Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jarane poželila tastatura drugi svijet.Raspad sistema 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
đesi mali ,LBJ MVP je napisao/la:Jarane poželila tastatura drugi svijet.Raspad sistema
hoćete li haxa do NBA

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kakav NBA neću večeras odmaramlegenda reala je napisao/la:đesi mali ,LBJ MVP je napisao/la:Jarane poželila tastatura drugi svijet.Raspad sistema
hoćete li haxa do NBA

Hajmo haxa možda te večeras dobijem jel isto ko i uvijek?

Ovaj Rožajac da ti ne odgovaram na temi ljepotice dosta te ba više

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Legenda roms
pw:123
hajde upadajte ,odma
pw:123
hajde upadajte ,odma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
kivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Možda nisu u formatu koji može čitat DVD... prebaci ih u wmv pa onda probaj...kivi je napisao/la:kivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
kako da ih prebacim ?Hawking je napisao/la:Možda nisu u formatu koji može čitat DVD... prebaci ih u wmv pa onda probaj...kivi je napisao/la:kivi je napisao/la:eh imam problem. skin'o sam nekoliko videa sa you tubea i sprzio sam ih na CD. kad ubacim u racunar radi, al kad ubacim u DVD ne otvara mi ih. zna li iko do cega je ?

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ma evo sad čitam da plejer ne očitava ni taj format... probaj vako, u neri ili gdje već pržiš za tip odaberi DVD video ili tako nešto, nemoj data, onda dodaj taj video i sprži, valjda će ga konvertovat u odgovarajući format...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
hvala. pokusacu i to.Hawking je napisao/la:Ma evo sad čitam da plejer ne očitava ni taj format... probaj vako, u neri ili gdje već pržiš za tip odaberi DVD video ili tako nešto, nemoj data, onda dodaj taj video i sprži, valjda će ga konvertovat u odgovarajući format...
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Dobri narode, laku noc....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
- Los_Blanos2
- Kontakt:
jesi stao na pickuLBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dobro ugazioLos_Blanos2 je napisao/la:jesi stao na pickuLBJ MVP je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Radni narode Bosne i Hrecegovine odo spavat budite mi pozdravljeni
Analiticar_3 stupa na scenuAnaliticar_3 je napisao/la:Dobro jutro...Evo i mene...Kako ste vi?
Jestel se naspavali?

BHF Bosanska Krajina!
de mi reci gdje je ahmo ne spominjes ga viseAnaliticar_3 je napisao/la:Mislim da cu doci do br 6, al nema veze......mozda administratori spavaju.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad macka nema, misevi kolo vode...Ma znam ko me i izbacuje, bas zeli da me naljuti a to ne valja...

BHF Bosanska Krajina!
Zao mi Ahme jbt, al de stas kad je sudjeno sudjeno jeAnaliticar_3 je napisao/la:Sa Ahmom sam posuo novogodisnju pizzu.....![]()
![]()
Sad sam sebi kupio majmuna, zove se Munib....

A Muniba si direktno iz zatvora kupio pretpostavljam? Samo pazi da ga ne vrate nazad.

BHF Bosanska Krajina!
Zajebavamo se po školiPuma je napisao/la:Inace, sta radite osim sto se kladite i opijate

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Eh danas sam dobio znak od Boga. Vracam se iz skole, i tako prolazim najmanje 4-5 rumunskih cigana sto prose. Jedino im dadnem kad malo popijem, pa se nesto smilujem. Ali eto danas je bila neka stara baba sto prosi, kisa pada ko iz kabla a ona sjedi vani, i rekoh, hajde dat cu nesto. Dao sam 10 kruna, znaci oko 2,5 KM. I malo kasnije svratim u shopping centar, kad me odjednom zaboli stomak da Bog sacuva. Leti do WC-a, a tamo pise "WC 10 kruna". Trazim po dzepovima ko lud, ali krune ni za lijeka, samo kartica. Katastrofa.
Sta je pisac htio rec? Nikad ne dajte pare prosijacima.
Danasnja lekcija je gotova.
PS: Nisam se usro, izdrzao sam do kuce. Ali sam trcao ko Usain Bolt.
Sta je pisac htio rec? Nikad ne dajte pare prosijacima.
Danasnja lekcija je gotova.
PS: Nisam se usro, izdrzao sam do kuce. Ali sam trcao ko Usain Bolt.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E konacno krenule i prave vrucine,imal' kod vas toga? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.