockov.Ova trojica out,dvojica su vec otpisana.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
Bilo bi dobro da nekako Lulic ostane jos jednu sezonu na posudbi,za Pavicica vidjeti.Ima jos 3 mjeseca samo lagano.
Imamo mi dosta igraca na posudbi,treba vidjeti kako se Julardzija i Matanovic snalaze.Julardzija je bio solidan jedno vrijeme,Matanovic poceo davati znakove zivota kod Zekica i onda posudba.Tamo 2 gola ima.Ovo ostalo sto je na posudbi ne treba za ozbiljno uzimati,cirkusanti.
Zrinjski za razliku od proslog duela na Kosevu bez usluga 4 najbitnija igraca.Ocekujem da Bilbija bude na visini zadatka.Pobjediti moramo danas,jaci smo 100%
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mi trebamo proci ovo kolo, drugacije su ovo utakmice od prvenstva, tako da ce to biti tvrdo, oni iskusna disciplinovana ekipa, sredina i nazad su im ove godine dosta jace strane, ovdje je velika nada Zekić da to slomi taktički, jer ih je dovoljno upoznao...vedranbadjun je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:08Mi sutra moramo uzeti. Ne nabijam pritisak nikome, već mi ako i ovu sezonu ostanemo bez trofeja, sumnjam da nas može zadovoljiti top 3 u ligi.
+100jurisicduska je napisao/la: ↑24 feb 2025, 23:15Kako god završilo, nastaviti podržavati klub, trenera i igrače. Tako se gradi ekipa sistem i osvajaju trofeji. Zekic je tu 8 mjeseci. Kad bude 3 godine tu nešto ćemo MORATI, sad ne moraju ništa sto se mene tiče osim pristupa i odnosa. Ja ću ih podržavati uprkos porazima a ne treba zaboraviti da ove sezone imamo samo jedan a i taj ne bi bio da je svirnuo šta je trebao.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- luckystrike
- Kontakt:
Ja bih rogica produzio, pogotovo jer je pokazao da mu nije problem biti i drugi golman, tako da uvijek moze biti tu na klupi za ne daj boze ako dovedemo boljegjohntravolta123 je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:33Gledam kome istice ugovor
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, aqarius, Arhitekt, avalPacidoroP, Babuka31, BeHighirly, Beli98, BeYaZ, boki86, BrazzoBavarac, bvsic, Confiance, Dadox, dencho, Fouzi1, Fudo, galia95, gh0stHZ, Haksss, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, Kaunas, kraljlavova, Kyle88, Lecler, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MElloo, mikimaus, MSOZ101, napoleon72, NeSamSafetee, newton_heath_lyr, Oerde, OzmoodPinglewood, Pasharoni, pinki, Pitar6785, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SAMO BORDO, seha77, selver79, Serha, siroliver69, svihsedamsamuraja, tajsamja, Taree, tuitamo, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, Venom, Zeko87, zemuntrg, ZmajOdBosne33 i 561 gost.